Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Restauratoriaus profesinės kvalifikacijos pripažinimo norint dirbti pagal restauratoriaus profesiją ar laikinai arba vienkartinai teikti restauratoriaus paslaugas Lietuvos Respublikoje tvarkos aprašo patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2008-10-14
Galiojanti suvestinė redakcija:
2021-09-17 -
Registravimo duomenys:
Nr. 1082080ISAK00ĮV-485
Įstaigos suteiktas Nr.:
ĮV-485
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Galioja
Chronologija
2021-09-16
Pakeista
ĮV-1086
2016-05-24
Pakeista
ĮV-413
2010-11-30
Pakeista
ĮV-620
2008-10-26
Įsigalioja
2008-10-14
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2008-10-26
Priėmė:
Lietuvos Respublikos kultūros ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2008-10-25, Nr. 123-4685
Eurovoc terminai:
kultūros darbuotojas
EEE
pastato restauravimas
laisvas darbuotojų judėjimas
paslaugų teikimo laisvė
profesinė kvalifikacija
diplomų pripažinimas
miesto atnaujinimas
bendroji rinka
menininko profesija
Šveicarija
Europos ekonominė erdvė
abipusio pripažinimo principas
7206 Europa ir buvusi Tarybų Sąjunga
4411 darbo rinka
4406 užimtumas
2831 kultūra ir religija
3206 švietimas
1016 europinė struktūra
Ryšys su ES teisės aktais:
Nėra
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Parašo rekvizitai
Patvirtinta RESTAURATORIAUS PROFESINĖS KVALIFIKACIJOS PRIPAŽINIMO NORINT DIRBTI PAGAL RESTAURATORIAUS PROFESIJĄ AR LAIKINAI IR KARTAIS TEIKTI RESTAURATORIAUS PASLAUGAS LIETUVOS RESPUBLIKOJE TVARKOS APRAŠAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
9.4 Punktas (9.4 p.)
9.5 Punktas (9.5 p.)
9.6 Punktas (9.6 p.)
9.7 Punktas (9.7 p.)
9.8 Punktas (9.8 p.)
9.9 Punktas (9.9 p.)
2 Skyrius RESTAURATORIAUS PROFESINĖS KVALIFIKACIJOS PRIPAŽINIMO PROCEDŪRA NORINT DIRBTI PAGAL RESTAURATORIAUS PROFESIJĄ
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
10.4 Punktas (10.4 p.)
10.5 Punktas (10.5 p.)
10.6 Punktas (10.6 p.)
10.7 Punktas (10.7 p.)
10.8 Punktas (10.8 p.)
10.9 Punktas (10.9 p.)
10.10 Punktas (10.10 p.)
10.11 Punktas (10.11 p.)
10.12 Punktas (10.12 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
16.1 Punktas (16.1 p.)
16.2 Punktas (16.2 p.)
16.3 Punktas (16.3 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
3 Skyrius RESTAURATORIAUS PROFESINĖS KVALIFIKACIJOS PRIPAŽINIMO PROCEDŪRA NORINT LAIKINAI IR KARTAIS TEIKTI RESTAURATORIAUS PASLAUGAS
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
25.1 Punktas (25.1 p.)
25.2 Punktas (25.2 p.)
25.3 Punktas (25.3 p.)
25.4 Punktas (25.4 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
4 Skyrius KOMPENSACINĖS PRIEMONĖS
28 Punktas (28 p.)
28.1 Punktas (28.1 p.)
28.2 Punktas (28.2 p.)
29 Punktas (29 p.)
29.1 Punktas (29.1 p.)
29.2 Punktas (29.2 p.)
30 Punktas (30 p.)
31 Punktas (31 p.)
31.1 Punktas (31.1 p.)
31.2 Punktas (31.2 p.)
32 Punktas (32 p.)
33 Punktas (33 p.)
34 Punktas (34 p.)
35 Punktas (35 p.)
36 Punktas (36 p.)
37 Punktas (37 p.)
38 Punktas (38 p.)
38.1 Punktas (38.1 p.)
38.2 Punktas (38.2 p.)
38.3 Punktas (38.3 p.)
38.4 Punktas (38.4 p.)
38.5 Punktas (38.5 p.)
39 Punktas (39 p.)
40 Punktas (40 p.)
41 Punktas (41 p.)
42 Punktas (42 p.)
42.1 Punktas (42.1 p.)
42.2 Punktas (42.2 p.)
5 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
43 Punktas (43 p.)
Pabaiga
1 Priedas (Paraiškos dėl restauratoriaus profesinės kvalifikacijos pripažinimo, norint dirbti restauratoriumi Lietuvos Respublikoje forma) (1 pr.)
Pastraipa
1 Punktas DUOMENYS APIE IŠSILAVINIMĄ (Išvardykite švietimo įstaigas, kuriose įgytas išsilavinimas) (1 p.)
2 Punktas DUOMENYS APIE ĮGYTĄ PROFESINĘ KVALIFIKACIJĄ (Ši dalis pildoma, jei profesinė kvalifikacija nėra suteikta formalios kvalifikacijos įrodymų I dalyje, ar nėra įgyta profesinės patirties metu, nurodytos III dalyje) (2 p.)
3 Punktas PROFESINĖ PATIRTIS (Profesija arba profesinė veikla, kuria užsiėmėte per paskutinius 10 metų. Jeigu pildote šią dalį, pridėkite dokumentą (-us), patvirtinančius Jūsų profesinę patirtį ir trukmę) (3 p.)
4 Punktas PAPILDOMA INFORMACIJA (Informacija apie kitas aplinkybes, galinčias turėti įtakos Jūsų profesinės kvalifikacijos pripažinimui) (4 p.)
5 Punktas DUOMENYS APIE PAREIŠKĖJO ĮGALIOTĄJĮ ASMENĮ (jei prašymą pateikia įgaliotasis asmuo) (5 p.)
6 Punktas SUTIKIMAS (6 p.)
Pastraipa
Parašo rekvizitai
2 Priedas LAIKINAI IR KARTAIS TEIKIAMŲ RESTAURATORIAUS PASLAUGŲ DEKLARACIJA¹ (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
2.1 Papunktis (2 pr. 2.1 pp.)
2.2 Papunktis (2 pr. 2.2 pp.)
2.3 Papunktis (2 pr. 2.3 pp.)
2.4 Papunktis (2 pr. 2.4 pp.)
2.5 Papunktis (2 pr. 2.5 pp.)
2.6 Papunktis (2 pr. 2.6 pp.)
2.7 Papunktis (2 pr. 2.7 pp.)
2.8 Papunktis (2 pr. 2.8 pp.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
4.1 Papunktis (2 pr. 4.1 pp.)
4.2 Papunktis (2 pr. 4.2 pp.)
4.3 Papunktis (2 pr. 4.3 pp.)
4.4 Papunktis (2 pr. 4.4 pp.)
5 Punktas (2 pr. 5 p.)
5.1 Papunktis (2 pr. 5.1 pp.)
5.2 Papunktis (2 pr. 5.2 pp.)
6 Punktas (2 pr. 6 p.)
6.1 Papunktis (2 pr. 6.1 pp.)
7 Punktas (2 pr. 7 p.)
7.1 Papunktis (2 pr. 7.1 pp.)
7.2 Papunktis (2 pr. 7.2 pp.)
8 Punktas (2 pr. 8 p.)
Parašo rekvizitai
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Galiojanti suvestinė redakcija (nuo 2021-09-17)
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50