Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl 2000 m. liepos 17 d. įsakymo Nr. 223 "Dėl techninių reglamentų patvirtinimo" dalinio pakeitimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2001-12-27
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1012330ISAK00000461
Įstaigos suteiktas Nr.:
461
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Nėra
NEGALIOJA
Chronologija
2004-05-01
Negalioja
2002-04-13
Įsigalioja (po sąlygų įvykdymo)
3,4,5 ir 6 priedai isigalioja praėjus 18 mėnesių nuo šio reglamento įsigaliojimo.
2001-12-27
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2002-04-13 (3,4,5 ir 6 priedai isigalioja praėjus 18 mėnesių nuo šio reglamento įsigaliojimo.)
Negalioja nuo 2004-05-01
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2002-04-12, Nr. 39-1444
Eurovoc terminai:
žemės ūkis
maisto tikrinimas
pienas
nugriebtas pienas
bendrasis rinkos organizavimas
pieno produktas
produkto kokybė
grietinėlė
techninis reglamentas
sviestas
žemės ūkio sektorius
kokybinė analizė
Ryšys su ES teisės aktais:
Reglamentas Nr. 213/2001, Celex Nr. 32001R0213 (2001-01-09)
Reglamentas Nr. 1255/1999, Celex Nr. 31999R1255 (1999-05-17)
Reglamentas Nr. 2771/1999, Celex Nr. 31999R2771 (1999-12-16)
Reglamentas Nr. 2799/1999, Celex Nr. 31999R2799 (1999-12-17)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PIENO IR PIENO PRODUKTŲ PAMATINIŲ ANALIZĖS METODŲ TAIKYMO TECHNINIS REGLAMENTAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius PAMATINIŲ IR ĮPRASTINIŲ ANALIZĖS METODŲ TAIKYMO TVARKA
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
3 Skyrius ANALIZĖS METODAI IR JŲ TAIKYMO SRITIS
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
10.4 Punktas (10.4 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.2.1 Punktas (11.2.1 p.)
11.2.2 Punktas (11.2.2 p.)
11.2.3 Punktas (11.2.3 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
12 Punktas (12 p.)
12.1 Punktas (12.1 p.)
12.2 Punktas (12.2 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
14.1 Punktas (14.1 p.)
14.2 Punktas (14.2 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
Pabaiga
1 Priedas PAMATINIŲ ANALIZĖS METODŲ SĄRAŠAS (1 pr.)
2 Priedas ĮPRASTINIAIS METODAIS GAUTŲ REZULTATŲ, KURIE YRA ARTIMI NURODYTIEMS SUDĖTIES IR KOKYBĖS REIKALAVIMŲ REGLAMENTUOSE, TIKRINIMO PROCEDŪRA (2 pr.)
3 Priedas ATKURIAMUMO RIBŲ NUSTATYMO PROCEDŪROS (3 pr.)
a Papunktis (3 pr. a pp.)
b Papunktis (3 pr. b pp.)
Pastaba
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
Pabaiga
4 Priedas ĮTEISINTAIS METODAIS GAUTŲ ANALIZĖS REZULTATŲ ĮVERTINIMO PROCEDŪRA (4 pr.)
1 Punktas (4 pr. 1 p.)
2 Punktas (4 pr. 2 p.)
3 Punktas (4 pr. 3 p.)
4 Punktas (4 pr. 4 p.)
Pabaiga
5 Priedas VIDINĖ KOKYBĖS KONTROLĖ (5 pr.)
a Papunktis (5 pr. a pp.)
b Papunktis (5 pr. b pp.)
1 Punktas (5 pr. 1 p.)
2 Punktas (5 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (5 pr. 2.1 p.)
2.1.1 Punktas (5 pr. 2.1.1 p.)
2.1.2 Punktas (5 pr. 2.1.2 p.)
2.2 Punktas (5 pr. 2.2 p.)
3 Punktas (5 pr. 3 p.)
4 Punktas (5 pr. 4 p.)
Pabaiga
6 Priedas PROCEDŪRA, TAIKYTINA GINČYTINŲ ANALIZĖS REZULTATŲ ATVEJU (CHEMINĖ ANALIZĖ) (6 pr.)
1 Punktas (6 pr. 1 p.)
2 Punktas (6 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (6 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (6 pr. 2.2 p.)
