LIETUVOS RESPUBLIKOS
VALSTYBINĖS MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS DIREKTORIAUS
ĮSAKYMAS
DĖL VALSTYBINĖS MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS DIREKTORIAUS 2005 M. KOVO 23 D. ĮSAKYMO NR. B1-189 „DĖL ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ TVARKYMO MAISTO TVARKYMO SUBJEKTUOSE REIKALAVIMŲ PATVIRTINIMO“ PAKEITIMO
2008 m. balandžio 25 d. Nr. B1-252
Vilnius
Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos veterinarijos įstatymu (Žin., 1992, Nr. 2-15) ir atsižvelgdamas į 2001 m. gegužės 22 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (EB) Nr. 999/2001, nustatantį tam tikrų užkrečiamųjų spongiforminių encefalopatijų prevencijos, kontrolės ir likvidavimo taisykles (OL 2004 m. specialusis leidimas, 3 skyrius, 32 tomas, p. 289), su paskutiniais pakeitimais, padarytais 2008 m. balandžio 22 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu (EB) Nr. 357/2008 (OL 2008 L 111, p. 3):
1. Pakeičiu Šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo maisto tvarkymo subjektuose reikalavimų, patvirtintų Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus 2005 m. kovo 23 d. įsakymu Nr. B1-189 „Dėl Šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo maisto tvarkymo subjektuose reikalavimų patvirtinimo“ (Žin., 2005, Nr. 40-1304; 2006, Nr. 65-2421), 2 priedo 2 punktą ir jį išdėstau taip: