LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO
Į S A K Y M A S
DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2002 METŲ GRUODŽIO 20 D. ĮSAKYMO NR. 506 „DĖL DUOMENŲ APIE PIENĄ IR PIENO PRODUKTUS TEIKIMO“ PAKEITIMO
2003 m. rugsėjo 25 d. Nr. 3D-384
Vilnius
Atsižvelgdamas į Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. gruodžio 20 d. įsakymo Nr. 506 „ Dėl duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo“ (Žin., 2003, Nr. 1-14) 3 punktą bei Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos informacinės sistemos nuostatų, patvirtintų Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2001 m. liepos 13 d. įsakymu Nr. 243 (Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. rugsėjo 23 d. įsakymo Nr. 363 redakcija), 4 ir 6 punktus:
1. Pakeičiu Duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo tvarką, patvirtintą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. gruodžio 20 d. įsakymu Nr. 506 „Dėl duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo“ (Žin., 2003, Nr. 1-14):
1.1. Išdėstau 3 punkto pirmąją pastraipą taip:
1.6. Išdėstau 4.3 punktą taip:
2. Tvirtinu pridedamus:
Forma PS – 1 (mėnesinė) patvirtinta
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384
________________________________________________________________________________
(įmonės pavadinimas)
Įmonės kodas registre |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
Adresas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Pagrindinės veiklos kodas |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Pagrindinės veiklos pavadinimas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
PIENO PRODUKTŲ PARDAVIMO 200… m. ………….………. Mėn. KAINŲ ATASKAITA
Nr.
(data)
Produkto pavadinimas |
Kodas |
Matavimo vnt. |
Įmonės vidutinė (svertinė) pardavimo kaina, Lt |
|||
A |
B |
1 |
2 |
|||
Švieži produktai |
1 |
|
|
|||
Geriamasis pienas |
11 |
|
|
|||
|
Nenormalizuotas, nenugriebtas (natūralus pienas), pasterizuotas, ne mažesnio kaip 3,5 % riebumo, 1 l pakuotėje* |
11211 |
l |
|
||
Normalizuotas, nenugriebtas, pasterizuotas, 3,2 % riebumo, 1 l pakuotėje* |
11241 |
l |
|
|||
Pusiau nugriebtas, pasterizuotas, 1,5–1,8 % riebumo, 1 l pakuotėje* |
11311 |
l |
|
|||
Pusiau nugriebtas, pasterizuotas, 2,5 % riebumo, 1 l pakuotėje* |
11312 |
l |
|
|||
Nugriebtas, pasterizuotas, ne didesnio kaip 0,5 % riebumo, 1 l pakuotėje* |
1141 |
l |
|
|||
Grietinė, 25 % riebumo* |
133 |
kg |
|
|||
Jogurtas be priedų, 10 % riebumo* |
1421 |
kg |
|
|||
Kiti pieno produktai |
2 |
|
|
|||
Sutirštintas pienas |
21 |
|
|
|||
|
Nesaldintas, 7 % riebumo* |
211 |
kg |
|
||
Saldintas, 7 % riebumo* |
212 |
kg |
|
|||
Sausi pieno produktai |
22 |
|
|
|||
|
grietinėlės milteliai* |
221 |
kg |
|
||
nenugriebto pieno milteliai* |
222 |
kg |
|
|||
nugriebto pieno milteliai* |
224 |
kg |
|
|||
pasukų milteliai * |
225 |
kg |
|
|||
Sviestas ir kiti pieno riebalų produktai |
23 |
|
|
|||
|
sviestas, 82 % riebumo* |
2311 |
kg |
|
||
kiti pieno riebalų produktai |
233 |
|
|
|||
|
tepamieji pieno riebalai, 62–80 % riebumo* |
2331 |
kg |
|
||
lietuviškas „Valstiečių“ sviestas, 72 % riebumo* |
23311 |
kg |
|
|||
tepūs riebalų mišiniai, 62–80 % riebumo* |
2332 |
kg |
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A |
B |
1 |
2 |
|
Sūriai |
242 |
|
|
|
|
Emmental tipo |
24271 |
kg |
|
Cheddar tipo |
24272 |
kg |
|
|
Gouda tipo |
24273 |
kg |
|
|
Edam tipo |
24273 |
kg |
|
|
Mozzarella tipo |
24274 |
kg |
|
|
Tilsit tipo |
24275 |
kg |
|
|
Feta tipo |
24276 |
kg |
|
|
Parmesan tipo |
2477 |
kg |
|
|
Lydytas sūris |
25 |
kg |
|
|
Laktozė |
274 |
kg |
|
* Nurodyti pakuotės tipą
PASTABOS:
1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.
