Kaunor-m

KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

 

3 POSĖDIS

 

SPRENDIMAS

DĖL KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBOS 2005 M. RUGSĖJO 22 D. SPRENDIMO NR. TS-207 „DĖL KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ VALGYKLŲ NUOMOS IR MOKINIŲ MAITINIMO KONKURSŲ ORGANIZAVIMO TAISYKLIŲ PATVIRTINIMO“ PAKEITIMO

 

2016 m. kovo 24 d. Nr. TS-105

Kaunas

 

 

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymo 18 straipsnio 1 dalimi, Kauno rajono savivaldybės taryba nusprendžia:

1. Pakeisti Kauno rajono savivaldybės tarybos 2005 m. rugsėjo 22 d. sprendimą Nr. TS-207 „Dėl Kauno rajono savivaldybės mokyklų valgyklų nuomos ir mokinių maitinimo konkursų organizavimo taisyklių patvirtinimo“ ir jį išdėstyti nauja redakcija:

KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

 

SPRENDIMAS

DĖL KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ VALGYKLŲ NUOMOS IR MOKINIŲ MAITINIMO KONKURSŲ ORGANIZAVIMO

TAISYKLIŲ PATVIRTINIMO

 

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymo 6 straipsnio 10 punktu, 16 straipsnio 2 dalies 26 punktu, Lietuvos Respublikos švietimo įstatymo 36 straipsnio 9 dalimi, Maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2011 m. lapkričio 11 d. įsakymu Nr. V-964 „Dėl maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašo patvirtinimo“, Kauno rajono savivaldybės taryba  n u s p r e n d ž i a:

Patvirtinti Kauno rajono savivaldybės mokyklų valgyklų nuomos ir mokinių maitinimo konkursų organizavimo taisykles (pridedama). “

2. Nustatyti, kad šis sprendimas įsigalioja 2016 m. balandžio 1 d. 

 

Savivaldybės meras                                                                                         Valerijus Makūnas


 

PATVIRTINTA

Kauno rajono savivaldybės tarybos

2005 m. rugsėjo 22 d. sprendimu Nr. TS-207

(Kauno rajono savivaldybės tarybos

2016 m. kovo 24 d. sprendimo Nr. TS-105 redakcija)

 

 

KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ VALGYKLŲ NUOMOS IR

MOKINIŲ MAITINIMO KONKURSŲ ORGANIZAVIMO TAISYKLĖS

 

I. BENDROSIOS NUOSTATOS

 

1. Šios taisyklės reglamentuoja Kauno rajono savivaldybės mokyklų valgyklų nuomos ir mokinių maitinimo konkursų organizavimo sąlygas, jų vykdymo tvarką, pagrindinius nuomos sutarties sudarymo reikalavimus, nuomos sutarties sąlygas ir nuomos konkurso komisijos sudarymą ir jos funkcijas.

2. Pagrindinės šių taisyklių sąvokos:

2.1. Investicijos – išlaidos ilgalaikiam materialiajam turtui įsigyti, sukurti ir esamam ilgalaikiam materialiajam turtui atnaujinti;

2.2. Numatomas prekybinis antkainis – prekybinis antkainis (procentais), pridedamas prie žaliavų savikainos patiekalo galutinei kainai nustatyti. Žaliavų savikaina negali būti aukštesnė nei vidutinės rinkos kainos;

2.3. Technologinė įranga – šaldymo įranga (šaldytuvai ir šaldikliai); kaitinimo įranga (viryklės, keptuvės, krosnys, katilai); indų plovimo įranga (indaplovės), maisto tiekimo įranga (maisto atleidimo įranga, marmitai, šaldomi prekystaliai); mechaninė įranga (daržovių pjaustyklės, plaktuvai, maišytuvai, svarstyklės ir kiti); gamybiniai stalai ir stelažai; įvairi papildoma įranga (kavos ruošimo aparatai ir kiti). Skaičiuojama likutinė vertė;

2.4. Valgykla – maisto tvarkymo patalpos (virtuvė, gamybiniai cechai); maisto laikymo patalpos (sandėliai); maisto prekybos patalpos; virtuvės darbuotojų buities patalpos; pagalbinės patalpos.

