Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Cukraus, skirto žmonėms vartoti, gliukozės ir invertuotojo cukraus sirupų bei tirpalų sudėties ir tyrimo metodų techninio reglamento patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2007-07-09
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1072330ISAK003D-325
Įstaigos suteiktas Nr.:
3D-325
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Nėra
Galioja
Chronologija
2007-07-18
Įsigalioja
2007-07-09
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2007-07-18
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2007-07-17, Nr. 79-3201
Valstybės žinios, 2007-07-19, Nr. 80-0
Eurovoc terminai:
gliukozė
žmogaus mityba
cukraus pramonė
maisto tikrinimas
cukraus produktas
vartotojų apsauga
produkto kokybė
techninis reglamentas
cukrus
maisto technologija
kokybės standartas
analizinė chemija
žemės ūkio produktų kokybės kontrolė
6411 technologijos ir techniniai reglamentai
6036 maisto technologija
6026 maisto produktai
6021 gėrimai ir cukrus
3606 gamtos ir taikomieji mokslai
2841 sveikata
2026 vartojimas
Ryšys su ES teisės aktais:
Direktyva Nr. 1979/796, Celex Nr. 31979L0796 (1979-07-26)
Direktyva Nr. 2001/111, Celex Nr. 32001L0111 (2001-12-20)
Reglamentas Nr. 852/2004, Celex Nr. 32004R0852 (2004-04-29)
Reglamentas Nr. 1265/1969, Celex Nr. 31969R1265 (1969-07-01)
Reglamentas Nr. 1881/2004, Celex Nr. 32004R1881 (2004-10-28)
Direktyva Nr. 1979/796p, Celex Nr. 31979L0796p (1979-07-26)
Direktyva Nr. 1979/796r, Celex Nr. 31979L0786r (1979-07-26)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
2.5 Punktas (2.5 p.)
2.6 Punktas (2.6 p.)
2.7 Punktas (2.7 p.)
2.8 Punktas (2.8 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta CUKRAUS, SKIRTO ŽMONĖMS VARTOTI, GLIUKOZĖS IR INVERTUOTOJO CUKRAUS SIRUPŲ BEI TIRPALŲ SUDĖTIES IR TYRIMO METODŲ TECHNINIS REGLAMENTAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius TAIKYMO SRITIS
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
5 Punktas (5 p.)
3 Skyrius VARTOJAMOS SĄVOKOS IR SUDĖTIES BEI KOKYBĖS REIKALAVIMAI
6 Punktas (6 p.)
a Papunktis (6 p. a pp.)
b Papunktis (6 p. b pp.)
c Papunktis (6 p. c pp.)
7 Punktas (7 p.)
Citata
Pastraipa
Pastraipa
Pastraipa
Pastraipa
4 Skyrius SAUGOS REIKALAVIMAI
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
5 Skyrius ŽENKLINIMAS
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
14.1 Punktas (14.1 p.)
14.2 Punktas (14.2 p.)
14.4 Punktas (14.4 p.)
14.5 Punktas (14.5 p.)
14.6 Punktas (14.6 p.)
14.7 Punktas (14.7 p.)
15 Punktas (15 p.)
6 Skyrius ANALIZĖS METODAI, NAUDOJAMI TIKRINANT ŽMONĖMS VARTOTI SKIRTĄ TAM TIKRŲ RŪŠIŲ CUKRŲ
7 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
16 Punktas (16 p.)
Pabaiga
1 Priedas MĖGINIO PARUOŠIMAS (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (1 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (1 pr. 2.2 p.)
2.3 Punktas (1 pr. 2.3 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (1 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (1 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (1 pr. 3.3 p.)
Pabaiga
2 Priedas NUODŽIŪVIO NUSTATYMO METODAS (MASĖS NETEKIMAS DŽIOVINANT) (2 pr.)
Skirsnis 1 METODAS
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (2 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (2 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (2 pr. 1.3 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (2 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (2 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (2 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (2 pr. 4.4 p.)
5 Punktas (2 pr. 5 p.)
6 Punktas (2 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (2 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (2 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (2 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (2 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (2 pr. 6.5 p.)
6.6 Punktas (2 pr. 6.6 p.)
6.7 Punktas (2 pr. 6.7 p.)
7 Punktas (2 pr. 7 p.)
8 Punktas (2 pr. 8 p.)
Pabaiga
3 Priedas SAUSŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIO NUSTATYMO METODAS (DŽIOVINANT VAKUUMINĖJE KROSNYJE) (3 pr.)