2.3 Punktas (6 pr. 2.3 p.)
2.4 Punktas (6 pr. 2.4 p.)
2.5 Punktas (6 pr. 2.5 p.)
2.6 Punktas (6 pr. 2.6 p.)
3 Punktas (6 pr. 3 p.)
4 Punktas (6 pr. 4 p.)
Pabaiga
7 Priedas SVIESTO DRĖGMĖS KIEKIO NUSTATYMO METODAS (7 pr.)
1 Punktas (7 pr. 1 p.)
2 Punktas (7 pr. 2 p.)
3 Punktas (7 pr. 3 p.)
4 Punktas (7 pr. 4 p.)
5 Punktas (7 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (7 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (7 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (7 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (7 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (7 pr. 5.5 p.)
6 Punktas (7 pr. 6 p.)
7 Punktas (7 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (7 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (7 pr. 7.2 p.)
7.2.1 Punktas (7 pr. 7.2.1 p.)
7.2.2 Punktas (7 pr. 7.2.2 p.)
7.2.3 Punktas (7 pr. 7.2.3 p.)
7.2.4 Punktas (7 pr. 7.2.4 p.)
7.2.5 Punktas (7 pr. 7.2.5 p.)
7.2.6 Punktas (7 pr. 7.2.6 p.)
7.2.7 Punktas (7 pr. 7.2.7 p.)
8 Punktas (7 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (7 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (7 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (7 pr. 8.3 p.)
9 Punktas (7 pr. 9 p.)
Pabaiga
8 Priedas SVIESTO SAUSOSIOS NERIEBALINĖS MEDŽIAGOS KIEKIO NUSTATYMO METODAS (8 pr.)
1 Punktas (8 pr. 1 p.)
2 Punktas (8 pr. 2 p.)
3 Punktas (8 pr. 3 p.)
4 Punktas (8 pr. 4 p.)
5 Punktas (8 pr. 5 p.)
6 Punktas (8 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (8 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (8 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (8 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (8 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (8 pr. 6.5 p.)
7 Punktas (8 pr. 7 p.)
8 Punktas (8 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (8 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (8 pr. 8.2 p.)
8.2.1 Punktas (8 pr. 8.2.1 p.)
8.2.2 Punktas (8 pr. 8.2.2 p.)
8.2.3 Punktas (8 pr. 8.2.3 p.)
8.2.4 Punktas (8 pr. 8.2.4 p.)
8.2.5 Punktas (8 pr. 8.2.5 p.)
8.2.6 Punktas (8 pr. 8.2.6 p.)
8.2.7 Punktas (8 pr. 8.2.7 p.)
8.2.8 Punktas (8 pr. 8.2.8 p.)
8.2.9 Punktas (8 pr. 8.2.9 p.)
8.2.10 Punktas (8 pr. 8.2.10 p.)
9 Punktas (8 pr. 9 p.)
9.1 Punktas (8 pr. 9.1 p.)
9.2 Punktas (8 pr. 9.2 p.)
9.3 Punktas (8 pr. 9.3 p.)
10 Punktas (8 pr. 10 p.)
Pabaiga
9 Priedas SVIESTO RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMO METODAS (9 pr.)
10 Priedas VANILINO KIEKIO KONCENTRUOTAME SVIESTE, SVIESTE ARBA GRIETINĖLĖJE NUSTATYMO METODAS (10 pr.)
1 Punktas (10 pr. 1 p.)
2 Punktas (10 pr. 2 p.)
3 Punktas (10 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (10 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (10 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (10 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (10 pr. 3.4 p.)
