Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl žemės ūkio ministro 2000 m. birželio 19 d. įsakymo Nr. 188 "Dėl Dehidratuoto konservuoto pieno ir Laktoproteinų (kazeinų ir kazeinatų), skirtų žmonėms vartoti, techninių reglamentų patvirtinimo" pakeitimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2003-03-27
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1032330ISAK003D-128
Įstaigos suteiktas Nr.:
3D-128
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Nėra
NEGALIOJA
Chronologija
2008-03-19
Negalioja
2003-04-25
Įsigalioja (po sąlygų įvykdymo)
1 punktas įsigalioja 2003 07 01
2003-03-27
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2003-04-25 (1 punktas įsigalioja 2003 07 01)
Negalioja nuo 2008-03-19
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2003-04-24, Nr. 38-1747
Eurovoc terminai:
kazeinas
pieno pramonė
informacija vartotojui
pienas
pieno milteliai
maisto produktai
pieno produktas
techninis reglamentas
šalutinis pieno perdirbimo produktas
6411 technologijos ir techniniai reglamentai
6026 maisto produktai
6016 perdirbti žemės ūkio produktai
2026 vartojimas
Ryšys su ES teisės aktais:
Direktyva Nr. 1987/524, Celex Nr. 31987L0524 (1987-10-06)
Direktyva Nr. 2001/114, Celex Nr. 32001L0114 (2001-12-20)
Direktyva Nr. 1979/1067, Celex Nr. 31979L1067 (1979-11-13)
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta DEHIDRATUOTO KONSERVUOTO PIENO, SKIRTO ŽMONĖMS VARTOTI, TECHNINIS REGLAMENTAS
Preambulė
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
3 Skyrius KOKYBĖS IR SAUGOS REIKALAVIMAI
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
4 Skyrius PAKAVIMAS IR ŽENKLINIMAS
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
5 Skyrius PAMATINIAI MĖGINIŲ ĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
28 Punktas (28 p.)
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
Pastaba
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Pabaiga
1 Priedas ALTERNATYVIOS KAI KURIŲ PRODUKTŲ SĄVOKOS (1 pr.)
1.1 Punktas (1 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (1 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (1 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (1 pr. 1.4 p.)
1.5 Punktas (1 pr. 1.5 p.)
1.6 Punktas (1 pr. 1.6 p.)
1.7 Punktas (1 pr. 1.7 p.)
1.8 Punktas (1 pr. 1.8 p.)
1.9 Punktas (1 pr. 1.9 p.)
1.10 Punktas (1 pr. 1.10 p.)
Pabaiga
2 Priedas IŠ DALIES ARBA VISIŠKAI DEHIDRATUOTO KONSERVUOTO PIENO, SKIRTO ŽMONĖMS VARTOTI, SUDĖTIES ANALIZĖS BENDRIEJI REIKALAVIMAI (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (2 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (2 pr. 1.2 p.)
1.2.1 Punktas (2 pr. 1.2.1 p.)
1.2.2 Punktas (2 pr. 1.2.2 p.)
1.3 Punktas (2 pr. 1.3 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (2 pr. 2.1 p.)
2.1.1 Punktas (2 pr. 2.1.1 p.)
2.1.2 Punktas (2 pr. 2.1.2 p.)
2.2 Punktas (2 pr. 2.2 p.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (2 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (2 pr. 3.2 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (2 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (2 pr. 4.2 p.)
5 Punktas (2 pr. 5 p.)
Pabaiga
3 Priedas SAUSŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIO NUSTATYMAS (DŽIOVINIMO SPINTOJE ESANT 99 °C TEMPERATŪRAI) (3 pr.)
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (3 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (3 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (3 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (3 pr. 1.4 p.)
1.5 Punktas (3 pr. 1.5 p.)
1.6 Punktas (3 pr. 1.6 p.)
1.7 Punktas (3 pr. 1.7 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (3 pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (3 pr. 4.1.1 p.)
4.1.2 Punktas (3 pr. 4.1.2 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (3 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (3 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (3 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (3 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (3 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (3 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (3 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (3 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (3 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (3 pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (3 pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (3 pr. 6.5 p.)
6.6 Punktas (3 pr. 6.6 p.)
6.7 Punktas (3 pr. 6.7 p.)
6.8 Punktas (3 pr. 6.8 p.)
6.9 Punktas (3 pr. 6.9 p.)
6.10 Punktas (3 pr. 6.10 p.)
6.11 Punktas (3 pr. 6.11 p.)
7 Punktas (3 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (3 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (3 pr. 7.2 p.)
8 Punktas (3 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (3 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (3 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (3 pr. 8.3 p.)
