LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS
Į S A K Y M A S
DĖL IMPORTUOJAMŲ PREKIŲ KAINŲ JŲ MUITINIAM ĮVERTINIMUI SĄRAŠO PASKELBIMO
1999 m. kovo 18 d. Nr. 118
Vilnius
Remdamasis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1999 m. kovo 3 d. posėdžio protokolo Nr. 9 16 klausimo 2 punktu, tvirtinu naujas (patikslintas) Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1996 m. birželio 25 d. nutarimu Nr. 751 „Dėl importuojamų prekių kainų jų muitiniam įvertinimui“ patvirtintame prekių, kurioms nustatomos kainos jų muitinei vertei kontroliuoti, sąraše nustatytų prekių kainas pagal priedą.
LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTERIJOS PATEIKTAS SĄRAŠAS IMPORTUOJAMŲ PREKIŲ KAINOS JŲ MUITINIAM ĮVERTINIMUI
Prekės (prekių |
Prekės (prekių grupės) pavadinimas |
Mato vnt. |
Kaina (Lt) |
grupės) kodas |
|
|
|
|
|
|
|
0201.10.00.0 |
Jautienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos |
KGM |
6.00 |
0201.20 |
Jautienos gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti |
KGM |
6.10 |
0201.30.00.0 |
Jautienos gabalai be kaulų, švieži arba šaldyti |
KGM |
9.50 |
0202.10.00.0 |
Jautienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos |
KGM |
6.00 |
0202.20 |
Kiti jautienos gabalai su kaulais, užšaldyti |
KGM |
6.00 |
0202.30 |
Jautienos gabalai be kaulų, užšaldyti |
KGM |
9.50 |
0203.11 |
Kiaulienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos |
KGM |
7.00 |
0203.12 |
Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, švieži arba šaldyti |
KGM |
10.00 |
0203.19 |
Kita kiaulių mėsa, šviežia arba šaldyta |
KGM |
9.00 |
0203.21 |
Kiaulienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos |
KGM |
7.00 |
0203.22 |
Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, užšaldyti |
KGM |
10.00 |
0203.29 |
Kita kiaulių mėsa, užšaldyta |
KGM |
9.00 |
0204.10.00.0 |
Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos |
KGM |
6.00 |
0204.21.00.0 |
Avienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos |
KGM |
6.00 |
0204.22 |
Kiti avienos gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti |
KGM |
6.00 |
0204.23.00.0 |
Aviena be kaulų, šviežia arba šaldyta |
KGM |
6.50 |
0204.30.00.0 |
Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos |
KGM |
5.50 |
0204.41.00.0 |
Avienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos |
KGM |
5.50 |
0204.42 |
Kiti avienos gabalai su kaulais, užšaldyti |
KGM |
5.00 |
0204.43 |
Aviena be kaulų, užšaldyta |
KGM |
6.50 |
0204.50 |
Ožkiena, šviežia šaldyta arba užšaldyta |
KGM |
5.00 |
0205.00 |
Arkliena, asilų, mulų arba arklėnų mėsa, šviežia šaldyta arba užšaldyta |
KGM |
5.00 |
0206.10.10.0 |
Jautienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti |
KGM |
2.00 |
0206.10.91.0, |
Jautienos kepenys ir kiti subproduktai, švieži, šaldyti arba užšaldyti |
KGM |
4.00 |
0206.10.99.0 |
|
|
|
0206.10.95.0 |
Jautienos storosios ir plonosios diafragmos, šviežios arba šaldytos |
KGM |
4.00 |
0206.21.00.0 |
Jautienos liežuviai, užšaldyti |
KGM |
10.00 |
0206.22 |
Jautienos kepenys, užšaldytos |
KGM |
4.00 |
0206.29.10.9 |
Jautienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, užšaldyti |
KGM |
2.00 |
0206.29.91.0 |
