LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ

 

N U T A R I M A S

DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS 2002 M. BIRŽELIO 7 D. NUTARIMO NR. 851 „DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOJE PAGAMINTŲ ARBA IMPORTUOTŲ CUKRAUS IR PRODUKTŲ, KURIUOSE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO ATVIRTINIMO“ PAKEITIMO

 

2003 m. kovo 5 d. Nr. 288

Vilnius

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutaria:

Pakeisti Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašą, patvirtintą Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 7 d. nutarimu Nr. 851 „Dėl Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ (Žin., 2002, Nr. 57-2336, Nr. 72-3068; 2003, Nr. 4-120):

1. Papildyti šiomis pastraipomis:

„1904.10.10.1

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

20

1904.10.10.2

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

30

1904.10.10.3

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės

40

1904.10.30.1

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

20

1904.10.0.2

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

30

1904.10.30.3

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės

40

1904.10.90.1

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

20

1904.10.90.2

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

30

1904.10.90.3

paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant 40“. arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės

 

 

2. Išnašą išdėstyti taip:

„* Produktų kodai ir aprašymas pateikti pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2003 metų versiją“.

 

 

 

Ministras Pirmininkas                                                               Algirdas Brazauskas

 

 

 

L. e. finansų ministro pareigas                                                Dalia Grybauskaitė