Pabaiga
4 Priedas DRĖGMĖS KIEKIO NUSTATYMAS (DŽIOVINIMO SPINTOJE ESANT 102 °C TEMPERATŪRAI) (4 pr.)
1 Punktas (4 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (4 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (4 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (4 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (4 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (4 pr. 2 p.)
3 Punktas (4 pr. 3 p.)
4 Punktas (4 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (4 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (4 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (4 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (4 pr. 4.4 p.)
5 Punktas (4 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (4 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (4 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (4 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (4 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (4 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (4 pr. 5.6 p.)
5.7 Punktas (4 pr. 5.7 p.)
5.8 Punktas (4 pr. 5.8 p.)
6 Punktas (4 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (4 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (4 pr. 6.2 p.)
Pabaiga
5 Priedas SUTIRŠTINTO PIENO RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMAS RÖSE-GOTTLIEB’O METODU (5 pr.)
1 Punktas (5 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (5 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (5 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (5 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (5 pr. 1.4 p.)
1.5 Punktas (5 pr. 1.5 p.)
1.6 Punktas (5 pr. 1.6 p.)
1.7 Punktas (5 pr. 1.7 p.)
2 Punktas (5 pr. 2 p.)
3 Punktas (5 pr. 3 p.)
4 Punktas (5 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (5 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (5 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (5 pr. 4.3 p.)
Pastaba
1 Punktas (5 pr. 1 p.)
2 Punktas (5 pr. 2 p.)
4.4 Punktas (5 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (5 pr. 4.5 p.)
5 Punktas (5 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (5 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (5 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (5 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (5 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (5 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (5 pr. 5.6 p.)
5.7 Punktas (5 pr. 5.7 p.)
6 Punktas (5 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (5 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (5 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (5 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (5 pr. 6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (5 pr. 6.2.3 p.)
6.2.4 Punktas (5 pr. 6.2.4 p.)
6.2.5 Punktas (5 pr. 6.2.5 p.)
6.2.6 Punktas (5 pr. 6.2.6 p.)
6.2.7 Punktas (5 pr. 6.2.7 p.)
6.2.8 Punktas (5 pr. 6.2.8 p.)
6.2.9 Punktas (5 pr. 6.2.9 p.)
6.2.10 Punktas (5 pr. 6.2.10 p.)
6.2.11 Punktas (5 pr. 6.2.11 p.)
6.2.12 Punktas (5 pr. 6.2.12 p.)
6.2.13 Punktas (5 pr. 6.2.13 p.)
6.2.14 Punktas (5 pr. 6.2.14 p.)
6.2.15 Punktas (5 pr. 6.2.15 p.)
6.2.16 Punktas (5 pr. 6.2.16 p.)
6.2.16.1 Punktas (5 pr. 6.2.16.1 p.)
6.2.16.2 Punktas (5 pr. 6.2.16.2 p.)
7 Punktas (5 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (5 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (5 pr. 7.2 p.)
Pabaiga
6 Priedas SAUSOJO PIENO RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMAS RÖSE-GOTTLIEB’O METODU (6 pr.)
1 Punktas (6 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (6 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (6 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (6 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (6 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (6 pr. 2 p.)
3 Punktas (6 pr. 3 p.)
4 Punktas (6 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (6 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (6 pr. 4.2 p.)
4.3 Punktas (6 pr. 4.3 p.)
Pastaba
1 Punktas (6 pr. 1 p.)
2 Punktas (6 pr. 2 p.)
4.4 Punktas (6 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (6 pr. 4.5 p.)
5 Punktas (6 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (6 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (6 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (6 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (6 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (6 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (6 pr. 5.6 p.)
5.7 Punktas (6 pr. 5.7 p.)
5.8 Punktas (6 pr. 5.8 p.)
6 Punktas (6 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (6 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (6 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (6 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (6 pr. 6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (6 pr. 6.2.3 p.)
6.2.4 Punktas (6 pr. 6.2.4 p.)
6.2.5 Punktas (6 pr. 6.2.5 p.)
6.2.6 Punktas (6 pr. 6.2.6 p.)
6.2.7 Punktas (6 pr. 6.2.7 p.)
6.2.8 Punktas (6 pr. 6.2.8 p.)
6.2.9 Punktas (6 pr. 6.2.9 p.)
6.2.10 Punktas (6 pr. 6.2.10 p.)
6.2.11 Punktas (6 pr. 6.2.11 p.)
6.2.12 Punktas (6 pr. 6.2.12 p.)
6.2.13 Punktas (6 pr. 6.2.13 p.)
6.2.14 Punktas (6 pr. 6.2.14 p.)
6.2.15 Punktas (6 pr. 6.2.15 p.)
6.2.16 Punktas (6 pr. 6.2.16 p.)
6.2.16.1 Punktas (6 pr. 6.2.16.1 p.)
6.2.16.2 Punktas (6 pr. 6.2.16.2 p.)
7 Punktas (6 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (6 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (6 pr. 7.2 p.)
