LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS

 

Į S A K Y M A S

DĖL IMPORTUOJAMŲ PREKIŲ KAINŲ JŲ MUITINIAM ĮVERTINIMUI SĄRAŠO PASKELBIMO

 

1999 m. kovo 18 d. Nr. 118

Vilnius

 

Remdamasis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1999 m. kovo 3 d. posėdžio protokolo Nr. 9 16 klausimo 2 punktu, tvirtinu naujas (patikslintas) Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1996 m. birželio 25 d. nutarimu Nr. 751 „Dėl importuojamų prekių kainų jų muitiniam įvertinimui“ patvirtintame prekių, kurioms nustatomos kainos jų muitinei vertei kontroliuoti, sąraše nustatytų prekių kainas pagal priedą.

 

 

ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS                                                                       EDVARDAS MAKELIS

______________

 


 

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTERIJOS PATEIKTAS SĄRAŠAS IMPORTUOJAMŲ PREKIŲ KAINOS JŲ MUITINIAM ĮVERTINIMUI

 

Prekės (prekių

Prekės (prekių grupės) pavadinimas

Mato vnt.

Kaina (Lt)

grupės) kodas

 

 

 

 

 

 

 

0201.10.00.0

Jautienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos

KGM

6.00

0201.20

Jautienos gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti

KGM

6.10

0201.30.00.0

Jautienos gabalai be kaulų, švieži arba šaldyti

KGM

9.50

0202.10.00.0

Jautienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos

KGM

6.00

0202.20

Kiti jautienos gabalai su kaulais, užšaldyti

KGM

6.00

0202.30

Jautienos gabalai be kaulų, užšaldyti

KGM

9.50

0203.11

Kiaulienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos

KGM

7.00

0203.12

Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, švieži arba šaldyti

KGM

10.00

0203.19

Kita kiaulių mėsa, šviežia arba šaldyta

KGM

9.00

0203.21

Kiaulienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos

KGM

7.00

0203.22

Kiaulienos kumpiai, mentės ir jų dalys, su kaulais, užšaldyti

KGM

10.00

0203.29

Kita kiaulių mėsa, užšaldyta

KGM

9.00

0204.10.00.0

Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos

KGM

6.00

0204.21.00.0

Avienos skerdenos ir skerdenų pusės, šviežios arba šaldytos

KGM

6.00

0204.22

Kiti avienos gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti

KGM

6.00

0204.23.00.0

Aviena be kaulų, šviežia arba šaldyta

KGM

6.50

0204.30.00.0

Ėriukų skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos

KGM

5.50

0204.41.00.0

Avienos skerdenos ir skerdenų pusės, užšaldytos

KGM

5.50

0204.42

Kiti avienos gabalai su kaulais, užšaldyti

KGM

5.00

0204.43

Aviena be kaulų, užšaldyta

KGM

6.50

0204.50

Ožkiena, šviežia šaldyta arba užšaldyta

KGM

5.00

0205.00

Arkliena, asilų, mulų arba arklėnų mėsa, šviežia šaldyta arba užšaldyta

KGM

5.00

0206.10.10.0

Jautienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti

KGM

2.00

0206.10.91.0,

Jautienos kepenys ir kiti subproduktai, švieži, šaldyti arba užšaldyti

KGM

4.00

0206.10.99.0

 

 

 