3. Išnuomojant Kauno rajono savivaldybės mokyklos valgyklą, mokyklos vadovas raštiškai kreipiasi į Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorių prašydamas leisti organizuoti konkursą.

4. Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus patenkintas prašymas leisti organizuoti konkursą grąžinamas mokyklos vadovui organizuoti ir vykdyti šį konkursą.

5. Konkursą organizuoja ir vykdo nuomos konkurso komisija (toliau vadinama – Komisija).

 

 

II. KOMISIJA IR JOS FUNKCIJOS

 

6. Komisija yra laikino pobūdžio, sudaroma Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu. Komisijos pirmininku skiriamas mokyklos, kurioje rengiamasi nuomoti valgyklą, vadovas. Komisijos nariais skiriami: šios mokyklos tarybos pirmininkas, Savivaldybės tarybos narys, Savivaldybės administracijos Ekonomikos skyriaus atstovas, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus atstovas, Teisės skyriaus atstovas, Savivaldybės ilgalaikio materialiojo turto nuomos nuolatinės komisijos atstovas, Visuomenės sveikatos biuro specialistas.

7. Komisijos narys neturi teisės balsuoti, jei jis su konkurse dalyvaujančių įmonių savininkais, vadovais yra susijęs šeimos ar giminystės ryšiais arba yra veikiamas kitų sąlygų, galinčių turėti įtakos jo nešališkumui.

8. Komisija, organizuodama ir vykdydama konkursą, atlieka šias funkcijas:

8.1. parengia konkurso sąlygas ir nustato nuomos laikotarpį;

8.2. parengia ir pateikia šių taisyklių 12 punkte nurodytą skelbimą;

8.3. vertina pateiktus pasiūlymus;

8.4. priima sprendimą apie laimėjusį konkurso dalyvį;

8.5. atlieka kitus veiksmus, reikalingus konkursui organizuoti ir vykdyti.

9. Komisija nuo jos sudarymo dienos gauna įgaliojimus šių taisyklių 8 punkte nurodytoms funkcijoms atlikti.

10. Komisijos sprendimai priimami balsų dauguma. Balsams pasiskirsčius po lygiai, lemiamą balsą turi komisijos pirmininkas. Komisijos sprendimai įforminami protokolu, kurį pasirašo visi posėdyje dalyvavę komisijos nariai. Posėdis yra teisėtas, jei jame dalyvauja ne mažiau kaip 2/3 komisijos narių.

11. Komisijos veikla baigiasi, pateikus atitinkamos mokyklos vadovui pasirašyti nuomos sutarties projektą arba priėmus sprendimą nutraukti mokyklos valgyklos nuomos konkursą.

 

III. KONKURSŲ ORGANIZAVIMAS IR VYKDYMAS

 

12. Konkursas skelbiamas Kauno rajono savivaldybės interneto svetainėje www.krs.lt, mokyklos interneto svetainėje ir ne mažiau kaip viename vietiniame Kauno laikraštyje. Konkurso skelbime nurodoma:

12.1. pasiūlymų pateikimo terminas (data ir valanda), kuris negali būti trumpesnis nei 14 kalendorinių dienų nuo kvietimo dalyvauti konkurse pateikimo;

12.2. valgyklos buvimo vieta;

12.3. keliami kvalifikaciniai reikalavimai įmonėms;

12.4. privalomosios pasiūlymų sąlygos, pagal kurias bus vertinami pasiūlymai;

12.5. pasiūlymų dalyvauti konkurse pateikimo vieta (adresas, kabineto numeris);

12.6. adresas ir telefono numeris, kuriuo galima gauti papildomą informaciją apie konkursą.