3.5 Punktas (10 pr. 3.5 p.)
3.6 Punktas (10 pr. 3.6 p.)
4 Punktas (10 pr. 4 p.)
4.2 Punktas (10 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (10 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (10 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (10 pr. 4.5 p.)
4.5.1 Punktas (10 pr. 4.5.1 p.)
4.5.2 Punktas (10 pr. 4.5.2 p.)
4.6 Punktas (10 pr. 4.6 p.)
4.7 Punktas (10 pr. 4.7 p.)
4.8 Punktas (10 pr. 4.8 p.)
4.9 Punktas (10 pr. 4.9 p.)
5 Punktas (10 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (10 pr. 5.1 p.)
5.1.1 Punktas (10 pr. 5.1.1 p.)
5.1.2 Punktas (10 pr. 5.1.2 p.)
5.1.3 Punktas (10 pr. 5.1.3 p.)
5.2 Punktas (10 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (10 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (10 pr. 5.4 p.)
6 Punktas (10 pr. 6 p.)
7 Punktas (10 pr. 7 p.)
7.2 Punktas (10 pr. 7.2 p.)
8 Punktas (10 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (10 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (10 pr. 8.2 p.)
8.2.1 Punktas (10 pr. 8.2.1 p.)
8.2.2 Punktas (10 pr. 8.2.2 p.)
8.3 Punktas (10 pr. 8.3 p.)
8.3.1 Punktas (10 pr. 8.3.1 p.)
8.3.2 Punktas (10 pr. 8.3.2 p.)
Pastaba
1 Punktas (10 pr. 1 p.)
2 Punktas (10 pr. 2 p.)
3 Punktas (10 pr. 3 p.)
4 Punktas (10 pr. 4 p.)
5 Punktas (10 pr. 5 p.)
Pabaiga
11 Priedas BETA-APO-8'-KAROTINO RŪGŠTIES ETILO ESTERIŲ NUSTATYMO SVIESTE IR KONCENTRUOTAME SVIESTE SPEKTROMETRINIS METODAS (11 pr.)
1 Punktas (11 pr. 1 p.)
2 Punktas (11 pr. 2 p.)
3 Punktas (11 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (11 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (11 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (11 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (11 pr. 3.4 p.)
4.1 Punktas (11 pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (11 pr. 4.1.1 p.)
4.1.2 Punktas (11 pr. 4.1.2 p.)
4.2 Punktas (11 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (11 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (11 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (11 pr. 4.5 p.)
5.1 Punktas (11 pr. 5.1 p.)
5.1.1 Punktas (11 pr. 5.1.1 p.)
5.1.2 Punktas (11 pr. 5.1.2 p.)
5.2 Punktas (11 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (11 pr. 5.3 p.)
6 Punktas (11 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (11 pr. 6.1 p.)
7 Punktas (11 pr. 7 p.)
7.1.1 Punktas (11 pr. 7.1.1 p.)
7.1.2 Punktas (11 pr. 7.1.2 p.)
7.2 Punktas (11 pr. 7.2 p.)
7.2.1 Punktas (11 pr. 7.2.1 p.)
7.2.2 Punktas (11 pr. 7.2.2 p.)
8 Punktas (11 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (11 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (11 pr. 8.2 p.)
8.2.1 Punktas (11 pr. 8.2.1 p.)
8.2.2 Punktas (11 pr. 8.2.2 p.)
8.3.1 Punktas (11 pr. 8.3.1 p.)
8.3.2 Punktas (11 pr. 8.3.2 p.)
Pabaiga
12 Priedas KOLIFORMINIŲ BAKTERIJŲ NUSTATYMO SVIESTE, NUGRIEBTO PIENO MILTELIUOSE, KAZEINE IR KAZEINATUOSE METODAS (12 pr.)
13 Priedas LAKTOZĖS KIEKIO NUSTATYMO METODAS GYVŪNŲ PAŠARAMS VARTOJAMUOSE PRODUKTUOSE¹ (13 pr.)
1 Punktas (13 pr. 1 p.)
2 Punktas (13 pr. 2 p.)
3 Punktas (13 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (13 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (13 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (13 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (13 pr. 3.4 p.)