0206.10.95.0

Jautienos storosios ir plonosios diafragmos, šviežios arba šaldytos

KGM

4.00

0206.21.00.0

Jautienos liežuviai, užšaldyti

KGM

10.00

0206.22

Jautienos kepenys, užšaldytos

KGM

4.00

0206.29.10.9

Jautienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, užšaldyti

KGM

2.00

0206.29.91.0

Jautienos storosios ir plonosios diafragmos, užšaldytos

KGM

4.00

0206.29.99.9

Kiti jautienos subproduktai, užšaldyti

KGM

4.20

0206.30.10.0

Kiaulienos subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti

KGM

2.00

0206.30.21.0

Kiaulienos kepenys, šviežios arba šaldytos

KGM

4.40

0206.30.31.0

Kiti kiaulių subproduktai, švieži arba šaldyti

KGM

5.80

0206.30.90.0

Kiti subproduktai, švieži arba šaldyti

KGM

4.30

0206.41.10.0

Kiaulių kepenys skirtos farmacijos preparatų gamybai, užšaldytos

KGM

2.00

0206.41.91.0

Naminių kiaulių kepenys, užšaldytos

KGM

4.00

0206.41.99.0

Kitos kiaulių kepenys, užšaldytos

KGM

4.00

0206.49.10

Kiaulių subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, užšaldyti

KGM

2.00

0206.49.91.0

Kiti kiaulių subproduktai, užšaldyti

KGM

5.80

0206.49.99.0

Kiti subproduktai, užšaldyti

KGM

4.50

0206.80.10.0

Kiti subproduktai skirti farmacijos preparatų gamybai, švieži arba šaldyti

KGM

2.00

0206.80.91.0

Arklių, asilų, mulų ir arklėnų subproduktai, švieži arba šaldyti

KGM

3.10

0206.80.99.0

Avienos ir ožkienos subproduktai, švieži arba šaldyti

KGM

3.10

0206.90

Kiti subproduktai, užšaldyti

KGM

4.50

0207.11.10.0,

Vištų skerdenos, nesukapotos į gabalus, šviežios arba šaldytos

KGM

6.00

0207.11.30.0,

 

 

 

0207.11.90.0

 

 

 

0207.12.10.0,

Vištų skerdenos, nesukapotos į gabalus, užšaldytos

KGM

6.00

0207.12.90.0

 

 

 

0207.13.10.0

Vištų gabalai be kaulų, švieži arba šaldyti

KGM

10.80

0207.13.20.0

Vištų, pusės arba ketvirčiai, švieži arba šaldyti

KGM

6.70

0207.13.30.0

Vištų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, švieži arba šaldyti

KGM

5.10

0207.13.40.0

Vištų nugarėlės, kaklai, nugarėlės su kaklais, strupliai ir sparnų plongaliai,

KGM

4.20

 

švieži arba šaldyti

 

 

0207.13.50.0

Vištų krūtinėlės ir jų dalys, šviežios arba šaldytos

KGM

7.20

0207.13.60.0

Vištų kojos ir jų dalys, šviežios arba šaldytos

KGM

6.80

0207.13.70.0

Kiti vištų gabalai su kaulais, švieži arba šaldyti

KGM

6.70

0207.14.10.0

Vištų gabalai be kaulų, užšaldyti

KGM

10.80

0207.14.20.0

Vištų gabalai su kaulais; pusės arba ketvirčiai su kaulais, užšaldyti

KGM

6.70

0207.14.30.0

Vištų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, užšaldyti

KGM

5.50

0207.14.40.0

Vištų nugarėlės, kaklai, nugarėlės su kaklais, strupliai ir sparnų plongaliai,

KGM

4.20

 

užšaldytos

 

 

0207.14.50.0

Vištų krūtinėlės ir jų dalys, užšaldytos

KGM

7.20

0207.14.60.0

Vištų kojos ir jų dalys, užšaldytos

KGM

6.80

0207.14.70.0

Kitos vištų dalys, užšaldytos

KGM

6.70

0207.24,

Kalakutų skerdenos, šviežios, šaldytos arba užšaldytos

KGM

7.00

0207.25

 

 

 

0207.26.10.0,

Kalakutų mėsa be kaulų, šviežia, šaldyta arba užšaldyta

KGM

7.50

0207.27.10.0

 

 

 

0207.26.20.0,

Kalakutų pusės arba ketvirčiai, švieži, šaldyti arba užšaldyti

KGM

7.30

0207.27.20.0

 

 

 

0207.26.30.0,

Kalakutų sveiki sparnai su plongaliais arba be jų, švieži, šaldyti arba užšaldyti

KGM

5.00

0207.27.30.0

 

 

 

0207.26.40.0,

Kalakutų nugarėlės kaklai, strupliai, švieži, šaldyti arba užšaldyti

KGM

4.00

0207.27.40.0

 

 

 

0207.26.50.0,

Kalakutų krūtinėlės ir jų dalys šviežios, šaldytos arba užšaldytos

KGM

7.00

0207.27.50.0

 