2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.
Įmonės vadovas
(Parašas) (Vardas ir pavardė)
(Rengėjo nuoroda)
______________
Forma PS – 2 (mėnesinė) patvirtinta
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384
(įmonės pavadinimas)
Įmonės kodas registre |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
Adresas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Pagrindinės veiklos kodas |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Pagrindinės veiklos pavadinimas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
PIENO SUPIRKIMO BEI PIENO PRODUKTŲ GAMYBOS 200 … m .................... mėn. ATASKAITA
Nr.
(data)
Supirktas žalias pienas iš ūkių |
Kodas |
Žalio natūralaus karvės pieno kiekis, t |
Supirkimo kaina, ct/kg |
Iš to skaičiaus |
||||||||||||||||
Priemoka, ct/kg |
Nuoskaita, ct/kg |
|||||||||||||||||||
Už kiekį |
Sezoninė |
Kita |
Sezoninė |
Kita |
||||||||||||||||
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
|||||||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
||||||||
Aukščiausiosios rūšies |
10011 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||
Pirmosios rūšies |
10012 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||
Antrosios rūšies |
10013 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||
Vidutinė svertinė supirkimo kaina: |
|
|
||||||||||||||||||
Supirkto iš ūkių pieno kokybės rodikliai: |
|
|||||||||||||||||||
Riebumas, % |
|
|
||||||||||||||||||
1 % riebalų kaina, Lt/kg |
|
|
||||||||||||||||||
Baltymingumas, % |
|
|
||||||||||||||||||
1 % baltymų kaina, Lt/kg |
|
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
Supirktas žalias pienas iš kitų tiekėjų: |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebumas, % |
Baltymingumas, % |
|
|||||||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
|
|||||||||||||||
Iš pieno supirkimo įmonių |
1002 |
|
|
|
|
|||||||||||||||
Iš kitų pieninių |
1003 |
|
|
|
|
|||||||||||||||
Iš kitų valstybių |
1004 |
|
|
|
|
|||||||||||||||
Gamyba |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebalų kiekis produkte, t |
Baltymų kiekis produkte, t |
Atsargos sandėliuose apžvalginio mėnesio pabaigoje, t |
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
Geriamasis pienas |
11 |
|
|
|
|
Rauginti pieno gėrimai ir jogurtai (išskyrus pasukas) |
14 |
|
|
|
|
Grietinėlė ir grietinė |
13 |
|
|
|
|
Sutirštintas pienas |
21 |
|
|
|
|
Grietinėlės milteliai |
221 |
|
|
|
|
Nenugriebto pieno milteliai |
222 |
|
|
|
|
Pusiau nugriebto pieno milteliai |
223 |
|
|
|
|
Nugriebto pieno milteliai |
224 |
|
|
|
|
Sviestas, ne mažiau kaip 80 % riebumo |
231 |
|
|
|
|
Sūriai (tik karvių pieno) |
2411 |
|
|
|
|
Lydyti sūriai |
25 |
|
|
|
|
Kazeinas ir kazeinatai |
26 |
|
|
|
|
Išrūgų milteliai |
273 |
|
|
|
|
Laktozė |
274 |
|
|
|
|
PASTABOS:
1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.
2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.
Įmonės vadovas
(Parašas) (Vardas ir pavardė)
(Rengėjo nuoroda)
______________
Forma PS – 3 (mėnesinė) patvirtinta
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384
(įmonės pavadinimas)
Įmonės kodas registre |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
Adresas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Pagrindinės veiklos kodas |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Pagrindinės veiklos pavadinimas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
pieno supirkimo 200… m. ............................ mėn. ataskaita
Nr.