3.5 Punktas (13 pr. 3.5 p.)
a Papunktis (13 pr. 3.5 p. a pp.)
b Papunktis (13 pr. 3.5 p. b pp.)
c Papunktis (13 pr. 3.5 p. c pp.)
3.6 Punktas (13 pr. 3.6 p.)
3.7 Punktas (13 pr. 3.7 p.)
3.8 Punktas (13 pr. 3.8 p.)
3.9 Punktas (13 pr. 3.9 p.)
4 Punktas (13 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (13 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (13 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (13 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (13 pr. 4.4 p.)
5 Punktas (13 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (13 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (13 pr. 5.2 p.)
5.2.1 Punktas (13 pr. 5.2.1 p.)
5.2.2 Punktas (13 pr. 5.2.2 p.)
6 Punktas (13 pr. 6 p.)
Pabaiga
14 Priedas FERMENTINIŲ IŠRŪGŲ APTIKIMAS VIEŠAJAM SAUGOJIMUI SKIRTUOSE NUGRIEBTO PIENO MILTELIUOSE: GLIKOMAKROPEPTIDŲ NUSTATYMAS EFEKTYVIOSIOS SKYSČIŲ CHROMATOGRAFIJOS (ESCh) METODU (14 pr.)
1 Punktas (14 pr. 1 p.)
2 Punktas (14 pr. 2 p.)
3 Punktas (14 pr. 3 p.)
4 Punktas (14 pr. 4 p.)
5 Punktas (14 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (14 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (14 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (14 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (14 pr. 5.4 p.)
5.4.1 Punktas (14 pr. 5.4.1 p.)
5.4.2 Punktas (14 pr. 5.4.2 p.)
6 Punktas (14 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (14 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (14 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (14 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (14 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (14 pr. 6.5 p.)
6.6 Punktas (14 pr. 6.6 p.)
6.7 Punktas (14 pr. 6.7 p.)
6.8 Punktas (14 pr. 6.8 p.)
6.9 Punktas (14 pr. 6.9 p.)
6.10 Punktas (14 pr. 6.10 p.)
6.10.1 Punktas (14 pr. 6.10.1 p.)
6.10.2 Punktas (14 pr. 6.10.2 p.)
6.10.3 Punktas (14 pr. 6.10.3 p.)
6.10.4 Punktas (14 pr. 6.10.4 p.)
6.10.5 Punktas (14 pr. 6.10.5 p.)
6.10.6 Punktas (14 pr. 6.10.6 p.)
7 Punktas (14 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (14 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (14 pr. 7.2 p.)
8 Punktas (14 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (14 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (14 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (14 pr. 8.3 p.)
8.3.1 Punktas (14 pr. 8.3.1 p.)
8.3.2 Punktas (14 pr. 8.3.2 p.)
8.3.3 Punktas (14 pr. 8.3.3 p.)
8.4 Punktas (14 pr. 8.4 p.)
8.4.1 Punktas (14 pr. 8.4.1 p.)
8.5 Punktas (14 pr. 8.5 p.)
8.5.1 Punktas (14 pr. 8.5.1 p.)
8.5.2 Punktas (14 pr. 8.5.2 p.)
8.5.3 Punktas (14 pr. 8.5.3 p.)
9 Punktas (14 pr. 9 p.)
9.1 Punktas (14 pr. 9.1 p.)
9.1.1 Punktas (14 pr. 9.1.1 p.)
9.1.2 Punktas (14 pr. 9.1.2 p.)
9.1.3 Punktas (14 pr. 9.1.3 p.)
9.1.4 Punktas (14 pr. 9.1.4 p.)
9.2 Punktas (14 pr. 9.2 p.)
9.3 Punktas (14 pr. 9.3 p.)
9.3.1 Punktas (14 pr. 9.3.1 p.)
9.3.2 Punktas (14 pr. 9.3.2 p.)
9.4 Punktas (14 pr. 9.4 p.)
9.4.2 Punktas (14 pr. 9.4.2 p.)
9.4.3 Punktas (14 pr. 9.4.3 p.)
9.4.3.1 Punktas (14 pr. 9.4.3.1 p.)
9.4.3.2 Punktas (14 pr. 9.4.3.2 p.)
Pabaiga
15 Priedas FERMENTINIŲ IŠRŪGŲ KIEKIO NUGRIEBTO PIENO MILTELIUOSE IR MIŠINIUOSE NUSTATYMO METODAS (15 pr.)
1 Punktas (15 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (15 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (15 pr. 1.2 p.)
2 Punktas (15 pr. 2 p.)
3 Punktas (15 pr. 3 p.)
4 Punktas (15 pr. 4 p.)
5 Punktas (15 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (15 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (15 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (15 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (15 pr. 5.4 p.)
5.4.1 Punktas (15 pr. 5.4.1 p.)
5.4.2 Punktas (15 pr. 5.4.2 p.)
5.4.3 Punktas (15 pr. 5.4.3 p.)
6 Punktas (15 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (15 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (15 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (15 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (15 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (15 pr. 6.5 p.)
6.6 Punktas (15 pr. 6.6 p.)
6.7 Punktas (15 pr. 6.7 p.)
6.8 Punktas (15 pr. 6.8 p.)
6.9 Punktas (15 pr. 6.9 p.)
6.10 Punktas (15 pr. 6.10 p.)
6.10.1 Punktas (15 pr. 6.10.1 p.)
6.10.2 Punktas (15 pr. 6.10.2 p.)
6.10.3 Punktas (15 pr. 6.10.3 p.)
6.10.4 Punktas (15 pr. 6.10.4 p.)
6.10.5 Punktas (15 pr. 6.10.5 p.)
6.10.6 Punktas (15 pr. 6.10.6 p.)
7 Punktas (15 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (15 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (15 pr. 7.2 p.)
8 Punktas (15 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (15 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (15 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (15 pr. 8.3 p.)
8.3.1 Punktas (15 pr. 8.3.1 p.)
8.3.2 Punktas (15 pr. 8.3.2 p.)
8.3.3 Punktas (15 pr. 8.3.3 p.)
8.4 Punktas (15 pr. 8.4 p.)
8.4.1 Punktas (15 pr. 8.4.1 p.)
8.4.2 Punktas (15 pr. 8.4.2 p.)
8.4.3 Punktas (15 pr. 8.4.3 p.)
1 Punktas (15 pr. 1 p.)
2 Punktas (15 pr. 2 p.)
3 Punktas (15 pr. 3 p.)
8.4.4 Punktas (15 pr. 8.4.4 p.)
8.5 Punktas (15 pr. 8.5 p.)
8.5.1 Punktas (15 pr. 8.5.1 p.)
8.5.2 Punktas (15 pr. 8.5.2 p.)
8.5.3 Punktas (15 pr. 8.5.3 p.)
9 Punktas (15 pr. 9 p.)
9.1 Punktas (15 pr. 9.1 p.)
9.2 Punktas (15 pr. 9.2 p.)
9.3 Punktas (15 pr. 9.3 p.)
9.3.1 Punktas (15 pr. 9.3.1 p.)
9.3.2 Punktas (15 pr. 9.3.2 p.)
9.3.3 Punktas (15 pr. 9.3.3 p.)
9.4 Punktas (15 pr. 9.4 p.)
16 Priedas NUGRIEBTO PIENO MILTELIAI: FOSFATIDILSERINO IR FOSFATIDILETANOLAMINO KIEKIO NUSTATYMAS ATVIRKŠTINIŲ FAZIŲ ESCH METODU (16 pr.)
1 Punktas (16 pr. 1 p.)
2 Punktas (16 pr. 2 p.)
3 Punktas (16 pr. 3 p.)
4 Punktas (16 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (16 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (16 pr. 4.2 p.)
