LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
N U T A R I M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS 2002 M. BIRŽELIO 7 D. NUTARIMO NR. 851 „DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOJE PAGAMINTŲ ARBA IMPORTUOTŲ CUKRAUS IR PRODUKTŲ, KURIUOSE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO ATVIRTINIMO“ PAKEITIMO
2003 m. kovo 5 d. Nr. 288
Vilnius
Pakeisti Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašą, patvirtintą Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 7 d. nutarimu Nr. 851 „Dėl Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ (Žin., 2002, Nr. 57-2336, Nr. 72-3068; 2003, Nr. 4-120):
1. Papildyti šiomis pastraipomis:
„1904.10.10.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.10.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.10.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
40 |
1904.10.30.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.0.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.30.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
40 |
1904.10.90.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.90.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.90.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant 40“. arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
|
2. Išnašą išdėstyti taip: