LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO

 

Į S A K Y M A S

DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2002 METŲ GRUODŽIO 20 D. ĮSAKYMO NR. 506 „DĖL DUOMENŲ APIE PIENĄ IR PIENO PRODUKTUS TEIKIMO“ PAKEITIMO

 

2003 m. rugsėjo 25 d. Nr. 3D-384

Vilnius

 

 

Atsižvelgdamas į Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. gruodžio 20 d. įsakymo Nr. 506 „ Dėl duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo“ (Žin., 2003, Nr. 1-14) 3 punktą bei Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos informacinės sistemos nuostatų, patvirtintų Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2001 m. liepos 13 d. įsakymu Nr. 243 (Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. rugsėjo 23 d. įsakymo Nr. 363 redakcija), 4 ir 6 punktus:

1. Pakeičiu Duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo tvarką, patvirtintą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2002 m. gruodžio 20 d. įsakymu Nr. 506 „Dėl duomenų apie pieną ir pieno produktus teikimo“ (Žin., 2003, Nr. 1-14):

1.1. Išdėstau 3 punkto pirmąją pastraipą taip:

„ Duomenų tvarkytojas – Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai kartu su Žemės ūkio universitetu“.

1.2. Įrašau 4.1.1 punkte vietoj žodžių „(1 priedas)“ žodžius „(forma PS -1 (mėnesinė)“;

1.3. Įrašau 4.1.2 punkte vietoj žodžių „(2 priedas)“ žodžius „ (forma PS -2 (mėnesinė)“;

1.4. Įrašau 4.1.3 punkte vietoj žodžių „(3 priedas) žodžius „(forma PS -3 (mėnesinė)“;

1.5. Įrašau 4.2 punkte vietoj žodžių „(4 priedas) žodžius „(forma PS -4 (metinė)“;

1.6. Išdėstau 4.3 punktą taip:

4.3. kas savaitę, iki antradienio 17 val. už praėjusią savaitę – pieno produktų pardavimo ataskaitą, kurią teikia pieninės (forma PS -5 (savaitinė)“;

1.7. Papildau 10 punktu ir išdėstau jį taip:

10. Teikiamų duomenų patikrą atlieka Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai kartu su Žemės ūkio universitetu pagal tam tikslui parengtą ir ŽŪMPRIS valdytojos patvirtintą procedūrą“.

2. Tvirtinu pridedamus:

2.1. Pieno produktų pardavimo kainų ataskaitos formą PS-1 (mėnesinė).

2.2. Pieno supirkimo bei pieno produktų gamybos ataskaitos formą PS-2 (mėnesinė).

2.3. Pieno supirkimo ataskaitos formą PS-3 (mėnesinė).

2.4. Pieno supirkimo, pardavimo ir pieno produktų gamybos ataskaitos formą PS- 4 (metinė).

2.5. Pieno produktų pardavimo kainų ataskaitos formą PS-5 (savaitinė).

3. Įsakymas įsigalioja nuo 2003 m. spalio 1 d.

 

 

 

ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS                                                                   JERONIMAS KRAUJELIS

 

SUDERINTA

Statistikos departamento

prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės

generalinio direktoriaus pavaduotojas

P. Adlys

2003 09 23


 

Forma PS – 1 (mėnesinė) patvirtinta

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro

2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384

 

________________________________________________________________________________

                                                                                        (įmonės pavadinimas)

 

Įmonės kodas registre

 

 

 

 

 

 

 

Adresas

 

 

Pagrindinės veiklos kodas

 

 

 

 

 

 

Pagrindinės veiklos pavadinimas

 

 

PIENO PRODUKTŲ PARDAVIMO 200… m. ………….………. Mėn. KAINŲ ATASKAITA

 

Nr.                  

(data)

 

Produkto pavadinimas

Kodas

Matavimo vnt.

Įmonės vidutinė (svertinė) pardavimo kaina, Lt

A

B

1

2

Švieži produktai

1

 

 

Geriamasis pienas

11

 

 

 

Nenormalizuotas, nenugriebtas (natūralus pienas), pasterizuotas, ne mažesnio kaip 3,5 % riebumo, 1 l pakuotėje*

11211

l

 

Normalizuotas, nenugriebtas, pasterizuotas, 3,2 % riebumo,

1 l pakuotėje*

11241

l

 

Pusiau nugriebtas, pasterizuotas, 1,5–1,8 % riebumo, 1 l pakuotėje*

11311

l

 

Pusiau nugriebtas, pasterizuotas, 2,5 % riebumo, 1 l pakuotėje*

11312

l

 

Nugriebtas, pasterizuotas, ne didesnio kaip 0,5 % riebumo, 1 l pakuotėje*

1141

l

 

Grietinė, 25 % riebumo*

133

kg

 

Jogurtas be priedų, 10 % riebumo*

1421

kg

 