4.2.1 Punktas (16 pr. 4.2.1 p.)
4.2.2 Punktas (16 pr. 4.2.2 p.)
4.2.3 Punktas (16 pr. 4.2.3 p.)
4.3 Punktas (16 pr. 4.3 p.)
4.3.1 Punktas (16 pr. 4.3.1 p.)
4.3.2 Punktas (16 pr. 4.3.2 p.)
4.3.3 Punktas (16 pr. 4.3.3 p.)
4.3.4 Punktas (16 pr. 4.3.4 p.)
4.4.1 Punktas (16 pr. 4.4.1 p.)
4.4.2 Punktas (16 pr. 4.4.2 p.)
4.4.3 Punktas (16 pr. 4.4.3 p.)
4.4.4 Punktas (16 pr. 4.4.4 p.)
4.4.5 Punktas (16 pr. 4.4.5 p.)
4.4.6 Punktas (16 pr. 4.4.6 p.)
5 Punktas (16 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (16 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (16 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (16 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (16 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (16 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (16 pr. 5.6 p.)
5.7 Punktas (16 pr. 5.7 p.)
5.8 Punktas (16 pr. 5.8 p.)
5.9 Punktas (16 pr. 5.9 p.)
5.10 Punktas (16 pr. 5.10 p.)
5.11 Punktas (16 pr. 5.11 p.)
5.12 Punktas (16 pr. 5.12 p.)
5.13 Punktas (16 pr. 5.13 p.)
5.13.1 Punktas (16 pr. 5.13.1 p.)
5.13.2 Punktas (16 pr. 5.13.2 p.)
5.13.3 Punktas (16 pr. 5.13.3 p.)
5.13.4 Punktas (16 pr. 5.13.4 p.)
5.13.5 Punktas (16 pr. 5.13.5 p.)
5.13.6 Punktas (16 pr. 5.13.6 p.)
6 Punktas (16 pr. 6 p.)
7 Punktas (16 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (16 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (16 pr. 7.2 p.)
7.3 Punktas (16 pr. 7.3 p.)
7.4 Punktas (16 pr. 7.4 p.)
7.5 Punktas (16 pr. 7.5 p.)
7.5.2 Punktas (16 pr. 7.5.2 p.)
7.5.3 Punktas (16 pr. 7.5.3 p.)
7.5.4 Punktas (16 pr. 7.5.4 p.)
7.5.5 Punktas (16 pr. 7.5.5 p.)
7.5.6 Punktas (16 pr. 7.5.6 p.)
7.6 Punktas (16 pr. 7.6 p.)
7.6.1 Punktas (16 pr. 7.6.1 p.)
7.6.2 Punktas (16 pr. 7.6.2 p.)
7.6.3 Punktas (16 pr. 7.6.3 p.)
8 Punktas (16 pr. 8 p.)
9 Punktas (16 pr. 9 p.)
9.2 Punktas (16 pr. 9.2 p.)
10 Punktas (16 pr. 10 p.)
17 Priedas ANTIBIOTIKŲ IR SULFAMIDO/DAPSONO LIEKANŲ APTIKIMO NUGRIEBTO PIENO MILTELIUOSE METODAS (17 pr.)
1 Punktas (17 pr. 1 p.)
2 Punktas (17 pr. 2 p.)
3 Punktas (17 pr. 3 p.)
18 Priedas PIENO MILTELIŲ KIEKIO KOMBINUOTUOSIUOSE PAŠARUOSE NUSTATYMO FERMENTINĖS PARAKAZEINO KOAGULIACIJOS BŪDU METODAS (18 pr.)
1 Punktas (18 pr. 1 p.)
2 Punktas (18 pr. 2 p.)
3 Punktas (18 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (18 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (18 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (18 pr. 3.3 p.)
4 Punktas (18 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (18 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (18 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (18 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (18 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (18 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (18 pr. 4.6 p.)
5 Punktas (18 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (18 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (18 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (18 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (18 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (18 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (18 pr. 5.6 p.)