13. Įmonės, norinčios dalyvauti konkurse, atstovai (toliau vadinama – konkurso dalyviai) pateikia užklijuotą voką skelbime nurodytu adresu. Ant voko turi būti užrašyta „Valgyklos nuomos konkursui“. Voke konkurso dalyviai pateikia:

13.1. pasiūlymą (1 priedas);

13.2. dokumentus, įrodančius įmonės atitikimą keliamiems kvalifikaciniams reikalavimams:

13.2.1. įmonės registravimo pažymėjimo kopiją;

13.2.2. įmonių registrą tvarkančios įstaigos pažymą (originalą ar kopiją), patvirtinančią, kad įmonė nėra bankrutavusi, bankrutuojanti, likviduojama ar laikinai sustabdžiusi veiklą;

13.2.3. įmonės nuostatų (įstatų), kurie patvirtintų, kad jos vykdoma veikla yra susijusi su viešuoju maitinimu, kopiją;

13.2.4. Valstybinio socialinio draudimo fondo pažymą, kad įmonė yra įvykdžiusi įsipareigojimus, susijusius su socialinio draudimo įmokų mokėjimu (originalą ar kopiją);

13.2.5. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos pažymos dėl maisto tvarkymo įmonėje patvirtinimo kopiją;

13.2.6. dokumentų, įrodančių įmonės darbuotojų kvalifikaciją, kopijas, taip pat dokumentų, įrodančių, kad su maistu dirbantys darbuotojai yra pasitikrinę sveikatą Sveikatos apsaugos ministerijos nustatyta tvarka bei išklausę sveikatos žinių ir pirmos pagalbos kursus, kopijas;

13.2.7. numatomų gaminti patiekalų technologines ir kalkuliacines korteles;

13.2.8. perspektyvinį 15 dienų mokinių pietų valgiaraštį, kuriame turi būti nurodyta: patiekalų pavadinimai, tikslios išeigos, kainos, maistinė ir energetinė kiekvienų mokinių pietų vertė;

13.2.9. komisijos kitus papildomai numatytus dokumentus.

14. Pateikiamos dokumentų kopijos turi būti patvirtintos įmonės antspaudu ir vadovo ar jo įgalioto atstovo parašu.

15. Komisija, gavusi konkurso dalyvių pasiūlymus, patikrina ar įmonė nėra įtraukta į „Nesąžiningų maisto tvarkymo įmonių sąrašą“, skelbiamą Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos internetinėje svetainėje www.vmvt.lt. Nustačius, kad konkurso dalyvis įtrauktas į minėtą sąrašą, jo pasiūlymas turi būti atmetamas.

16. Jeigu pasiūlymas gaunamas po nurodyto termino, neatplėštas vokas su pasiūlymu grąžinamas jį pateikusiai įmonei.

17. Komisijos posėdis konkurso laimėtojui nustatyti turi įvykti ne vėliau kaip per 3 darbo dienas nuo pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.

18. Komisija gali prašyti, kad konkurso dalyviai paaiškintų ir patikslintų savo pasiūlymus.

19. Komisija turi teisę atmesti pasiūlymus, jeigu konkurso dalyviai per komisijos nustatytą terminą nepaaiškina ir nepatikslina savo pasiūlymų.

20. Komisija pasiūlymus vertina remdamasi šiais kriterijais:

20.1. siūloma investicija nuomos laikotarpiui, kurios dydis negali būti mažesnis už pagal Lietuvos Respublikos Finansų ministro įsakymu patvirtintą Nuompinigių už valstybės ilgalaikio materialiojo turto nuomą skaičiavimo tvarką apskaičiuotą nuomos mokestį;

20.2. savos technologinės įrangos (eksploatuojamos ne daugiau kaip 5 metai) naudojimu mokinių maitinimui;

20.3. įdarbinimu mokyklos virtuvės darbuotojų, kurie dirbo iki valgyklos nuomos konkurso (šis kriterijus taikomas pirmą kartą nuomojant valgyklas) arba kokybišku sutartinių įsipareigojimų vykdymu (vertinama tuo atveju, kai iki nuomos konkurso mokyklos valgyklą nuomojusi įmonė pateikia teigiamus rašytinius atsiliepimus apie savo veiklą iš mokyklos, kurioje nuomojama valgykla, tarybos ir Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus).