(data)
Supirktas žalias pienas iš ūkių |
Kodas |
Žalio natūralaus karvės pieno kiekis, t |
Supirkimo kaina, ct/kg |
Iš to skaičiaus |
|||||||||||
Priemoka, ct/kg |
Nuoskaita, ct/kg |
||||||||||||||
Už kiekį |
Sezoninė |
Kita |
Sezoninė |
Kita |
|||||||||||
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
nurodyti |
||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
Aukščiausiosios rūšies |
10011 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
Pirmosios rūšies |
10012 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
Antrosios rūšies |
10013 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
Vidutinė svertinė supirkimo kaina: |
|
|
|||||||||||||
Supirkto iš ūkių pieno kokybės rodikliai: |
|
||||||||||||||
Riebumas, % |
|
|
|||||||||||||
1 % riebalų kaina, Lt/kg |
|
|
|||||||||||||
Baltymingumas, % |
|
|
|||||||||||||
1 % baltymų kaina, Lt/kg |
|
|
|||||||||||||
PASTABOS:
1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.
2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.
Įmonės vadovas
(Parašas) (Vardas ir pavardė)
(Rengėjo nuoroda)
______________
Forma PS – 4 (metinė) patvirtinta
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384
(įmonės pavadinimas)
Įmonės kodas registre |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
Adresas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Pagrindinės veiklos kodas |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Pagrindinės veiklos pavadinimas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
PIENO SUPIRKIMO, PARDAVIMO IR PIENO PRODUKTŲ GAMYBOS 200 … m. ATASKAITA
Nr.
(data)
I. Žaliavos supirkimas |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebalų kiekis, t |
Baltymų kiekis, t |
|||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
|||||||||||
Žalias karvių pienas |
100 |
|
|
|
|||||||||||
|
iš ūkių |
1001 |
|
|
|
||||||||||
iš pieno supirkimo įmonių |
1002 |
|
|
|
|||||||||||
iš kitų pieninių |
1003 |
|
|
|
|||||||||||
iš kitų valstybių |
1004 |
|
|
|
|||||||||||
Grietinėlė |
130 |
|
|
|
|||||||||||
Nugriebtas pienas |
1140 |
|
|
|
|||||||||||
Pasukos |
120 |
|
|
|
|||||||||||
Iš viso: |
|
|
|
||||||||||||
|
|||||||||||||||
II. Produktų gamyba |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebalų kiekis produkte, t |
Panaudota |
|||||||||||
Nenugriebto pieno, t |
Nugriebto pieno, t |
||||||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
Švieži produktai |
1 |
|
|
|
|
||||||||||
Geriamasis pienas |
11 |
|
|
|
|
||||||||||
Neperdirbtas (žalias) pienas |
111 |
|
|
|
|
||||||||||
Nenormalizuotas, nenugriebtas (natūralus pienas), ne mažesnio kaip 3,5% riebumo |
112 |
|
|
|
|
||||||||||
|
pasterizuotas |
1121 |
|
|
|
|
|||||||||
sterilizuotas |
1122 |
|
|
|
|
||||||||||
apdorotas UAT |
1123 |
|
|
|
|
||||||||||
Normalizuotas, nenugriebtas, ne mažesnio kaip 3,2% riebumo |
1124 |
|
|
|
|
||||||||||
|
pasterizuotas |
11241 |
|
|
|
|
|||||||||
sterilizuotas |
11242 |
|
|
|
|
||||||||||
apdorotas UAT |
11243 |
|
|
|
|
||||||||||
Pusiau nugriebtas |
113 |
|
|
|
|
||||||||||
pasterizuotas, 1,5–1,8 % riebumo |
11311 |
|
|
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
|
sterilizuotas, 1,5–1,8 % riebumo |
11321 |
|
|
|
|
|||||||||
apdorotas UAT, 1,5–1,8 % riebumo |
11331 |
|
|
|
|
||||||||||
pasterizuotas, 2,5 % riebumo |
11312 |
|
|
|
|
||||||||||
sterilizuotas, 2,5 % riebumo |
11322 |
|
|
|
|
||||||||||
apdorotas UAT, 2,5 % riebumo |
11332 |
|
|
|
|
||||||||||
pasterizuotas, 1,0 % riebumo |
11313 |
|
|
|
|
||||||||||
sterilizuotas, 1,0 % riebumo |
11323 |
|
|
|
|
||||||||||
apdorotas UAT, 1,0 % riebumo |
11333 |
|
|
|
|
||||||||||
Nugriebtas, kurio riebumas ne daugiau kaip 0,5 % |
114 |
|
|
|
|
||||||||||
