Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus 2009 m. sausio 12 d. įsakymo Nr. B1-6 „Dėl Šviežios mėsos, smulkintos mėsos ir mėsos pusgaminių tvarkymo mėsinėse taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2016-06-07
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
2016-06-08 Nr. 2016-15649
Įstaigos suteiktas Nr.:
B1-435
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Nėra
Galioja
Chronologija
2016-06-09
Įsigalioja
2016-06-08
Paskelbta TAR
2016-06-07
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2016-06-09
Priėmė:
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
TAR, 2016-06-08, Nr. 15649
Eurovoc terminai:
veterinarinė priežiūra
maisto produktus reglamentuojantys įstatymai
gyvūnų liga
pasauga nuo ligų
sveikatos kontrolė
gyvūniniai produktai
vartotojų apsauga
visuomenės sveikata
Bendrijos kontrolė
šalutinis produktas
mėsa
6011 gyvūninis produktas
5631 žemės ūkio veikla
5606 žemės ūkio politika
2841 sveikata
1011 Bendrijos teisė
2026 vartojimas
Ryšys su ES teisės aktais:
Nėra
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Citata
Pagrindinė dalis VALSTYBINĖS MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS DIREKTORIUS ()
Preambulė ()
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Papunktis (2.1 pp.)
2.2 Papunktis (2.2 pp.)
Parašo vieta
Patvirtinta ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ TVARKYMO MĖSINĖSE TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
4.3 Papunktis (4.3 pp.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
2 Skyrius REIKALAVIMAI ŽALIAVOMS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Papunktis (7.1 pp.)
7.1.1 Papunktis (7.1.1 pp.)
7.1.2 Papunktis (7.1.2 pp.)
7.1.3 Papunktis (7.1.3 pp.)
7.2 Papunktis (7.2 pp.)
7.2.1 Papunktis (7.2.1 pp.)
7.2.2 Papunktis (7.2.2 pp.)
7.3 Papunktis (7.3 pp.)
7.3.1 Papunktis (7.3.1 pp.)
7.3.2 Papunktis (7.3.2 pp.)
3 Skyrius VETERINARIJOS REIKALAVIMAI ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ TVARKYMUI
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
16.1 Papunktis (16.1 pp.)
16.2 Papunktis (16.2 pp.)
16.3 Papunktis (16.3 pp.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Papunktis (17.1 pp.)
17.2 Papunktis (17.2 pp.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
28 Punktas (28 p.)
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
4 Skyrius REIKALAVIMAI MĖSINIŲ PATALPOMS IR ĮRANGAI
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
32.1 Papunktis (32.1 pp.)
32.2 Papunktis (32.2 pp.)
32.3 Papunktis (32.3 pp.)
32.4 Papunktis (32.4 pp.)
5 Skyrius DARBUOTOJŲ HIGIENOS REIKALAVIMAI
33 Punktas (33 p.)
33.1 Papunktis (33.1 pp.)
33.2 Papunktis (33.2 pp.)
33.3 Papunktis (33.3 pp.)
33.4 Papunktis (33.4 pp.)
34 Punktas (34 p.)
6 Skyrius ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ ŽENKLINIMAS
35 Punktas (35 p.)
7 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
36 Punktas (36 p.)
37 Punktas (37 p.)
38 Punktas (38 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50