21. Kiekvienam kriterijui suteikiama vertė pagal 2 priedą sudaro:

21.1. siūlomos investicijos – iki 30 balų;

21.2. savos technologinės įrangos naudojimas – iki 15 balų;

21.3. mokyklos virtuvės darbuotojų įdarbinimas arba kokybiškas sutartinių įsipareigojimų vykdymas – iki 5 balų.

22. Įvertinus pateiktus pasiūlymus, yra nustatoma preliminari pasiūlymų eilė (išskyrus atvejį, kai pasiūlymą pateikė tik viena įmonė). Preliminari pasiūlymų eilė nustatoma pasiūlymų vertės mažėjimo tvarka. Tai atvejais, kai pasiūlymai vertinami vienodai, į eilę pirmesniu įrašomas tas konkurso dalyvis, kuris anksčiau įregistravo voką su pasiūlymu.

23. Laimi konkurso dalyvis, kurio pasiūlymas surinko daugiausia balų.

24. Konkurso dalyviai apie laimėjusį konkurso dalyvį informuojami raštu per 3 darbo dienas nuo protokolo pasirašymo dienos. Konkurso laimėtojas kviečiamas atvykti pasirašyti nuomos sutartį.

25. Tuo atveju, kai konkurso laimėtojas atsisako atvykti sudaryti nuomos sutartį arba nepateikia iki sutarties pasirašymo visų numatytų dokumentų, konkurso laimėtoju laikomas antras daugiausiai balų surinkęs konkurso dalyvis, arba konkursas laikomas neįvykusiu.

26. Kai nustatyta tvarka gaunamas tik vienas pasiūlymas, pasiūlymą pateikęs konkurso dalyvis laikomas konkurso laimėtoju, jei jis atitinka įmonėms nustatytus keliamus kvalifikacinius reikalavimus. Priešingu atveju, konkursas laikomas neįvykusiu.

27. Nuomos sutartis turi būti sudaryta ne anksčiau kaip 10 kalendorinių dienų ir ne vėliau kaip 30 kalendorinių dienų nuo konkurso laimėtojo nustatymo dienos.

 

IV. VALGYKLŲ NUOMOS SUTARTIES SĄLYGOS

 

28. Valgyklų nuomininkai privalo:

28.1. pagal patalpų perdavimo-priėmimo aktą priimti suteikiamas patalpas, įrengimus, baldus, juos saugoti, eksploatuoti laikantis darbų saugos, gamybinės sanitarijos, darbo higienos ir priešgaisrinės saugos taisyklių, mokėti valstybinės žemės nuomos mokestį už žemės sklypą priskirtą nuomojamam plotui;

28.2. be mokyklos vadovo raštiško sutikimo neatlikti einamojo remonto ar rekonstravimo darbų;

28.3. nepernuomoti patalpų;

28.4. užtikrinti kokybišką patiekalų gaminimą, produktų ir žaliavų tinkamą sandėliavimą, atsakyti už produktų kokybę. Maisto gaminimas turi būti organizuojamas, vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymais, Higienos normomis ir kitais norminiais teisės aktais, nustatančiais maisto tvarkymą, saugą ir kokybę;

28.5. mokinius maitinti tiek kartų per dieną, kiek tai bus reikalinga. Užtikrinti greitą aptarnavimą;

28.6. aprūpinti valgyklą maitinimui reikalingais stalo įrankiais, indais, inventoriumi, virtuvės darbuotojus specialiaisiais drabužiais, plovimo ir dezinfekuojančiomis priemonėmis;

28.7. kartu su mokyklos vadovu nustatyti valgyklos darbo ir mokinių maitinimo režimą.