|
pasterizuotas |
1141 |
|
|
|
|
|||||||||
sterilizuotas |
1142 |
|
|
|
|
||||||||||
apdorotas UAT |
1143 |
|
|
|
|
||||||||||
Pasukos (be priedų) |
12 |
|
|
|
|
||||||||||
Grietinėlė |
13 |
|
|
|
|
||||||||||
|
ne daugiau kaip 29 % riebumo |
131 |
|
|
|
|
|||||||||
plakamoji, daugiau kaip 29 % riebumo |
132 |
|
|
|
|
||||||||||
grietinė |
133 |
|
|
|
|
||||||||||
Rauginti pieno gėrimai |
14 |
|
|
|
|
||||||||||
|
jogurtas su priedais |
1411 |
|
|
|
|
|||||||||
kefyras, rūgpienis su priedais |
1412 |
|
|
|
|
||||||||||
jogurtas be priedų |
1421 |
|
|
|
|
||||||||||
kefyras, rūgpienis be priedų |
1422 |
|
|
|
|
||||||||||
Kiti pieno gėrimai (pvz., šokoladinis pienas, pasukos su priedais) |
15 |
|
|
|
|
||||||||||
Kiti pieno produktai (pieno drebučiai, desertai, tortai, ledai ir pan.) |
16 |
|
|
|
|
||||||||||
|
valgomieji ledai |
161 |
|
|
|
|
|||||||||
Kiti produktai |
2 |
|
|
|
|
||||||||||
Sutirštintas pienas |
21 |
|
|
|
|
||||||||||
|
nesaldintas |
211 |
|
|
|
|
|||||||||
saldintas |
212 |
|
|
|
|
||||||||||
Sausi pieno produktai |
22 |
|
|
|
|
||||||||||
|
grietinėlės milteliai |
221 |
|
|
|
|
|||||||||
nenugriebto pieno milteliai |
222 |
|
|
|
|
||||||||||
pusiau nugriebto pieno milteliai |
223 |
|
|
|
|
||||||||||
nugriebto pieno milteliai |
224 |
|
|
|
|
||||||||||
pasukų milteliai |
225 |
|
|
|
|
||||||||||
kiti |
226 |
|
|
|
|
||||||||||
Sviestas ir kiti pieno riebalų produktai |
23 |
|
|
|
|
||||||||||
|
Sviestas, 80–90 % riebumo |
231 |
|
|
|
|
|||||||||
Lydytas sviestas |
232 |
|
|
|
|
||||||||||
Kiti pieno riebalų produktai |
233 |
|
|
|
|
||||||||||
|
tepamieji pieno riebalai, 62–80 % riebumo |
2331 |
|
|
|
|
|||||||||
lietuviškas „Valstiečių“ sviestas, 72 % riebumo |
23311 |
|
|
|
|
||||||||||
tepamieji riebalų mišiniai, 62–80 % riebumo |
2332 |
|
|
|
|
||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
Sūriai |
24 |
|
|
|
|
||||||||||
Sūriai (iš karvių pieno) |
2411 |
|
|
|
|
||||||||||
Sūriai (visi) pagal kategorijas |
242 |
|
|
|
|
||||||||||
|
minkšti |
2421 |
|
|
|
|
|||||||||
pusminkščiai |
2422 |
|
|
|
|
||||||||||
puskiečiai |
2423 |
|
|
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
|
kieti |
2424 |
|
|
|
|
|||||||||
labai kieti |
2425 |
|
|
|
|
||||||||||
švieži (įskaitant varškės sūrius, gaminamus iš varškės) |
2426 |
|
|
|
|
||||||||||
varškė |
24261 |
|
|
|
|
||||||||||
Lydytas sūris |
25 |
|
|
|
|
||||||||||
Kazeinas (ir kazeinatai) |
26 |
|
|
|
|
||||||||||
Išrūgos |
27 |
|
|
|
|
||||||||||
|
skystos |
271 |
|
|
|
|
|||||||||
sutirštintos |
272 |
|
|
|
|
||||||||||
milteliai |
273 |
|
|
|
|
||||||||||
laktozė |
274 |
|
|
|
|
||||||||||
Kiti produktai (nenurodyti kitur) |
28 |
|
|
|
|
||||||||||
Iš viso: |
|
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||||||
III. Pardavimas |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebalų kiekis, t |
Panaudota |
|||||||||||
Nenugriebto pieno, t |
Nugriebto pieno, t |
||||||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
Žalias karvių pienas |
1000 |
|
|
|
|
||||||||||
|
grąžinimas ūkiams |
10001 |
|
|
|
|
|||||||||
kitoms pieninėms |
10002 |
|
|
|
|
||||||||||
eksportas |
10003 |
|
|
|
|
||||||||||
|
į ES valstybes |
100031 |
|
|
|
|
|||||||||
į trečiąsias valstybes |
100032 |
|
|
|
|
||||||||||
Grietinėlė |
1300 |
|
|
|
|
||||||||||
|
kitoms pieninėms |
13001 |
|
|
|
|
|||||||||
eksportas |
13002 |
|
|
|
|
||||||||||
|
į ES valstybes |
130021 |
|
|
|
|
|||||||||
į trečiąsias valstybes |
130022 |
|
|
|
|
||||||||||
Nugriebtas pienas |
11400 |
|
|
|
|
||||||||||
|
grąžinimas ūkiams |
114001 |
|
|
|
|
|||||||||
|
kitoms pieninėms |
114002 |
|
|
|
|
|||||||||
eksportas |
114003 |
|
|
|
|
||||||||||
|
į ES valstybes |
1140031 |
|
|
|
|
|||||||||
į trečiąsias valstybes |
1140032 |
|
|
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|
||||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||||||
Pasukos |
1200 |
|
|
|
|
||||||||||
|
kitoms pieninėms |
12001 |
|
|
|
|
|||||||||
eksportas |
12002 |
|
|
|
|
||||||||||
|
į ES valstybes |
120021 |
|
|
|
|
|||||||||
į trečiąsias valstybes |
120022 |
|
|
|
|
||||||||||
Iš viso: |
|
|
|
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||
IV. Kitas panaudojimas |
Kodas |
Kiekis, t |
Riebalų kiekis, t |
Panaudota |
||||
Nenugriebto pieno, t |
Nugriebto pieno, t |
|||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
|||
Žalias karvių pienas |
10000 |
|
|
|
|
|||
Grietinėlė |
13000 |
|
|
|
|
|||
Nugriebtas pienas |
114000 |
|
|
|
|
|||
Pasukos |
12000 |
|
|
|
|
|||
Iš viso: |
|
|
|
|
||||
|
||||||||
Balansas (I – II – III – IV) |
Riebalų kiekis produkte, t |
Panaudota |
||||||
Nenugriebto pieno, t |
Nugriebto pieno, t |
|||||||
|
|
|
||||||
PASTABOS:
1. Teikiama už praėjusius metus iki gegužės 15 d.
2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.
Įmonės vadovas
(Parašas) (Vardas ir pavardė)
(Rengėjo nuoroda)
______________
Forma PS – 5 (savaitinė) patvirtinta
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384
(įmonės pavadinimas)
Įmonės kodas registre |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
Adresas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Pagrindinės veiklos kodas |
|
|
|
|
|
|
|||||||
Pagrindinės veiklos pavadinimas |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
PIENO PRODUKTŲ PARDAVIMO 200… m. .............................. sav. KAINŲ ATASKAITA
Nr.
(data)
Produkto pavadinimas |
Kodas |
Sudėtis |
Kokybės klasė |
Nokinimo laikas, mėn. |
Pateikimas |
Pakuotės dydis |
Įmonės vidutinė (svertinė) pardavimo kaina, Lt/kg |
Pastabos
|
||
Riebumas, % |
Sausosios medžiagos kiekis, % |
Drėgmės kiekis neriebalinėje medžiagoje, % |
||||||||
A |
B |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
Išrūgų milteliai |
273 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nugriebto pieno milteliai |
224 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nenugriebto pieno milteliai |
222 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nesaldintas sutirštintas pienas, 7 % riebumo |
211 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saldintas sutirštintas pienas, 7 % riebumo |
212 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sviestas, 82 % riebumo |
231 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lydytas sviestas |
232 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laktozė |
274 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sūriai |
242 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emmental tipo |
24271 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheddar tipo |
24272 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gouda tipo |
24273 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edam tipo |
24273 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozzarella tipo |
24274 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tilsit tipo |
24275 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feta tipo |
24276 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parmesan tipo |
24277 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazeinas ir kazeinatai* |
26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Teikiama kiekvieno mėnesio 3-ios savaitės pirmadienį iki 17 val.
PASTABOS:
1. Teikiama už praėjusią savaitę iki antradienio 17 val.
2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.
Įmonės vadovas
(Parašas) (Vardas ir pavardė)
(Rengėjo nuoroda)
______________