Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Privalomųjų konservuotų kaulavaisių ir Privalomųjų konservuotų pomidorų produktų kokybės reikalavimų patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2001-12-18
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1012330ISAK00000450
Įstaigos suteiktas Nr.:
450
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2004-05-01
Negalioja
2002-11-14
Pakeista
443
2002-01-01
Įsigalioja
2001-12-18
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2002-01-01
Negalioja nuo 2004-05-01
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2002-01-04, Nr. 1-13
Eurovoc terminai:
vaisinės daržovės
daržovių produktas
produkto kokybė
konservuotas produktas
maisto chemija
prekių parengimas rinkai
Ryšys su ES teisės aktais:
Reglamentas Nr. 1593/1998, Celex Nr. 31998R1593 (1998-07-23)
Reglamentas Nr. 1764/1986, Celex Nr. 31986R1764 (1986-05-27)
Reglamentas Nr. 2320/1989, Celex Nr. 31989R2320 (1989-07-28)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
1.1 Papunktis (1.1 pp.)
1.2 Papunktis (1.2 pp.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PRIVALOMIEJI KONSERVUOTŲ KAULAVAISIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
Pastraipa
1 Skyrius REIKALAVIMŲ TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius PAGRINDINĖS SĄVOKOS
3 Punktas (3 p.)
3 Skyrius ŽALIAVOS REIKALAVIMAI
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Papunktis (5.1 pp.)
5.1.1 Papunktis (5.1.1 pp.)
5.1.2 Papunktis (5.1.2 pp.)
5.2 Papunktis (5.2 pp.)
5.2.1 Papunktis (5.2.1 pp.)
5.2.2 Papunktis (5.2.2 pp.)
5.3 Papunktis (5.3 pp.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Papunktis (6.1 pp.)
6.1.1 Papunktis (6.1.1 pp.)
6.1.2 Papunktis (6.1.2 pp.)
6.1.3 Papunktis (6.1.3 pp.)
6.1.4 Papunktis (6.1.4 pp.)
6.1.5 Papunktis (6.1.5 pp.)
6.1.6 Papunktis (6.1.6 pp.)
6.1.7 Papunktis (6.1.7 pp.)
6.2 Papunktis (6.2 pp.)
6.2.1 Papunktis (6.2.1 pp.)
6.2.2 Papunktis (6.2.2 pp.)
6.2.3 Papunktis (6.2.3 pp.)
6.3 Papunktis (6.3 pp.)
4 Skyrius KONSERVUOTŲ KAULAVAISIŲ PAGRINDINĖ SUDĖTIS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Papunktis (7.1 pp.)
7.1.1 Papunktis (7.1.1 pp.)
7.1.2 Papunktis (7.1.2 pp.)
7.1.3 Papunktis (7.1.3 pp.)
7.1.4 Papunktis (7.1.4 pp.)
7.1.5 Papunktis (7.1.5 pp.)
7.2 Papunktis (7.2 pp.)
7.3 Papunktis (7.3 pp.)
8 Punktas (8 p.)
5 Skyrius PAGRINDINIAI KONSERVUOTŲ KAULAVAISIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Papunktis (11.1 pp.)
11.2 Papunktis (11.2 pp.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Papunktis (13.1 pp.)
13.2 Papunktis (13.2 pp.)
13.3 Papunktis (13.3 pp.)
13.4 Papunktis (13.4 pp.)
14 Punktas (14 p.)
14.1 Papunktis (14.1 pp.)
14.2 Papunktis (14.2 pp.)
5 Skyrius HIGIENOS REIKALAVIMAI
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
6 Skyrius ŽENKLINIMAS
20 Punktas (20 p.)
20.1 Papunktis (20.1 pp.)
21 Punktas (21 p.)
7 Skyrius PAMATINIAI MĖGINIŲ ĖMIMO IR TYRIMO METODAI
22 Punktas (22 p.)
Pastraipa
Pabaiga
Priedas LEIDŽIAMŲ DEFEKTŲ KIEKIAI (pr.)
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
Patvirtinta PRIVALOMIEJI KONSERVUOTŲ POMIDORŲ PRODUKTŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
1 Skyrius REIKALAVIMŲ TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
1.1 Papunktis (1.1 pp.)
1.2 Papunktis (1.2 pp.)
1.3 Papunktis (1.3 pp.)
1.4 Papunktis (1.4 pp.)
1.5 Papunktis (1.5 pp.)
2 Skyrius PAGRINDINĖS SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
3 Skyrius ŽALIAVOS REIKALAVIMAI
7 Punktas (7 p.)
4 Skyrius KONSERVUOTŲ POMIDORŲ PRODUKTŲ PAGRINDINĖ SUDĖTIS
8 Punktas (8 p.)
8.1 Papunktis (8.1 pp.)
8.2 Papunktis (8.2 pp.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Papunktis (9.1 pp.)
9.2 Papunktis (9.2 pp.)
9.3 Papunktis (9.3 pp.)
9.4 Papunktis (9.4 pp.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
5 Skyrius KONSERVUOTŲ POMIDORŲ PRODUKTŲ PAGRINDINIAI KOKYBĖS REIKALAVIMAI
12 Punktas (12 p.)
12.1 Papunktis (12.1 pp.)
12.2 Papunktis (12.2 pp.)
12.3 Papunktis (12.3 pp.)
12.4 Papunktis (12.4 pp.)
12.5 Papunktis (12.5 pp.)
12.6 Papunktis (12.6 pp.)
12.7 Papunktis (12.7 pp.)
12.8 Papunktis (12.8 pp.)
12.9 Papunktis (12.9 pp.)
12.9.1 Papunktis (12.9.1 pp.)
12.9.2 Papunktis (12.9.2 pp.)
12.9.3 Papunktis (12.9.3 pp.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Papunktis (13.1 pp.)
13.2 Papunktis (13.2 pp.)
13.3 Papunktis (13.3 pp.)
13.4 Papunktis (13.4 pp.)
13.5 Papunktis (13.5 pp.)
13.6 Papunktis (13.6 pp.)
13.7 Papunktis (13.7 pp.)
13.8 Papunktis (13.8 pp.)
6 Skyrius HIGIENOS REIKALAVIMAI
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
7 Skyrius ŽENKLINIMAS
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
8 Skyrius PAMATINIAI MĖGINIŲ ĖMIMO IR TYRIMO METODAI
24 Punktas (24 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50