Jautienos storosios ir plonosios diafragmos, užšaldytos |
KGM |
4.00 |
0206.29.99.9 |
Kiti jautienos subproduktai, užšaldyti |
KGM |
4.20 |
0206.30.10.0 |
Kiaulienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti |
KGM |
2.00 |
0206.30.21.0 |
Kiaulienos kepenys, šviežios arba šaldytos |
KGM |
4.40 |
0206.30.31.0 |
Kiti kiaulių subproduktai, švieži arba šaldyti |
KGM |
5.80 |
0206.30.90.0 |
Kiti subproduktai, švieži arba šaldyti |
KGM |
4.30 |
0206.41.10.0 |
Kiaulių kepenys skirtos farmacijos preparatų gamybai, užšaldytos |
KGM |
2.00 |
0206.41.91.0 |
Naminių kiaulių kepenys, užšaldytos |
KGM |
4.00 |
0206.41.99.0 |
Kitos kiaulių kepenys, užšaldytos |
KGM |
4.00 |
0206.49.10 |
Kiaulių subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, užšaldyti |
KGM |
2.00 |
0206.49.91.0 |
Kiti kiaulių subproduktai, užšaldyti |
KGM |
5.80 |
0206.49.99.0 |
Kiti subproduktai, užšaldyti |
KGM |
4.50 |
0206.80.10.0 |
Kiti subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti |
KGM |
2.00 |
0206.80.91.0 |
Arklių, asilų, mulų ir arklėnų subproduktai, švieži arba šaldyti |
KGM |
3.10 |
0206.80.99.0 |
Avienos ir ožkienos subproduktai, švieži arba šaldyti |
KGM |
3.10 |
0206.90 |
Kiti subproduktai, užšaldyti |
KGM |
4.50 |
0207.11.10.0, |
Vištų skerdenos, nesukapotos į gabalus, šviežios arba šaldytos |
KGM |
6.00 |
0207.11.30.0, |
|
|
|
0207.11.90.0 |
|
|
|
0207.12.10.0, |
Vištų skerdenos, nesukapotos į gabalus, užšaldytos |
KGM |
6.00 |
0207.12.90.0 |
|
|
|
0207.13.10.0 |
Vištų gabalai be kaulų, švieži arba šaldyti |
KGM |
10.80 |
0207.13.20.0 |
Vištų, pusės arba ketvirčiai, švieži arba šaldyti |
KGM |
6.70 |
0207.13.30.0 |
Vištų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, švieži arba šaldyti |
KGM |
5.10 |
0207.13.40.0 |
Vištų nugarėlės, kaklai, nugarėlės su kaklais, strupliai ir sparnų plongaliai, |
KGM |
4.20 |
|
švieži arba šaldyti |
|
|
0207.13.50.0 |
Vištų krūtinėlės ir jų dalys, šviežios arba šaldytos |
KGM |
7.20 |
0207.13.60.0 |
Vištų kojos ir jų dalys, šviežios arba šaldytos |
KGM |
6.80 |
0207.13.70.0 |
Kiti vištų gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti |
KGM |
6.70 |
0207.14.10.0 |
Vištų gabalai be kaulų, užšaldyti |
KGM |
10.80 |
0207.14.20.0 |
Vištų gabalai su kaulais; pusės arba ketvirčiai su kaulais, užšaldyti |
KGM |
6.70 |
0207.14.30.0 |
Vištų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, užšaldyti |
KGM |
5.50 |
0207.14.40.0 |
Vištų nugarėlės, kaklai, nugarėlės su kaklais, strupliai ir sparnų plongaliai, |
KGM |
4.20 |
|
užšaldytos |
|
|
0207.14.50.0 |
Vištų krūtinėlės ir jų dalys, užšaldytos |
KGM |
7.20 |
0207.14.60.0 |
Vištų kojos ir jų dalys, užšaldytos |
KGM |
6.80 |
0207.14.70.0 |
Kitos vištų dalys, užšaldytos |
KGM |
6.70 |
0207.24, |
Kalakutų skerdenos, šviežios, šaldytos arba užšaldytos |
KGM |
7.00 |
0207.25 |
|
|
|
0207.26.10.0, |
Kalakutų mėsa be kaulų, šviežia, šaldyta arba užšaldyta |
KGM |
7.50 |
0207.27.10.0 |
|
|
|
0207.26.20.0, |
Kalakutų pusės arba ketvirčiai, švieži, šaldyti arba užšaldyti |
KGM |
7.30 |
0207.27.20.0 |
|
|
|
0207.26.30.0, |
Kalakutų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, švieži, šaldyti arba užšaldyti |
KGM |
5.00 |
