LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS
Į S A K Y M A S
DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2003 M. RUGPJŪČIO 28 D. ĮSAKYMO NR. 3D-353 „DĖL PRIVALOMŲJŲ GREITAI UŽŠALDYTŲ ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ IR GREITAI UŽŠALDYTŲ BRAŠKIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMŲ PATVIRTINIMO“ PAKEITIMO
2003 m. lapkričio 6 d. Nr. 3D-471
Vilnius
Pakeičiu Privalomuosius greitai užšaldytų braškių kokybės reikalavimus, patvirtintus Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2003 m. rugpjūčio 28 d. įsakymu Nr. 3D-353 „Dėl Privalomųjų greitai užšaldytų žiedinių kopūstų ir greitai užšaldytų braškių kokybės reikalavimų patvirtinimo“ (Žin., 2003, Nr. 87-3946):
1. Išdėstau 14 punktą taip:
2. Išdėstau 16 punktą taip:
„16. Greitai užšaldytų braškių gamyboje gali būti vartojami maisto priedai, nurodyti Lietuvos higienos normoje HN 53:1998 Leidžiami vartoti maisto priedai (Žin., 1999, Nr. 3–76) ir neviršijant leistinų ribų. Maisto priedai turi atitikti specifinius grynumo kriterijus, nurodytus Lietuvos higienos normoje HN 53-2:2002 Leidžiami vartoti maisto priedai. Specifiniai saldiklių, dažiklių ir kitų maisto priedų grynumo kriterijai (Žin., 2003, Nr. 91-4135).“