29. Iš valstybės ar savivaldybės biudžeto maitinamų mokinių patiekalų kainos neturi viršyti Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Švietimo ir mokslo ministerijos, Kauno rajono savivaldybės administracijos nustatytų kainų mokinių maitinimui.

30. Patiekalų asortimentas turi būti sudarytas, atsižvelgiant į rekomenduojamas maistinių medžiagų ir energijos normas pagal amžiaus grupes.

31. Valgyklos patalpose galima prekiauti tik mokinių mitybai nedraudžiamais patiekalais ir produktais.

32. Valgyklos nuomininkas už nuomojamas patalpas investuoja nuomos sutartyje numatytą piniginių lėšų sumą mokyklai, kuri yra neatlyginama, pagal raštu su mokyklos vadovu suderintą detalų investicijų planą.

33. Už komunalines paslaugas atsiskaitoma tokia tvarka:

33.1. mokyklos vadovo įsakymu sudaryta komisija, kurioje dalyvauja ir Kauno rajono savivaldybės administracijos atstovai, nustato komunalinių paslaugų (elektros, šalto ir karšto vandens) suvartojimo limitus;

33.2. numatytus limitus viršijus, valgyklos nuomininkas mokesčius už komunalines paslaugas moka pagal apskaitos prietaisų rodmenis.

34. Valgyklos nuomininkas privalo savo sąskaita tiekti šiltą maistą termosuose į gretimas mokyklas, kuriose nėra valgyklų.

 

V. PAGRINDINIAI NUOMOS SUTARTIES SUDARYMO REIKALAVIMAI

 

35. Nuomos sutartis pasirašoma mokyklos direktoriaus, prieš tai pateikus visus 13.2. papunktyje nurodytus dokumentus.

36. Nuomos sutartis sudaroma ne ilgesniam nei 10 metų laikotarpiui Pasibaigus nuomos sutarties terminui, nuomininkas turi teisę iš naujo dalyvauti konkurse.

37. Sutartis be konkurso gali būti pratęsiama tomis pačiomis sąlygomis, bet ne ilgiau negu nurodyta 36 punkte, jeigu likus mėnesiui iki sutarties galiojimo pabaigos įmonė pateikia rekomendacijas iš mokyklos, Administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus ir yra įvykdžiusi pagal nuomos sutartį prisiimtas pareigas. Sutartis pratęsiama atskiru raštišku sutarties šalių susitariu. Pratęsus sutartį įmonė papildomai turi investuoti sutartyje numatytą investicijų sumą. 

38. Sutartis gali būti nutraukta prieš terminą:

38.1. šalių susitarimu, šalims viena kitą informavus prieš tris mėnesius;

38.2. Lietuvos Respublikos civilinio kodekso numatyta tvarka;

38.3. Mokykla gali vienašališkai nutraukti sutartį, apie tai raštu įspėdama valgyklos nuomininką ne vėliau kaip prieš mėnesį, jeigu jis nesilaiko 28 punkte numatytų įsipareigojimų.

 

 

 

VI. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

 

39. Šios taisyklės taikomos valgyklų nuomos konkursų ir iš jų kylantiems nuomos santykiams, atsiradusiems taisyklėms įsigaliojus.

40. Esant nuomos santykiams, atsiradusiems iki šių taisyklių įsigaliojimo, šios taisyklės taikomos tuo atveju, kai abi nuomos sutarties šalys susitaria dėl nuomos sutarties nutraukimo.

 

_________________________________


 

 

Kauno rajono savivaldybės mokyklų

valgyklų nuomos ir mokinių maitinimo

konkursų organizavimo taisyklių

1 priedas

 

 

PASIŪLYMAS

DĖL MOKYKLOS VALGYKLOS NUOMOS IR MOKINIŲ MAITINIMO

 

____________________

(Data)

____________________

(Vieta)

 

Įmonės pavadinimas

 

 

Įmonės adresas

 

 

Už pasiūlymą atsakingo asmens vardas, pavardė

 

Telefono numeris

 

 

Fakso numeris

 

 

El. pašto adresas

 

 

 

Šiuo pasiūlymu pažymime, kad sutinkame su visomis Kauno r. .......................mokyklos valgyklos nuomos konkurso sąlygomis, patvirtintomis Kauno r. ......................mokyklos valgyklos nuomos konkurso organizavimo ir vykdymo komisijos 2016......-......... protokolo nutarimu Nr............