0207.27.30.0 |
|
|
|
0207.26.40.0, |
Kalakutų nugarėlės kaklai, strupliai, švieži, šaldyti arba užšaldyti |
KGM |
4.00 |
0207.27.40.0 |
|
|
|
0207.26.50.0, |
Kalakutų krūtinėlės ir jų dalys šviežios, šaldytos arba užšaldytos |
KGM |
7.00 |
0207.27.50.0 |
|
|
|
0207.26.60.0, |
Kalakutų kojos be kulšių, šviežios, šaldytos arba užšaldytos |
KGM |
3.50 |
0207.27.60.0 |
|
|
|
0207.26.70.0, |
Kitos kalakutų dalys, šviežios, šaldytos arba užšaldytos |
KGM |
6.80 |
0207.26.80.0, |
|
|
|
0207.27.70.0, |
|
|
|
0207.27.80.0 |
|
|
|
0207.32.11.0- |
Ančių, žąsų, patarškų skerdenos šviežios, šaldytos arba užšaldytos |
KGM |
7.00 |
0207.33.90.0 |
|
|
|
0207.35.11.0 - |
Kiti ančių, žąsų, patarškų švieži, šaldyti ir užšaldyti gabalai |
KGM |
7.20 |
0207.35.79.0, |
|
|
|
0207.36.11.0- |
|
|
|
0207.36.79.0 |
|
|
|
0209.00.11.0 |
Kiaulių taukai, švieži, šaldyti, užšaldyti, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti |
KGM |
5.10 |
0209.00.19.0 |
Kiaulių taukai, džiovinti arba rūkyti |
KGM |
5.50 |
0209.00.30.0 |
Kiaulių taukai, išskyrus klasifikuojamus 0209.00.11 arba 0209.00.19 subpozicijose |
KGM |
4.50 |
0209.00.90.0 |
Naminių paukščių taukai |
KGM |
4.10 |
0210.11 |
Kiaulienos kumpiai ir jų dalys, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti |
KGM |
13.50 |
0210.12 |
Kiaulienos papilvė su raumenų sluoksneliais, sūdyta, užpilta sūrymu, |
KGM |
10.00 |
|
džiovinta arba rūkyta |
|
|
0210.19 |
Kita kiaulienos mėsa, sūdyta, užpilta sūrymu, džiovinta arba rūkyta |
KGM |
10.00 |
0210.20, |
Kita mėsa, sūdyta, užpilta sūrymu, džiovinta arba rūkyta |
KGM |
7.00 |
0210.90 |
|
|
|
0401.10 |
Nekoncentruotas pienas ir grietinėlė |
KGM |
1.30 |
0401.20 |
Pienas ir jo produktai, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto tūris |
KGM |
1.40 |
|
ne didesnis kaip 2 l ir riebumas – ne didesnis kaip 6 proc. masės |
|
|
0401.30 |
Pieno produktai, kurių riebumas didesnis kaip 6 proc. masės |
KGM |
6.00 |
0402.10 |
Pieno produktai, turintys miltelių, granulių arba kitų formų pavidalą, |
KGM |
6.00 |
|
kurių riebumas ne didesnis kaip 1.5 proc. masės |
|
|
0402.21 |
Pieno produktai, turintys miltelių granulių arba kitų formų pavidalą, |
KGM |
6.50 |
|
kurių riebumas didesnis kaip 1.5 proc. masės |
|
|
0402.29.15.0- |
Pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi |
KGM |
4.50 |
0402.99.99.0 |
|
|
|
0403.10.11.0- |
Jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, be cukraus |
KGM |
2.50 |
0403.10.19.0 |
arba kitų saldžiųjų medžiagų |
|
|
0403.10.31.0- |
Jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų |
KGM |
3.00 |
0403.10.39.0 |
|
|
|
0403.10.91.0- |
Jogurtas, aromatintas arba su vaisių, riešutų arba kakavos priedais |
KGM |
6.00 |
0403.10.99.0 |
|
|
|
0403.90.51.0, |
Pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas |
KGM |
1.40 |
0403.90.53.0, |
pienas, nearomatinti, be cukraus arba su cukrumi arba kitomis |
|
|
0403.90.61.0, |
saldžiosiomis medžiagomis |
|
|
0403.90.63.0 |
|
|
|
0403.90.59.0, |
Pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba |
KGM |
6.00 |
0403.90.69.0, |
raugintas pienas, aromatinti, be cukraus arba su cukrumi arba kitomis |
|
|
0403.90.91.0- |
saldžiosiomis medžiagomis |
