Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl privalomųjų kokybės reikalavimų patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2000-02-22
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1002330ISAK00000054
Įstaigos suteiktas Nr.:
54
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2005-07-27
Negalioja
2004-04-23
Pakeista
3D-222
2000-03-01
Įsigalioja
2000-02-22
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2000-03-01
Negalioja nuo 2005-07-27
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2000-02-29, Nr. 18-453
Eurovoc terminai:
maisto tikrinimas
pienas
rinkodaros standartas
riebalai
gyvūnų riebalai
augaliniai riebalai
maisto produktai
pieno produktas
vartotojų apsauga
produkto kokybė
jogurtas
sviestas
pakavimas
ženklinimas etiketėmis
6026 maisto produktai
6016 perdirbti žemės ūkio produktai
2031 rinkodara
2026 vartojimas
Ryšys su ES teisės aktais:
Direktyva Nr. 1992/46, Celex Nr. 31992L0046 (1992-06-16)
Reglamentas Nr. 577/1997, Celex Nr. 31997R0577 (1997-04-01)
Reglamentas Nr. 2181/1997, Celex Nr. 31997R2181 (1997-11-03)
Reglamentas Nr. 2521/1998, Celex Nr. 31998R2521 (1998-11-24)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PRIVALOMIEJI RIEBALŲ MIŠINIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
Preambulė
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
2.4.1 Punktas (2.4.1 p.)
2.4.2 Punktas (2.4.2 p.)
2.4.3 Punktas (2.4.3 p.)
3 Skyrius PAGRINDINIAI RIEBALŲ MIŠINIŲ SUDĖTIES IR KOKYBĖS REIKALAVIMAI
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3.3.1 Punktas (3.3.1 p.)
3.3.2 Punktas (3.3.2 p.)
3.3.3 Punktas (3.3.3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
4 Skyrius TERŠALAI
8 Punktas (8 p.)
5 Skyrius HIGIENA
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
6 Skyrius ŽENKLINIMAS
15 Punktas (15 p.)
15.1 Punktas (15.1 p.)
15.2 Punktas (15.2 p.)
15.3 Punktas (15.3 p.)
7 Skyrius PAMATINIAI BANDINIŲ PAĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
Pabaiga
Patvirtinta PRIVALOMIEJI JOGURTO KOKYBĖS REIKALAVIMAI
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
3 Skyrius PAGRINDINIAI JOGURTO SUDĖTIES IR KOKYBĖS REIKALAVIMAI
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.1.1 Punktas (6.1.1 p.)
6.1.2 Punktas (6.1.2 p.)
6.1.3 Punktas (6.1.3 p.)
6.1.4 Punktas (6.1.4 p.)
6.1.5 Punktas (6.1.5 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.3.1 Punktas (6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (6.3.2 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
4 Skyrius MAISTO PRIEDAI
9 Punktas (9 p.)
5 Skyrius TERŠALAI
10 Punktas (10 p.)
6 Skyrius HIGIENA
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
7 Skyrius ŽENKLINIMAS
14 Punktas (14 p.)
14.1 Punktas (14.1 p.)
14.2 Punktas (14.2 p.)
14.3 Punktas (14.3 p.)
14.4 Punktas (14.4 p.)
14.5 Punktas (14.5 p.)
14.6 Punktas (14.6 p.)
8 Skyrius PAGRINDINIAI BANDINIŲ PAĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
Pabaiga
1 Priedas PIENO RŪGŠTIES NUSTATYMAS PIENE IR PIENO PRODUKTUOSE (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (1 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (1 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (1 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (1 pr. 3.4 p.)
3.5 Punktas (1 pr. 3.5 p.)
3.6 Punktas (1 pr. 3.6 p.)
3.7 Punktas (1 pr. 3.7 p.)
3.8 Punktas (1 pr. 3.8 p.)
3.9 Punktas (1 pr. 3.9 p.)
3.9.1 Punktas (1 pr. 3.9.1 p.)
3.9.2 Punktas (1 pr. 3.9.2 p.)
3.10 Punktas (1 pr. 3.10 p.)
3.11 Punktas (1 pr. 3.11 p.)
3.11.1 Punktas (1 pr. 3.11.1 p.)
3.11.2 Punktas (1 pr. 3.11.2 p.)
4 Punktas (1 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (1 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (1 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (1 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (1 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (1 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (1 pr. 4.6 p.)
4.7 Punktas (1 pr. 4.7 p.)
4.8 Punktas (1 pr. 4.8 p.)
4.9 Punktas (1 pr. 4.9 p.)
4.10 Punktas (1 pr. 4.10 p.)
4.11 Punktas (1 pr. 4.11 p.)
4.12 Punktas (1 pr. 4.12 p.)
4.13 Punktas (1 pr. 4.13 p.)
4.14 Punktas (1 pr. 4.14 p.)
4.15 Punktas (1 pr. 4.15 p.)
4.16 Punktas (1 pr. 4.16 p.)
5 Punktas (1 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (1 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (1 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (1 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (1 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (1 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (1 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (1 pr. 6 p.)
7 Punktas (1 pr. 7 p.)
8 Punktas (1 pr. 8 p.)
9 Punktas (1 pr. 9 p.)
10 Punktas (1 pr. 10 p.)
Pabaiga
2 Priedas PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ NUSTATYMAS RAUGINTUOSE PIENO PRODUKTUOSE (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (2 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (2 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (2 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (2 pr. 3.4 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (2 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (2 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (2 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (2 pr. 4.4 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50