 

Mes siūlome:

Siūlomos investicijos

Nurodoma eurais.

Savos technologinės įrangos naudojimas

Nurodyti kokia (pagaminimo metai, įrangos apibūdinimas) įranga bus naudojama.

Mokyklos virtuvės darbuotojų įdarbinimas*

Nurodyti kiek darbo vietų bus pasiūlyta.

Kokybiškas sutartinių įsipareigojimų vykdymas**

Nurodyti rašytinius atsiliepimus apie įmonės veiklą iš mokyklos, kurioje nuomojama valgykla, tarybos ir Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, Švietimo ir sporto skyriaus.

 

Kartu su pasiūlymu pateikiami šie dokumentai:

Eil.Nr.

Pateiktų dokumentų pavadinimas

Dokumento puslapių skaičius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________

(Įmonės įgalioto asmens vardas, pavardė, parašas)

 

·    *Pažymima tuo atveju, kai valgykla nuomojama pirmą kartą.

·    **Pažymima tuo atveju, kai valgykla nuomojama nebe pirmą kartą.

 

 

 

 

Kauno rajono savivaldybės mokyklų valgyklų nuomos ir mokinių maitinimo konkursų organizavimo taisyklių

2 priedas

 

ĮVERTINIMAS BALAIS

 

1 KRITERIJUS – SIŪLOMA DIDŽIAUSIA INVESTICIJŲ SUMA PER NUOMOS LAIKOTARPĮ

 

Balai

Eur

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

(Iki 290) x

nuomos metų skaičius (s)

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 290 iki 580) x s

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 580

iki 870) x s

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 870 iki 1159) x s

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 1159 iki 1449) x s

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 1449 iki 1739) x s

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 1739 iki 2029) x s

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 2029 iki 2319) x s

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 2319 iki 2609) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 2609 iki 2898) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 2898 iki 3188) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 3188 iki 3478) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 3478 iki 3768) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 3768 iki 4058) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balai

Eur

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

(Virš 4058 iki 4348) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 4348 iki 4638) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 4638 iki 4928) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 4928 iki 5217) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 5217 iki 5507) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 5507 iki 5797) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 5797 iki 6087) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 6087 iki 6377) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 6377 iki 6667) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

(Virš 6667 iki 6957) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

(Virš 6957 iki 7246) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

(Virš 7246 iki 7536) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

(Virš 7536 iki 7826) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

(Virš 7826 iki 8116)x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

(Virš 8116 iki 8406) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

(Virš 8406 iki 8696) x s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

2 KRITERIJUS – SAVOS TECHNOLOGINĖS ĮRANGOS NAUDOJIMAS

 

Balai

 

Likutinė

vertė,

Eur

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Iki 869

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 870 iki 1739

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 1740 iki 2608

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 2609 iki 3477

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 3478–4348

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 4349–5217

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 5218–6086

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

 

nuo 6087–6956

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

 

nuo 6957–7825

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

 

nuo 7826–8695

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

nuo 8696–9564

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

 

nuo 9565–10434

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

 

nuo 10435–11304

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

nuo 11305–12173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

12174 ir daugiau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

 

3 KRITERIJUS – KOKYBIŠKAS SUTARTINIŲ ĮSIPAREIGOJIMŲ VYKDYMAS

 

Vertinama tuo atveju, kai iki nuomos konkurso mokyklos valgyklą nuomojusi įmonė pateikia teigiamus rašytinius atsiliepimus apie savo veiklą iš Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, mokyklos, kurioje nuomojama valgykla, tarybos ir Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, Švietimo ir sporto skyriaus. Tenkinant šį kriterijų, suteikiama 5 balai.

 

_________________________