Skirsnis 2 METODAS
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (3 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (3 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (3 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (3 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (3 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (3 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (3 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (3 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (3 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (3 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (3 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (3 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (3 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (3 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (3 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (3 pr. 6.5 p.)
6.6 Punktas (3 pr. 6.6 p.)
6.7 Punktas (3 pr. 6.7 p.)
6.8 Punktas (3 pr. 6.8 p.)
7 Punktas (3 pr. 7 p.)
8 Punktas (3 pr. 8 p.)
Pabaiga
4 Priedas SAUSŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIO NUSTATYMO METODAS (REFRAKTOMETRINIS METODAS) (4 pr.)
Skirsnis 3 METODAS
1 Punktas (4 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (4 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (4 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (4 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (4 pr. 1.4 p.)
1.5 Punktas (4 pr. 1.5 p.)
1.6 Punktas (4 pr. 1.6 p.)
2 Punktas (4 pr. 2 p.)
3 Punktas (4 pr. 3 p.)
4 Punktas (4 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (4 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (4 pr. 4.2 p.)
5 Punktas (4 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (4 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (4 pr. 5.2 p.)
6 Punktas (4 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (4 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (4 pr. 6.2 p.)
7 Punktas (4 pr. 7 p.)
Skirsnis DUOMENŲ LENTELĖS
Pabaiga
5 Priedas REDUKCINIO CUKRAUS, IŠREIKŠTO INVERTUOTUOJU CUKRUMI, KIEKIO PUSBALČIAME CUKRUJE NUSTATYMO METODAS (BERLYNO INSTITUTO METODAS) (5 pr.)
Skirsnis 4 METODAS
1 Punktas (5 pr. 1 p.)
2 Punktas (5 pr. 2 p.)
3 Punktas (5 pr. 3 p.)
4 Punktas (5 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (5 pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (5 pr. 4.1.1 p.)
4.1.2 Punktas (5 pr. 4.1.2 p.)
4.1.3 Punktas (5 pr. 4.1.3 p.)
4.2 Punktas (5 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (5 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (5 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (5 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (5 pr. 4.6 p.)
5 Punktas (5 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (5 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (5 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (5 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (5 pr. 5.4 p.)
6 Punktas (5 pr. 6 p.)
7 Punktas (5 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (5 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (5 pr. 7.2 p.)
7.3 Punktas (5 pr. 7.3 p.)
8 Punktas (5 pr. 8 p.)
9 Punktas (5 pr. 9 p.)
Pabaiga
6 Priedas REDUKCINIO CUKRAUS KIEKIO, IŠREIKŠTO INVERTUOTUOJU CUKRUMI, NUSTATYMO METODAS (KNIGHT IR ALLEN METODAS) (6 pr.)
Skirsnis 5 METODAS
1 Punktas (6 pr. 1 p.)
2 Punktas (6 pr. 2 p.)
3 Punktas (6 pr. 3 p.)
4 Punktas (6 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (6 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (6 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (6 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (6 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (6 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (6 pr. 4.6 p.)
5 Punktas (6 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (6 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (6 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (6 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (6 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (6 pr. 5.5 p.)
6 Punktas (6 pr. 6 p.)
7 Punktas (6 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (6 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (6 pr. 7.2 p.)
7.3 Punktas (6 pr. 7.3 p.)
8 Punktas (6 pr. 8 p.)
9 Punktas (6 pr. 9 p.)
Pabaiga
7 Priedas REDUKCINIO CUKRAUS, IŠREIKŠTO INVERTUOTUOJU CUKRUMI, KIEKIO NUSTATYMO METODAS (LUFF – SCHOORL METODAS) (7 pr.)
Skirsnis 6 METODAS
1 Punktas (7 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (7 pr. 1.1 p.)
1.1.1 Punktas (7 pr. 1.1.1 p.)
1.1.2 Punktas (7 pr. 1.1.2 p.)
1.1.3 Punktas (7 pr. 1.1.3 p.)
1.1.4 Punktas (7 pr. 1.1.4 p.)
1.1.5 Punktas (7 pr. 1.1.5 p.)
1.1.6 Punktas (7 pr. 1.1.6 p.)
1.2 Punktas (7 pr. 1.2 p.)
1.2.1 Punktas (7 pr. 1.2.1 p.)
1.2.2 Punktas (7 pr. 1.2.2 p.)
1.3 Punktas (7 pr. 1.3 p.)
1.3.1 Punktas (7 pr. 1.3.1 p.)
1.3.2 Punktas (7 pr. 1.3.2 p.)
2 Punktas (7 pr. 2 p.)
3 Punktas (7 pr. 3 p.)
4 Punktas (7 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (7 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (7 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (7 pr. 4.3 p.)
