Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Mėsos ir paukštienos šviežumo įvertinimo techninio reglamento patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2002-10-31
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1022330ISAK00000422
Įstaigos suteiktas Nr.:
422
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2024-02-22
Negalioja
2012-05-02
Pakeista
3D-315
2002-11-09
Įsigalioja
2002-10-31
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2002-11-09
Negalioja nuo 2024-02-22
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2002-11-08, Nr. 106-4772
Eurovoc terminai:
maisto kontrolė
maisto tikrinimas
produkto kokybė
techninis reglamentas
gendantys produktai
mėsa
paukštiena
šviežia mėsa
6026 maisto produktai
6011 gyvūninis produktas
Ryšys su ES teisės aktais:
Nėra
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Skirsnis ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS JERONIMAS KRAUJELIS
Patvirtinta MĖSOS IR PAUKŠTIENOS ŠVIEŽUMO ĮVERTINIMO TECHNINIS REGLAMENTAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius VARTOJAMOS SĄVOKOS
3 Punktas (3 p.)
3 Skyrius ŠVIEŽUMO REIKALAVIMAI IR ŠVIEŽUMO ĮVERTINIMAS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.3.1 Punktas (6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (6.3.2 p.)
6.3.3 Punktas (6.3.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
6.5.1 Punktas (6.5.1 p.)
6.5.2 Punktas (6.5.2 p.)
6.5.3 Punktas (6.5.3 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.2.1 Punktas (9.2.1 p.)
9.2.1.1 Punktas (9.2.1.1 p.)
9.2.1.2 Punktas (9.2.1.2 p.)
9.2.1.3 Punktas (9.2.1.3 p.)
9.2.2 Punktas (9.2.2 p.)
9.2.2.1 Punktas (9.2.2.1 p.)
9.2.2.2 Punktas (9.2.2.2 p.)
9.2.3 Punktas (9.2.3 p.)
9.2.3.1 Punktas (9.2.3.1 p.)
9.2.3.2 Punktas (9.2.3.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
9.3.1 Punktas (9.3.1 p.)
9.3.2 Punktas (9.3.2 p.)
9.3.3 Punktas (9.3.3 p.)
9.4 Punktas (9.4 p.)
9.4.1 Punktas (9.4.1 p.)
9.4.2 Punktas (9.4.2 p.)
9.4.3 Punktas (9.4.3 p.)
9.4.4 Punktas (9.4.4 p.)
4 Skyrius MĖSOS, PAUKŠTIENOS IR JOS RIEBALŲ TYRIMO METODAI
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
10.4 Punktas (10.4 p.)
10.5 Punktas (10.5 p.)
10.6 Punktas (10.6 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.1.1 Punktas (11.1.1 p.)
11.1.2 Punktas (11.1.2 p.)
11.1.3 Punktas (11.1.3 p.)
11.1.4 Punktas (11.1.4 p.)
11.1.5 Punktas (11.1.5 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.2.1 Punktas (11.2.1 p.)
11.2.2 Punktas (11.2.2 p.)
11.2.3 Punktas (11.2.3 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
11.3.1 Punktas (11.3.1 p.)
11.3.2 Punktas (11.3.2 p.)
11.3.3 Punktas (11.3.3 p.)
11.3.4 Punktas (11.3.4 p.)
11.4 Punktas (11.4 p.)
11.4.1 Punktas (11.4.1 p.)
11.4.2 Punktas (11.4.2 p.)
11.4.3 Punktas (11.4.3 p.)
11.5 Punktas (11.5 p.)
11.5.1 Punktas (11.5.1 p.)
11.5.2 Punktas (11.5.2 p.)
11.6 Punktas (11.6 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Punktas (13.1 p.)
13.2 Punktas (13.2 p.)
13.3 Punktas (13.3 p.)
13.4 Punktas (13.4 p.)
14.5 Punktas (14.5 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Suvestinė redakcija (2012-05-06 - 2024-02-21)
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50