|
|
0403.90.99.0 |
|
|
|
04.04 |
Išrūgos, koncentruotos arba ne su cukrumi arba be |
KGM |
4.50 |
0407.00.11.0, |
Paukščių kiaušiniai, skirti inkubacijai |
KGM |
12.00 |
0407.00.19.0 |
|
|
|
0407.00.30.0, |
Paukščių kiaušiniai |
KGM |
4.40 |
0407.00.90.0 |
|
|
|
04.08 |
Paukščių kiaušiniai be lukštų, tryniai (švieži arba džiovinti) |
KGM |
16.00 |
07.01 |
Bulvės, šviežios arba šaldytos |
KGM |
0.60 |
0702.00.00.4 |
Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo V.15–V.31 |
KGM |
3.00 |
0702.00.00.5 |
Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo VI.1–IX.30 |
KGM |
3.00 |
0702.00.00.6 |
Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo X.1–X. 31 |
KGM |
3.00 |
0703.10 |
Svogūnai ir šalotai, švieži arba šaldyti |
KGM |
0.80 |
0703.20.00.0 |
Valgomieji česnakai, švieži arba šaldyti |
KGM |
2.00 |
0707.00.05.4 |
Agurkai, švieži arba šaldyti nuo V.16 iki IX. 30 |
KGM |
2.40 |
0707.00.05.5 |
Agurkai, švieži arba šaldyti nuo X.1 iki X. 31 |
KGM |
2.40 |
0708.10 |
Žirniai, švieži arba šaldyti |
KGM |
0.80 |
ex 0708.90.00.0 |
Pupos, išskyrus sėklines, šviežios arba šaldytos |
KGM |
0.80 |
0808.10.10.0 |
Obuoliai, skirti sidrui, palaidi, švieži nuo IX.16–XII.15 |
KGM |
0.20 |
0808.10.20.4, |
Golden Delicious veislės, Granny Smith veislės ir kiti obuoliai, švieži |
KGM |
1.00 |
0808.10.50.4, |
nuo VIII.1 iki XII.31 |
|
|
0808.10.90.4 |
|
|
|
0808.20.10.0 |
Kriaušės, skirtos sidrui palaidos, šviežios nuo VIII.1–XII.31 |
KGM |
1.00 |
1001.90– |
Kviečiai, meslinas, rugiai, miežiai, avižos |
KGM |
0.65 |
1004.00.00.0 |
|
|
|
1008.10.00.0 |
Grikiai |
KGM |
1.50 |
1101.00 |
Kvietiniai arba meslininiai miltai |
KGM |
1.40 |
1102.10.00.0 |
Ruginiai miltai |
KGM |
1.20 |
1103.19.30.0 |
Miežių kruopos |
KGM |
1.20 |
11.04.11.10.0– |
Javų grūdai, apdirbti kitais būdais |
KGM |
1.70 |
1104.29.15.0, |
|
|
|
1104.29.31.0- |
|
|
|
1104.30.90.0 |
|
|
|
1104.29.19 |
Grikių ir kitos kruopos |
KGM |
2.50 |
1108.13.00.0 |
Bulvių krakmolas |
KGM |
2.60 |
1209.29.50.0 |
Lubinų sėklos |
KGM |
0.80 |
1214.90 |
Pašariniai šakniavaisiai ir kiti pašariniai produktai |
KGM |
1.00 |
15.14 |
Rapsų, rapsukų ir garstyčių aliejai ir jų frakcijos |
KGM |
4.00 |
1601.00.10.0 |
Dešros iš kepenų |
KGM |
5.00 |
1601.00.91.0 |
Dešros, sausos arba apvelkamos, nevirtos |
KGM |
22.00 |
1601.00.99.0 |
Kitos dešros |
KGM |
10.30 |
16.02 |
Kiti gaminiai arba konservai iš mėsos, mėsos subproduktų arba kraujo |
KGM |
8.00 |
1701.91.00.0 |
Cukranendrių arba cukrinių runkelių cukrus su aromatiniais arba |
KGM |
12.00 |
|
dažančiais priedais |
|
|
1701.99.10.0 |
Baltasis cukrus |
KGM |
2.20 |
2102.10.10.0 |
Mielių kultūros |
KGM |
2.50 |
2102.10.31.0 |
Džiovintos mielės |
KGM |
12.00 |
2102.10.39.0 |
Kitos mielės |
KGM |
3.20 |
2102.10.90.0 |
Kitos mielės |
KGM |
2.50 |
2105.00 |
Grietininiai ledai ir kiti valgomieji ledai su kakava arba be jos |
KGM |
8.00 |
2202.10.00.0 |
Vandenys, įskaitant mineralinius vandenis ir gazuotus vandenis, |
LTR |
1.40 |
|
su cukraus ar kitų saldžiųjų arba aromatinių medžiagų priedais |
|
|
2203.00 |
Salyklinis alus |
LTR |
3.00 |
ex2309.90 |
Kiti produktai, vartojami gyvulių pašarui, išskyrus premiksus |
KGM |
0.70 |