4.3.1 Punktas (7 pr. 4.3.1 p.)
4.3.1.1 Punktas (7 pr. 4.3.1.1 p.)
4.3.1.2 Punktas (7 pr. 4.3.1.2 p.)
4.3.1.3 Punktas (7 pr. 4.3.1.3 p.)
4.3.2 Punktas (7 pr. 4.3.2 p.)
4.4 Punktas (7 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (7 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (7 pr. 4.6 p.)
4.7 Punktas (7 pr. 4.7 p.)
4.8 Punktas (7 pr. 4.8 p.)
4.9 Punktas (7 pr. 4.9 p.)
4.10 Punktas (7 pr. 4.10 p.)
4.11 Punktas (7 pr. 4.11 p.)
4.12 Punktas (7 pr. 4.12 p.)
5 Punktas (7 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (7 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (7 pr. 5.2 p.)
6 Punktas (7 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (7 pr. 6.1 p.)
6.1.1 Punktas (7 pr. 6.1.1 p.)
6.1.2 Punktas (7 pr. 6.1.2 p.)
6.1.3 Punktas (7 pr. 6.1.3 p.)
6.2 Punktas (7 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (7 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (7 pr. 6.2.2 p.)
6.3 Punktas (7 pr. 6.3 p.)
7 Punktas (7 pr. 7 p.)
8 Punktas (7 pr. 8 p.)
Pabaiga
8 Priedas REDUKCINIO CUKRAUS, IŠREIKŠTO INVERTUOTUOJU CUKRUMI, KIEKIO NUSTATYMO METODAS (LANE-EYNON METODAS) (8 pr.)
Skirsnis 7 METODAS
1 Punktas (8 pr. 1 p.)
1.1.1 Punktas (8 pr. 1.1.1 p.)
1.1.2 Punktas (8 pr. 1.1.2 p.)
1.1.3 Punktas (8 pr. 1.1.3 p.)
1.1.4 Punktas (8 pr. 1.1.4 p.)
1.1.5 Punktas (8 pr. 1.1.5 p.)
1.1.6 Punktas (8 pr. 1.1.6 p.)
2 Punktas (8 pr. 2 p.)
3 Punktas (8 pr. 3 p.)
4 Punktas (8 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (8 pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (8 pr. 4.1.1 p.)
4.1.2 Punktas (8 pr. 4.1.2 p.)
4.2 Punktas (8 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (8 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (8 pr. 4.4 p.)
5 Punktas (8 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (8 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (8 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (8 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (8 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (8 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (8 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (8 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (8 pr. 6.1 p.)
6.1.1 Punktas (8 pr. 6.1.1 p.)
6.1.2 Punktas (8 pr. 6.1.2 p.)
6.1.3 Punktas (8 pr. 6.1.3 p.)
6.1.4 Punktas (8 pr. 6.1.4 p.)
6.1.5 Punktas (8 pr. 6.1.5 p.)
6.1.6 Punktas (8 pr. 6.1.6 p.)
6.2 Punktas (8 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (8 pr. 6.3 p.)
6.3.1 Punktas (8 pr. 6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (8 pr. 6.3.2 p.)
6.4 Punktas (8 pr. 6.4 p.)
6.4.1 Punktas (8 pr. 6.4.1 p.)
6.4.2 Punktas (8 pr. 6.4.2 p.)
7 Punktas (8 pr. 7 p.)
8 Punktas (8 pr. 8 p.)
Pabaiga
9 Priedas GLIUKOZĖS EKVIVALENTO NUSTATYMO METODAS (LANE IR EYNON KONSTANTA) (9 pr.)
Skirsnis 8 METODAS
1 Punktas (9 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (9 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (9 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (9 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (9 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (9 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (9 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (9 pr. 2.2 p.)
3 Punktas (9 pr. 3 p.)
4 Punktas (9 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (9 pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (9 pr. 4.1.1 p.)
4.1.2 Punktas (9 pr. 4.1.2 p.)
4.1.3 Punktas (9 pr. 4.1.3 p.)
4.2 Punktas (9 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (9 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (9 pr. 4.4 p.)
5 Punktas (9 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (9 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (9 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (9 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (9 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (9 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (9 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (9 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (9 pr. 6.1 p.)