5.7 Punktas (18 pr. 5.7 p.)
5.8 Punktas (18 pr. 5.8 p.)
5.9 Punktas (18 pr. 5.9 p.)
5.10 Punktas (18 pr. 5.10 p.)
5.12 Punktas (18 pr. 5.12 p.)
5.13 Punktas (18 pr. 5.13 p.)
5.14 Punktas (18 pr. 5.14 p.)
5.15 Punktas (18 pr. 5.15 p.)
5.16 Punktas (18 pr. 5.16 p.)
5.17 Punktas (18 pr. 5.17 p.)
6 Punktas (18 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (18 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (18 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (18 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (18 pr. 6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (18 pr. 6.2.3 p.)
6.2.4 Punktas (18 pr. 6.2.4 p.)
6.3 Punktas (18 pr. 6.3 p.)
6.3.1 Punktas (18 pr. 6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (18 pr. 6.3.2 p.)
6.3.3 Punktas (18 pr. 6.3.3 p.)
6.3.4 Punktas (18 pr. 6.3.4 p.)
6.4 Punktas (18 pr. 6.4 p.)
6.4.1 Punktas (18 pr. 6.4.1 p.)
7 Punktas (18 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (18 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (18 pr. 7.2 p.)
8 Punktas (18 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (18 pr. 8.1 p.)
9 Punktas (18 pr. 9 p.)
10 Punktas (18 pr. 10 p.)
10.1 Punktas (18 pr. 10.1 p.)
10.2 Punktas (18 pr. 10.2 p.)
11 Punktas (18 pr. 11 p.)
1 Punktas (18 pr. 1 p.)
2 Punktas (18 pr. 2 p.)
3 Punktas (18 pr. 3 p.)
4 Punktas (18 pr. 4 p.)
19 Priedas KRAKMOLO APTIKIMO NUGRIEBTO PIENO MILTELIUOSE, DENATŪRUOTUOSE PIENO MILTELIUOSE IR SUDĖTINIUOSE PAŠARUOSE KOKYBINIS METODAS (19 pr.)
1 Punktas (19 pr. 1 p.)
2 Punktas (19 pr. 2 p.)
3 Punktas (19 pr. 3 p.)
4 Punktas (19 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (19 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (19 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (19 pr. 4.3 p.)
5 Punktas (19 pr. 5 p.)
6 Punktas (19 pr. 6 p.)
1 Punktas (19 pr. 1 p.)
2 Punktas (19 pr. 2 p.)
20 Priedas RŪGŠČIŲ PASUKŲ MILTELIŲ DRĖGMĖS KIEKIO NUSTATYMO METODAS (20 pr.)
1 Punktas (20 pr. 1 p.)
2 Punktas (20 pr. 2 p.)
3 Punktas (20 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (20 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (20 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (20 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (20 pr. 3.4 p.)
3.5 Punktas (20 pr. 3.5 p.)
4 Punktas (20 pr. 4 p.)
5 Punktas (20 pr. 5 p.)
6 Punktas (20 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (20 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (20 pr. 6.2 p.)
21 Priedas PAMATINIS PAŠALINIŲ RIEBALŲ APTIKIMO PIENO RIEBALUOSE METODAS DUJŲ CHROMATOGRAFIJA TIRIANT TRIGLICERIDUS (21 pr.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
3 Punktas (21 pr. 3 p.)
4 Punktas (21 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (21 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (21 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (21 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (21 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (21 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (21 pr. 4.6 p.)
4.7 Punktas (21 pr. 4.7 p.)
4.8 Punktas (21 pr. 4.8 p.)
4.9 Punktas (21 pr. 4.9 p.)
4.10 Punktas (21 pr. 4.10 p.)
5.1 Punktas (21 pr. 5.1 p.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
5.2 Punktas (21 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (21 pr. 5.3 p.)
5.3.1 Punktas (21 pr. 5.3.1 p.)
5.3.2 Punktas (21 pr. 5.3.2 p.)
5.3.3 Punktas (21 pr. 5.3.3 p.)
5.3.4 Punktas (21 pr. 5.3.4 p.)
5.4 Punktas (21 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (21 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (21 pr. 5.6 p.)