 

 

0207.26.60.0,

Kalakutų kojos be kulšių, šviežios, šaldytos arba užšaldytos

KGM

3.50

0207.27.60.0

 

 

 

0207.26.70.0,

Kitos kalakutų dalys, šviežios, šaldytos arba užšaldytos

KGM

6.80

0207.26.80.0,

 

 

 

0207.27.70.0,

 

 

 

0207.27.80.0

 

 

 

0207.32.11.0-

Ančių, žąsų, patarškų skerdenos šviežios, šaldytos arba užšaldytos

KGM

7.00

0207.33.90.0

 

 

 

0207.35.11.0 -

Kiti ančių, žąsų, patarškų švieži, šaldyti ir užšaldyti gabalai

KGM

7.20

0207.35.79.0,

 

 

 

0207.36.11.0-

 

 

 

0207.36.79.0

 

 

 

0209.00.11.0

Kiaulių taukai, švieži, šaldyti, užšaldyti, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti

KGM

5.10

0209.00.19.0

Kiaulių taukai, džiovinti arba rūkyti

KGM

5.50

0209.00.30.0

Kiaulių taukai, išskyrus klasifikuojamus 0209.00.11 arba 0209.00.19 subpozicijose

KGM

4.50

0209.00.90.0

Naminių paukščių taukai

KGM

4.10

0210.11

Kiaulienos kumpiai ir jų dalys, sūdyti, užpilti sūrymu, džiovinti arba rūkyti

KGM

13.50

0210.12

Kiaulienos papilvė su raumenų sluoksneliais, sūdyta, užpilta sūrymu,

KGM

10.00

 

džiovinta arba rūkyta

 

 

0210.19

Kita kiaulienos mėsa, sūdyta, užpilta sūrymu, džiovinta arba rūkyta

KGM

10.00

0210.20,

Kita mėsa, sūdyta, užpilta sūrymu, džiovinta arba rūkyta

KGM

7.00

0210.90

 

 

 

0401.10

Nekoncentruotas pienas ir grietinėlė

KGM

1.30

0401.20

Pienas ir jo produktai, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto tūris

KGM

1.40

 

ne didesnis kaip 2 l ir riebumas – ne didesnis kaip 6 proc. masės

 

 

0401.30

Pieno produktai, kurių riebumas didesnis kaip 6 proc. masės

KGM

6.00

0402.10

Pieno produktai, turintys miltelių, granulių arba kitų formų pavidalą,

KGM

6.00

 

kurių riebumas ne didesnis kaip 1.5 proc. masės

 

 

0402.21

Pieno produktai, turintys miltelių granulių arba kitų formų pavidalą,

KGM

6.50

 

kurių riebumas didesnis kaip 1.5 proc. masės

 

 

0402.29.15.0-

Pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi

KGM

4.50

0402.99.99.0

 

 

 

0403.10.11.0-

Jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, be cukraus

KGM

2.50

0403.10.19.0

arba kitų saldžiųjų medžiagų

 

 

0403.10.31.0-

Jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų

KGM

3.00

0403.10.39.0

 

 

 

0403.10.91.0-

Jogurtas, aromatintas arba su vaisių, riešutų arba kakavos priedais

KGM

6.00

0403.10.99.0

 

 

 

0403.90.51.0,

Pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas

KGM

1.40

0403.90.53.0,

pienas, nearomatinti, be cukraus arba su cukrumi arba kitomis

 

 

0403.90.61.0,

saldžiosiomis medžiagomis

 

 

0403.90.63.0

 

 

 

0403.90.59.0,

Pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba

KGM

6.00

0403.90.69.0,

raugintas pienas, aromatinti, be cukraus arba su cukrumi arba kitomis

 

 

0403.90.91.0-

saldžiosiomis medžiagomis

 

 

0403.90.99.0

 

 

 

04.04

Išrūgos, koncentruotos arba ne su cukrumi arba be

KGM

4.50

0407.00.11.0,

Paukščių kiaušiniai, skirti inkubacijai

KGM

12.00

0407.00.19.0

 

 

 

0407.00.30.0,

Paukščių kiaušiniai

KGM

4.40

0407.00.90.0

 

 

 

04.08

Paukščių kiaušiniai be lukštų, tryniai (švieži arba džiovinti)

KGM

16.00

07.01

Bulvės, šviežios arba šaldytos

KGM

0.60

0702.00.00.4

Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo V.15–V.31

KGM

3.00

0702.00.00.5

Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo VI.1–IX.30

KGM

3.00

0702.00.00.6

Pomidorai, švieži arba šaldyti nuo X.1–X. 31

KGM

3.00

0703.10

Svogūnai ir šalotai, švieži arba šaldyti

KGM

0.80

0703.20.00.0

Valgomieji česnakai, švieži arba šaldyti

KGM

2.00

0707.00.05.4

Agurkai, švieži arba šaldyti nuo V.16 iki IX. 30

KGM

2.40

0707.00.05.5

Agurkai, švieži arba šaldyti nuo X.1 iki X. 31

KGM

2.40

0708.10

Žirniai, švieži arba šaldyti

KGM

0.80

ex 0708.90.00.0

Pupos, išskyrus sėklines, šviežios arba šaldytos

KGM

0.80

0808.10.10.0

Obuoliai, skirti sidrui, palaidi, švieži nuo IX.16–XII.15

KGM

0.20

0808.10.20.4,

Golden Delicious veislės, Granny Smith veislės ir kiti obuoliai, švieži

KGM

1.00

0808.10.50.4,

nuo VIII.1 iki XII.31

 

 

0808.10.90.4

 

 

 

0808.20.10.0

Kriaušės, skirtos sidrui palaidos, šviežios nuo VIII.1–XII.31

KGM

1.00

1001.90–

Kviečiai, meslinas, rugiai, miežiai, avižos

KGM

0.65

1004.00.00.0

 

 

 

1008.10.00.0

Grikiai

KGM

1.50

1101.00

Kvietiniai arba meslininiai miltai

KGM

1.40

1102.10.00.0

Ruginiai miltai

KGM

1.20

1103.19.30.0

Miežių kruopos

KGM

1.20

11.04.11.10.0–

Javų grūdai, apdirbti kitais būdais

KGM

1.70

1104.29.15.0,

 

 

 

1104.29.31.0-

 

 

 

1104.30.90.0

 

 

 

1104.29.19

Grikių ir kitos kruopos

KGM

2.50

1108.13.00.0

Bulvių krakmolas

KGM

2.60

1209.29.50.0

Lubinų sėklos

KGM

0.80

1214.90

Pašariniai šakniavaisiai ir kiti pašariniai produktai

KGM

1.00

15.14

Rapsų, rapsukų ir garstyčių aliejai ir jų frakcijos

KGM

4.00

1601.00.10.0

Dešros iš kepenų

KGM

5.00

1601.00.91.0

Dešros, sausos arba apvelkamos, nevirtos

KGM

22.00

1601.00.99.0

Kitos dešros

KGM

10.30

16.02

Kiti gaminiai arba konservai iš mėsos, mėsos subproduktų arba kraujo

KGM

8.00

1701.91.00.0

Cukranendrių arba cukrinių runkelių cukrus su aromatiniais arba

KGM

12.00

 

dažančiais priedais

 

 

1701.99.10.0

Baltasis cukrus

KGM

2.20

2102.10.10.0

Mielių kultūros

KGM

2.50

2102.10.31.0

Džiovintos mielės

KGM

12.00

2102.10.39.0

Kitos mielės

KGM

3.20

2102.10.90.0

Kitos mielės

KGM

2.50

2105.00

Grietininiai ledai ir kiti valgomieji ledai su kakava arba be jos

KGM

8.00

2202.10.00.0

Vandenys, įskaitant mineralinius vandenis ir gazuotus vandenis,

LTR

1.40

 

su cukraus ar kitų saldžiųjų arba aromatinių medžiagų priedais

 

 

2203.00

Salyklinis alus

LTR

3.00

ex2309.90

Kiti produktai, vartojami gyvulių pašarui, išskyrus premiksus

KGM

0.70

 

 

ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS                                                                                          E. MAKELIS

______________