6.1.1 Punktas (9 pr. 6.1.1 p.)
6.1.2 Punktas (9 pr. 6.1.2 p.)
6.1.3 Punktas (9 pr. 6.1.3 p.)
6.1.4 Punktas (9 pr. 6.1.4 p.)
6.1.5 Punktas (9 pr. 6.1.5 p.)
6.1.6 Punktas (9 pr. 6.1.6 p.)
6.1.7 Punktas (9 pr. 6.1.7 p.)
6.1.8 Punktas (9 pr. 6.1.8 p.)
6.1.9 Punktas (9 pr. 6.1.9 p.)
6.1.10 Punktas (9 pr. 6.1.10 p.)
6.1.11 Punktas (9 pr. 6.1.11 p.)
6.1.12 Punktas (9 pr. 6.1.12 p.)
6.1.13 Punktas (9 pr. 6.1.13 p.)
6.1.14 Punktas (9 pr. 6.1.14 p.)
6.2 Punktas (9 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (9 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (9 pr. 6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (9 pr. 6.2.3 p.)
6.2.4 Punktas (9 pr. 6.2.4 p.)
6.2.5 Punktas (9 pr. 6.2.5 p.)
6.2.6 Punktas (9 pr. 6.2.6 p.)
6.2.7 Punktas (9 pr. 6.2.7 p.)
6.2.8 Punktas (9 pr. 6.2.8 p.)
6.2.9 Punktas (9 pr. 6.2.9 p.)
6.2.10 Punktas (9 pr. 6.2.10 p.)
6.3 Punktas (9 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (9 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (9 pr. 6.5 p.)
6.5.1 Punktas (9 pr. 6.5.1 p.)
6.5.2 Punktas (9 pr. 6.5.2 p.)
6.5.3 Punktas (9 pr. 6.5.3 p.)
6.5.4 Punktas (9 pr. 6.5.4 p.)
6.5.5 Punktas (9 pr. 6.5.5 p.)
6.5.6 Punktas (9 pr. 6.5.6 p.)
6.5.7 Punktas (9 pr. 6.5.7 p.)
6.5.8 Punktas (9 pr. 6.5.8 p.)
6.5.9 Punktas (9 pr. 6.5.9 p.)
6.5.10 Punktas (9 pr. 6.5.10 p.)
6.5.11 Punktas (9 pr. 6.5.11 p.)
6.5.12 Punktas (9 pr. 6.5.12 p.)
6.5.13 Punktas (9 pr. 6.5.13 p.)
6.5.14 Punktas (9 pr. 6.5.14 p.)
6.6 Punktas (9 pr. 6.6 p.)
7 Punktas (9 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (9 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (9 pr. 7.2 p.)
7.3 Punktas (9 pr. 7.3 p.)
8 Punktas (9 pr. 8 p.)
Pabaiga
10 Priedas SULFATINIŲ PELENŲ KIEKIO NUSTATYMO METODAS (10 pr.)
Skirsnis 9 METODAS
1 Punktas (10 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (10 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (10 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (10 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (10 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (10 pr. 2 p.)
3 Punktas (10 pr. 3 p.)
4 Punktas (10 pr. 4 p.)
5 Punktas (10 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (10 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (10 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (10 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (10 pr. 5.4 p.)
6 Punktas (10 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (10 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (10 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (10 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (10 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (10 pr. 6.5 p.)
7 Punktas (10 pr. 7 p.)
8 Punktas (10 pr. 8 p.)
Pabaiga
11 Priedas CUKRAUS POLIARIZACIJOS PLOKŠTUMOS (SUKIMO) NUSTATYMO METODAS (11 pr.)
Skirsnis 10 METODAS
1 Punktas (11 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (11 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (11 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (11 pr. 1.3 p.)
2 Punktas (11 pr. 2 p.)
3 Punktas (11 pr. 3 p.)
4 Punktas (11 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (11 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (11 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (11 pr. 4.3 p.)
5 Punktas (11 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (11 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (11 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (11 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (11 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (11 pr. 5.5 p.)
6 Punktas (11 pr. 6 p.)
7 Punktas (11 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (11 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (11 pr. 7.2 p.)
7.2.1 Punktas (11 pr. 7.2.1 p.)
7.2.2 Punktas (11 pr. 7.2.2 p.)
7.2.3 Punktas (11 pr. 7.2.3 p.)
8 Punktas (11 pr. 8 p.)
9 Punktas (11 pr. 9 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50