Pradžia
Naujausi teisės aktai
Teisės aktų paieška
Prenumerata
Informacija
Kontaktai
TAR teisinė informacija
Sutartys
Naudotojo vadovas
DUK
Lietuvos teisėkūros sistema
Mobilioji versija
Asmenims su negalia
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Deutsch
English
Français
Lietuvių
Русский
Dėl Greitai užšaldytų maisto produktų techninio reglamento ir bandinių ėmimo ir jų temperatūros matavimo tvarkos aprašo patvirtinimo ir žemės ūkio ministro 2000 m. vasario 3 d. įsakymo Nr. 33 „Dėl Greitai užšaldytų maisto produktų techninio reglamento patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2024-10-07
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
2024-10-08 Nr. 2024-17598
Įstaigos suteiktas Nr.:
3D-706
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
Nėra
Galioja
Chronologija
2024-10-09
Įsigalioja
2024-10-08
Paskelbta TAR
2024-10-07
Priimtas teisės aktas
Įsigalioja 2024-10-09
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
TAR, 2024-10-08, Nr. 17598
Eurovoc terminai:
maisto tikrinimas
maisto produktai
užšaldytas produktas
šviežiai užšaldytas produktas
vartotojų apsauga
techninis reglamentas
techninis barjeras
2021 tarptautinė prekyba
6411 technologijos ir techniniai reglamentai
2841 sveikata
2026 vartojimas
6026 maisto produktai
Ryšys su ES teisės aktais:
Direktyva 89/108/EEB
Direktyva 92/2/EEB
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ TECHNINIS REGLAMENTAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius REIKALAVIMAI ŽALIAVOMS, MEDŽIAGOMS, ĮRANGAI IR ĮPAKAVIMUI
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
3 Skyrius REIKALAVIMAI GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ TEMPERATŪRAI
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
4 Skyrius HIGIENOS IR SAUGOS REIKALAVIMAI GREITAI UŽŠALDYTIEMS MAISTO PRODUKTAMS, TARAI IR ĮPAKAVIMO MEDŽIAGOMS
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
5 Skyrius GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ ŽENKLINIMAS
16 Punktas (16 p.)
16.1 Papunktis (16.1 pp.)
16.2 Papunktis (16.2 pp.)
16.3 Papunktis (16.3 pp.)
16.4 Papunktis (16.4 pp.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Papunktis (17.1 pp.)
17.2 Papunktis (17.2 pp.)
17.3 Papunktis (17.3 pp.)
17.4 Papunktis (17.4 pp.)
6 Skyrius TECHNINIO REGLAMENTO REIKALAVIMŲ KONTROLĖ
18 Punktas (18 p.)
7 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
Pabaiga
Patvirtinta GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ BANDINIŲ ĖMIMO IR JŲ TEMPERATŪROS MATAVIMO TVARKOS APRAŠAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
2 Skyrius GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ BANDINIŲ ĖMIMO TVARKA
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Papunktis (8.1 pp.)
8.2 Papunktis (8.2 pp.)
8.3 Papunktis (8.3 pp.)
8.4 Papunktis (8.4 pp.)
8.5 Papunktis (8.5 pp.)
9 Punktas (9 p.)
3 Skyrius GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ TEMPERATŪROS MATAVIMO METODAS
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Papunktis (13.1 pp.)
13.2 Papunktis (13.2 pp.)
13.3 Papunktis (13.3 pp.)
13.4 Papunktis (13.4 pp.)
13.5 Papunktis (13.5 pp.)
13.6 Papunktis (13.6 pp.)
13.7 Papunktis (13.7 pp.)
13.8 Papunktis (13.8 pp.)
13.9 Papunktis (13.9 pp.)
14 Punktas (14 p.)
14.1 Papunktis (14.1 pp.)
14.2 Papunktis (14.2 pp.)
14.3 Papunktis (14.3 pp.)
14.4 Papunktis (14.4 pp.)
14.5 Papunktis (14.5 pp.)
14.6 Papunktis (14.6 pp.)
14.7 Papunktis (14.7 pp.)
4 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
15 Punktas (15 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Oficialus teisės akto tekstas
Spausdinti
Times New Roman
Calibri
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50