CloseDėl Lietuvos higienos normos HN 53-2:2002 „Leidžiami vartoti maisto priedai. Specifiniai saldiklių, dažiklių ir kitų maisto priedų grynumo kriterijai" patvirtinimo
Rūšis:ĮsakymasPriėmimo data:2002-12-24Galiojanti suvestinė redakcija:Nėra
Registravimo duomenys: Nr. 1022250ISAK00000686 Įstaigos suteiktas Nr.:686Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2012-12-01Negalioja
2011-06-16PakeistaV-608
2011-02-21PakeistaV-156
2010-10-21PakeistaV-920
2009-12-29PakeistaV-1078
2009-10-29PakeistaV-900
2009-06-10PakeistaV-467
2009-03-31PakeistaV-224
2009-02-02PakeistaV-54
2007-12-21PakeistaV-1048
2007-03-29PakeistaV-217
2005-01-18PakeistaV-28
2004-07-14PakeistaV-527
2003-12-09PakeistaV-717
2003-09-27Įsigalioja
2002-12-24Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2003-09-27
Negalioja nuo 2012-12-01
Priėmė:Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija
Pakeitimų projektai:Nėra
Ex post vertinimas:NėraPaskelbta:Valstybės žinios, 2003-09-26, Nr. 91(1)-4135
Valstybės žinios, 2003-09-26, Nr. 91(2)-4135
Eurovoc terminai:
sveikatos apsauga
maisto higiena
žmogaus mityba
maisto kontrolė
maisto tikrinimas
maisto produktus reglamentuojantys įstatymai
sveikatos politika
maisto produktai
vartotojų apsauga
produkto kokybė
reglamentas
visuomenės higiena
maisto chemija
maisto dažiklis
natūralusis maisto dažiklis
maisto priedas
saldiklis
ženklinimas etiketėmis
6036 maisto technologija
6031 žemės ūkio maisto produktų gamyba
6026 maisto produktai
2841 sveikata
2031 rinkodara
2026 vartojimas
Ryšys su ES teisės aktais:
Dokumento struktūraClose
CloseSusijusi informacija
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti