LIETUVOS RESPUBLIKOS EKONOMIKOS MINISTERIJA

 

N U T A R I M A S

DĖL APDIRBIMO VERTĖS NORMATYVŲ MĖSAI IR MĖSOS PRODUKTAMS

 

1992 m. sausio 20 d. Nr. 86

Vilnius

 

Sutinkamai su Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1992 m. sausio 3 d. nutarimu Nr. 1 nuo 1992 m. sausio 21 d. nustatomi mėsos ir mėsos produktų (išskyrus rūkytas bei parūkytas dešras, delikatesinius gaminius bei mėsos konservus), apdirbimo vertės normatyvai rubliais už produkcijos toną sekančiai:

Produkcijos pavadinimas

Maksimalūs apdirbimo vertės (įskaitant pelną) normatyvai rubliais už produkcijos toną

Skerdiena:

 

jautiena

2612

kiauliena

2612

Už mėsos ir subproduktų fasavimą

1330

Dešros:

 

virtos

3027

dešrelės, sardelės

3632

subproduktinės

3027

Mėsos pusfabrikačiai:

 

stambiais gabalais

1754

faršas

2105

koldūnai

2631

kotletai

2456

porcijiniai-smulkiagabaliniai

2631

Už dešrų, lydytų taukų, pusfabrikačių stambiais gabalais fasavimą

 

1300

 

Subproduktai ir lydyti taukai parduodami prie išjungiamos produktų vertės kalkuliuojant mėsą pridėjus 4 proc. pelno normą.

Nuo 1992 m. sausio 21 d. netenka galios Ekonomikos ministerijos 1992 01 03 nutarimas Nr. 1.

 

 

MINISTRO PAVADUOTOJA                                                                                F. JASEVIČIENĖ

______________