Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Lietuvos higienos normos HN 53-1:2001 „Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapiųjų medžiagų gamybos žaliavos" tvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2001-12-29
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1012250ISAK00000682
Įstaigos suteiktas Nr.:
682
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2011-01-20
Negalioja
2004-07-15
Pakeista
V-531
2004-05-05
Pakeista
V-326
2003-12-31
Pakeista
V-786
2002-03-07
Įsigalioja
2001-12-29
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2002-03-07
Negalioja nuo 2011-01-20
Priėmė:
Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2002-03-06, Nr. 24-891
Eurovoc terminai:
maisto higiena
aplinkos politika
sveikatos politika
kvapioji medžiaga
maisto produktai
vartotojų apsauga
reglamentas
visuomenės higiena
maisto priedas
techninis barjeras
6036 maisto technologija
5206 aplinkos politika
1206 teisės šaltiniai ir sritys
2021 tarptautinė prekyba
2841 sveikata
2026 vartojimas
6026 maisto produktai
Ryšys su ES teisės aktais:
Direktyva Nr. 1991/71, Celex Nr. 31991L0071 (1991-01-16)
Direktyva Nr. 1988/388, Celex Nr. 31988L0388 (1988-06-22)
Sprendimas Nr. 1988/389, Celex Nr. 31988D0389 (1988-06-22)
Sprendimas Nr. 1999/217, Celex Nr. 31999D0217 (1999-02-23)
Reglamentas Nr. 2232/1996, Celex Nr. 31996R2232 (1996-10-28)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 53-1: 2001 „LEIDŽIAMI VARTOTI MAISTO PRIEDAI. LEIDŽIAMOS VARTOTI KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVOS“
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
2 Skyrius NUORODOS
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
3 Skyrius TERMINAI IR JŲ APIBRĖŽIMAI
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.2.1 Punktas (6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (6.2.3 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
4 Skyrius ŽYMENYS IR SANTRUMPOS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
7.5 Punktas (7.5 p.)
7.6 Punktas (7.6 p.)
5 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
15.1 Punktas (15.1 p.)
15.2 Punktas (15.2 p.)
15.3 Punktas (15.3 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Punktas (18.1 p.)
18.2 Punktas (18.2 p.)
18.3 Punktas (18.3 p.)
18.4 Punktas (18.4 p.)
18.4.1 Punktas (18.4.1 p.)
18.4.2 Punktas (18.4.2 p.)
18.4.3 Punktas (18.4.3 p.)
18.4.4 Punktas (18.4.4 p.)
18.4.5 Punktas (18.4.5 p.)
18.4.6 Punktas (18.4.6 p.)
18.5 Punktas (18.5 p.)
18.6 Punktas (18.6 p.)
18.7 Punktas (18.7 p.)
18.8 Punktas (18.8 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Punktas (20.1 p.)
20.2 Punktas (20.2 p.)
20.3 Punktas (20.3 p.)
20.4 Punktas (20.4 p.)
20.5 Punktas (20.5 p.)
20.6 Punktas (20.6 p.)
20.7 Punktas (20.7 p.)
20.8 Punktas (20.8 p.)
20.9 Punktas (20.9 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
Pabaiga
1 Priedas DIDŽIAUSI LEIDŽIAMI KIEKIAI MAISTO PRODUKTUOSE TAM TIKRŲ MEDŽIAGŲ, PATENKANČIŲ Į ŽMOGAUS ORGANIZMĄ SU MAISTO PRODUKTAIS, KURIŲ SUDĖTYJE YRA KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ ARBA KITŲ AROMATINIŲ SAVYBIŲ TURINČIŲ MAISTO SUDEDAMŲJŲ DALIŲ (1 pr.)
2 Priedas KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ, VARTOJAMŲ ARBA SKIRTŲ VARTOTI MAISTO PRODUKTŲ GAMYBAI, SĄRAŠAS (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (2 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (2 pr. 2.2 p.)
2.3 Punktas (2 pr. 2.3 p.)
2.4 Punktas (2 pr. 2.4 p.)
3 Priedas TARYBOS IR KOMISIJOS DIREKTYVŲ IR SPRENDIMŲ DĖL VALSTYBIŲ NARIŲ ĮSTATYMŲ, SUSIJUSIŲ SU NUOSTATOMIS DĖL KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ, VARTOJAMŲ MAISTO PRODUKTŲ GAMYBAI, IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVŲ SUVIENODINIMO, SU KURIŲ NUOSTATOMIS SUDERINTA LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 53-1:2001 „LEIDŽIAMI VARTOTI MAISTO PRIEDAI. LEIDŽIAMOS VARTOTI KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVOS“, SĄRAŠAS (3 pr.)
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50