Pabaiga
7 Priedas PIENO RŪGŠTIES IR LAKTATŲ KIEKIO NUSTATYMAS (7 pr.)
1 Punktas (7 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (7 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (7 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (7 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (7 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (7 pr. 2 p.)
3 Punktas (7 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (7 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (7 pr. 3.2 p.)
3.3 Punktas (7 pr. 3.3 p.)
3.4 Punktas (7 pr. 3.4 p.)
4 Punktas (7 pr. 4 p.)
4.1 Punktas (7 pr. 4.1 p.)
4.2 Punktas (7 pr. 4.2 p.)
4.2.1 Punktas (7 pr. 4.2.1 p.)
4.2.2 Punktas (7 pr. 4.2.2 p.)
4.3 Punktas (7 pr. 4.3 p.)
4.4 Punktas (7 pr. 4.4 p.)
4.5 Punktas (7 pr. 4.5 p.)
4.6 Punktas (7 pr. 4.6 p.)
5 Punktas (7 pr. 5 p.)
5.1 Punktas (7 pr. 5.1 p.)
5.2 Punktas (7 pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (7 pr. 5.3 p.)
5.4 Punktas (7 pr. 5.4 p.)
5.5 Punktas (7 pr. 5.5 p.)
5.6 Punktas (7 pr. 5.6 p.)
6 Punktas (7 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (7 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (7 pr. 6.2 p.)
6.2.1 Punktas (7 pr. 6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (7 pr. 6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (7 pr. 6.2.3 p.)
6.2.4 Punktas (7 pr. 6.2.4 p.)
6.2.5 Punktas (7 pr. 6.2.5 p.)
6.2.6 Punktas (7 pr. 6.2.6 p.)
6.2.7 Punktas (7 pr. 6.2.7 p.)
6.2.8 Punktas (7 pr. 6.2.8 p.)
6.2.9 Punktas (7 pr. 6.2.9 p.)
6.2.10 Punktas (7 pr. 6.2.10 p.)
6.2.11 Punktas (7 pr. 6.2.11 p.)
6.2.12 Punktas (7 pr. 6.2.12 p.)
6.2.13 Punktas (7 pr. 6.2.13 p.)
6.3 Punktas (7 pr. 6.3 p.)
6.3.1 Punktas (7 pr. 6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (7 pr. 6.3.2 p.)
6.3.3 Punktas (7 pr. 6.3.3 p.)
7 Punktas (7 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (7 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (7 pr. 7.2 p.)
Pabaiga
8 Priedas FOSFATAZĖS AKTYVUMO NUSTATYMAS (8 pr.)
1 Punktas (8 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (8 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (8 pr. 1.2 p.)
1.3 Punktas (8 pr. 1.3 p.)
1.4 Punktas (8 pr. 1.4 p.)
2 Punktas (8 pr. 2 p.)
3 Punktas (8 pr. 3 p.)
4 Punktas (8 pr. 4 p.)
5 Punktas (8 pr. 5 p.)
6 Punktas (8 pr. 6 p.)
6.1 Punktas (8 pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (8 pr. 6.2 p.)
6.3 Punktas (8 pr. 6.3 p.)
6.3.1 Punktas (8 pr. 6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (8 pr. 6.3.2 p.)
7 Punktas (8 pr. 7 p.)
7.1 Punktas (8 pr. 7.1 p.)
7.2 Punktas (8 pr. 7.2 p.)
7.3 Punktas (8 pr. 7.3 p.)
7.4 Punktas (8 pr. 7.4 p.)
8 Punktas (8 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (8 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (8 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (8 pr. 8.3 p.)
8.4 Punktas (8 pr. 8.4 p.)
8.5 Punktas (8 pr. 8.5 p.)
8.6 Punktas (8 pr. 8.6 p.)
9 Punktas (8 pr. 9 p.)
9.1 Punktas (8 pr. 9.1 p.)
9.2 Punktas (8 pr. 9.2 p.)
9.2.1 Punktas (8 pr. 9.2.1 p.)
9.2.2 Punktas (8 pr. 9.2.2 p.)
9.2.3 Punktas (8 pr. 9.2.3 p.)
9.2.4 Punktas (8 pr. 9.2.4 p.)
10 Punktas (8 pr. 10 p.)
10.1 Punktas (8 pr. 10.1 p.)
10.2 Punktas (8 pr. 10.2 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50