5.6.2 Punktas (21 pr. 5.6.2 p.)
5.7 Punktas (21 pr. 5.7 p.)
5.8 Punktas (21 pr. 5.8 p.)
5.9 Punktas (21 pr. 5.9 p.)
5.10 Punktas (21 pr. 5.10 p.)
5.11 Punktas (21 pr. 5.11 p.)
5.12 Punktas (21 pr. 5.12 p.)
5.14 Punktas (21 pr. 5.14 p.)
5.15 Punktas (21 pr. 5.15 p.)
5.16 Punktas (21 pr. 5.16 p.)
5.17 Punktas (21 pr. 5.17 p.)
6 Punktas (21 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (21 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (21 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (21 pr. 6.3 p.)
6.3.1 Punktas (21 pr. 6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (21 pr. 6.3.2 p.)
6.3.3 Punktas (21 pr. 6.3.3 p.)
6.4 Punktas (21 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (21 pr. 6.5 p.)
6.5.1 Punktas (21 pr. 6.5.1 p.)
6.5.1.1 Punktas (21 pr. 6.5.1.1 p.)
6.5.1.2 Punktas (21 pr. 6.5.1.2 p.)
6.5.1.3 Punktas (21 pr. 6.5.1.3 p.)
6.5.1.4 Punktas (21 pr. 6.5.1.4 p.)
6.5.2 Punktas (21 pr. 6.5.2 p.)
6.5.3 Punktas (21 pr. 6.5.3 p.)
a Papunktis (21 pr. 6.5.3 p. a pp.)
b Papunktis (21 pr. 6.5.3 p. b pp.)
c Papunktis (21 pr. 6.5.3 p. c pp.)
d Papunktis (21 pr. 6.5.3 p. d pp.)
e Papunktis (21 pr. 6.5.3 p. e pp.)
6.5.4 Punktas (21 pr. 6.5.4 p.)
6.5.5 Punktas (21 pr. 6.5.5 p.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
3 Punktas (21 pr. 3 p.)
8 Punktas (21 pr. 8 p.)
9 Punktas (21 pr. 9 p.)
10 Punktas (21 pr. 10 p.)
11 Punktas (21 pr. 11 p.)
11.1 Punktas (21 pr. 11.1 p.)
11.2 Punktas (21 pr. 11.2 p.)
11.3 Punktas (21 pr. 11.3 p.)
11.4 Punktas (21 pr. 11.4 p.)
12 Punktas (21 pr. 12 p.)
13 Punktas (21 pr. 13 p.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
3 Punktas (21 pr. 3 p.)
4 Punktas (21 pr. 4 p.)
5 Punktas (21 pr. 5 p.)
6 Punktas (21 pr. 6 p.)
7 Punktas (21 pr. 7 p.)
8 Punktas (21 pr. 8 p.)
9 Punktas (21 pr. 9 p.)
10 Punktas (21 pr. 10 p.)
11.2 Punktas (21 pr. 11.2 p.)
11.3 Punktas (21 pr. 11.3 p.)
11.4 Punktas (21 pr. 11.4 p.)
12 Punktas (21 pr. 12 p.)
13 Punktas (21 pr. 13 p.)
1 Punktas (21 pr. 1 p.)
2 Punktas (21 pr. 2 p.)
3 Punktas (21 pr. 3 p.)
4 Punktas (21 pr. 4 p.)
5 Punktas (21 pr. 5 p.)
6 Punktas (21 pr. 6 p.)
7 Punktas (21 pr. 7 p.)
8 Punktas (21 pr. 8 p.)
9 Punktas (21 pr. 9 p.)
10 Punktas (21 pr. 10 p.)
22 Priedas FORMULĖS, AUGALINIŲ RIEBALŲ PĖDSAKŲ RIBOMS KONCENTRUOTAME SVIESTE NUSTATYTI (22 pr.)
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50