LIETUVOS STANDARTIZACIJOS DEPARTAMENTO
Į S A K Y M A S
DĖL LIETUVOS STANDARTŲ IR JŲ KEITIMŲ TVIRTINIMO
1996 m. rugsėjo 30 d. Nr. 225
Vilnius
Standarto žymuo |
Standarto pavadinimas |
LST IDF 1C:1996 |
Pienas RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMAS Gravimetrinis Röse-Gottlieb'o metodas (pamatinis metodas)
|
LST IDF 4A:1996 |
Sūriai ir lydyti sūriai BENDROJO SAUSŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIO NUSTATYMAS (pamatinis metodas)
|
LST IDF 116A:1996 |
Pieniniai valgomieji ledai ir ledų mišiniai RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMAS Gravimetrinis Röse-Gottlieb'o metodas (pamatinis metodas)
|
LST IDF 123A:1996 |
Pieniškas kūdikių maistas RIEBALŲ KIEKIO NUSTATYMAS Gravimetrinis Röse-Gottlieb'o metodas (pamatinis metodas)
|
LST IDF 151:1996 |
Jogurtas BENDROJO SAUSŲJŲ MEDŽIAGŲ KIEKIO NUSTATYMAS
|
LST CODEX STAN A-9:1996 |
GRIETINĖLĖ Bendrieji reikalavimai
|
LST 1426:1996 |
VANDENS SAVYBĖS Terminai ir apibrėžimai
|
LST 1450:1996 |
GYVOS, ŠVIEŽIOS IR ĮVAIRIAI APDOROTOS ŽUVYS Ilgis ir masė
|
LST 1451:1996 |
ATŠALDYTOS ŽUVYS Techninės sąlygos
|
LST P 1.2:1993 KEIT. Nr. 1 |
Lietuvos standartizacijos sistema LIETUVOS STANDARTAS Parengimo tvarka
|
LST P 1.3:1993 KEIT. Nr. 1 |
Lietuvos standartizacijos sistema STANDARTŲ SANDARA, IŠDĖSTYMAS IR ĮFORMINIMAS Bendrieji reikalavimai
|
LST 626-91 KEIT. Nr. 9 |
GRIETINĖ Techninės sąlygos |