TARPŽINYBINĖ KOMBINUOTOSIOS MUITŲ TARIFŲ IR UŽSIENIO PREKYBOS STATISTIKOS NOMENKLATŪROS NAUDOJIMO KOMISIJA
A K T A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS KOMBINUOTOSIOS MUITŲ TARIFŲ IR UŽSIENIO PREKYBOS STATISTIKOS NOMENKLATŪROS 2003 M. VERSIJOS PAKEITIMO
2003 m. gegužės 26 d. Nr. 5/2003
Vilnius
Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1996 m. rugsėjo 11 d. nutarimo Nr. 1052 „Dėl Lietuvos Respublikos Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros“ (Žin., 1996, Nr. 87-2062, 2001, Nr. 71-2532; 2002, Nr. 53-2069) 1.6 ir 1.7 punktais tarpžinybinė Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros naudojimo komisija:
1. Tvirtina nacionalines subpozicijas, įvedamas į Lietuvos Respublikos kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros (toliau vadinama – Kombinuotoji prekių nomenklatūra) 2003 m. versiją, patvirtintą tarpžinybinės Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros naudojimo komisijos 2002 m. gruodžio 10 d. aktu Nr. 38/2002 „Dėl Lietuvos Respublikos kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros 2003 m. versijos patvirtinimo“ (Žin., 2002, Nr. 121(1)–121(3)-5469) (pridedama).
PATVIRTINTA
Tarpžinybinės Kombinuotosios muitų
tarifų ir užsienio prekybos statistikos
nomenklatūros naudojimo komisijos
2003 m. gegužės 26 d. aktu Nr. 5/2003
Lietuvos Respublikos kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros 2003 m. versijos pakeitimai
Pakeisti Kombinuotosios prekių nomenklatūros 21 skirsnio „Įvairūs maisto produktai“ 21.06 pozicijos „Maisto produktai, nenurodyti kitoje vietoje“:
1. 2106.90.98.5 nacionalinę subpoziciją „Kiti cukrų sirupai“ šia nacionaline subpozicija:
„2106.90.98.4 |
– – – – |
Kiti cukrų sirupai“; |
2. 2106.90.98.6 nacionalinę subpoziciją „Cukrų mišiniai su valgomaisiais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantys cukrūs sudaro ne mažiau kaip 20 % masės“ šiomis nacionalinėmis subpozicijomis:
„2106.90.98.5 |
– – – – |
Cukrų mišiniai su valgomaisiais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantys cukrūs sudaro ne mažiau kaip 20 % masės, bet mažiau kaip 30 % masės |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2106.90.98.6 |
– – – – |
Cukrų mišiniai su valgomaisiais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantys cukrūs sudaro ne mažiau kaip 30 % masės, bet mažiau kaip 40 % masės |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2106.90.98.7 |
– – – – |
Cukrų mišiniai su valgomaisiais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantys cukrūs sudaro ne mažiau kaip 40 % masės“. |
|
|
|
|
|
|
|
|
______________