Kiti pieno produktai

2

 

 

Sutirštintas pienas

21

 

 

 

Nesaldintas, 7 % riebumo*

211

kg

 

Saldintas, 7 % riebumo*

212

kg

 

Sausi pieno produktai

22

 

 

 

grietinėlės milteliai*

221

kg

 

nenugriebto pieno milteliai*

222

kg

 

nugriebto pieno milteliai*

224

kg

 

pasukų milteliai *

225

kg

 

Sviestas ir kiti pieno riebalų produktai

23

 

 

 

sviestas, 82 % riebumo*

2311

kg

 

kiti pieno riebalų produktai

233

 

 

 

tepamieji pieno riebalai, 62–80 % riebumo*

2331

kg

 

lietuviškas „Valstiečių“ sviestas, 72 % riebumo*

23311

kg

 

tepūs riebalų mišiniai, 62–80 % riebumo*

2332

kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A

B

1

2

Sūriai

242

 

 

 

Emmental tipo

24271

kg

 

Cheddar tipo

24272

kg

 

Gouda tipo

24273

kg

 

Edam tipo

24273

kg

 

Mozzarella tipo

24274

kg

 

Tilsit tipo

24275

kg

 

Feta tipo

24276

kg

 

Parmesan tipo

2477

kg

 

Lydytas sūris

25

kg

 

Laktozė

274

kg

 

* Nurodyti pakuotės tipą

 

PASTABOS:

1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.

2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.

 

Įmonės vadovas                                                                                                                                     

                                                                                            (Parašas)                                                     (Vardas ir pavardė)

 

 

 

 

 

 

 

 

(Rengėjo nuoroda)

 

______________

 

Forma PS – 2 (mėnesinė) patvirtinta

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro

2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384

 

                                                                                                                         

                                                                                                                                                 (įmonės pavadinimas)

 

Įmonės kodas registre

 

 

 

 

 

 

 

Adresas

 

 

Pagrindinės veiklos kodas

 

 

 

 

 

 

Pagrindinės veiklos pavadinimas

 

 

PIENO SUPIRKIMO BEI PIENO PRODUKTŲ GAMYBOS 200 … m .................... mėn. ATASKAITA

 

Nr.                         

                                                                                                                                         (data)

 

Supirktas žalias

pienas iš ūkių

Kodas

Žalio natūralaus karvės pieno kiekis, t

Supirkimo kaina, ct/kg

Iš to skaičiaus

Priemoka, ct/kg

Nuoskaita, ct/kg

Už kiekį

Sezoninė

Kita

Sezoninė

Kita

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Aukščiausiosios rūšies

10011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pirmosios rūšies

10012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antrosios rūšies

10013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidutinė svertinė supirkimo kaina:

 

 

 

Supirkto iš ūkių pieno kokybės rodikliai:

 

Riebumas, %

 

 

1 % riebalų kaina, Lt/kg

 

 

Baltymingumas, %

 

 

1 % baltymų kaina, Lt/kg

 

 

 

 

Supirktas žalias pienas iš kitų tiekėjų:

Kodas

Kiekis, t

Riebumas, %

Baltymingumas, %

 

A

B

1

2

3

 

Iš pieno supirkimo įmonių

1002

 

 

 

 

Iš kitų pieninių

1003

 

 

 

 

Iš kitų valstybių

1004

 

 

 

 

 

Gamyba

Kodas

Kiekis, t

Riebalų kiekis produkte, t

Baltymų kiekis produkte, t

Atsargos sandėliuose apžvalginio mėnesio pabaigoje, t

A

B

1

2

3

4

Geriamasis pienas

11

 

 

 

 

Rauginti pieno gėrimai ir jogurtai (išskyrus pasukas)

14

 

 

 

 

Grietinėlė ir grietinė

13

 

 

 

 

Sutirštintas pienas

21

 

 

 

 

Grietinėlės milteliai

221

 

 

 

 

Nenugriebto pieno milteliai

222

 

 

 

 

Pusiau nugriebto pieno milteliai

223

 

 

 

 

Nugriebto pieno milteliai

224

 

 

 

 

Sviestas, ne mažiau kaip 80 % riebumo

231

 

 

 

 

Sūriai (tik karvių pieno)

2411

 

 

 

 

Lydyti sūriai

25

 

 

 

 

Kazeinas ir kazeinatai

26

 

 

 

 

Išrūgų milteliai

273

 

 

 

 

Laktozė

274

 

 

 

 

 

PASTABOS:

1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.

2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.

 

Įmonės vadovas                                                                                                                                                                 

                                                                               (Parašas)                                                                                        (Vardas ir pavardė)

 

(Rengėjo nuoroda)

 

______________


 

Forma PS – 3 (mėnesinė) patvirtinta

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro

2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384

 

                                                                                                                         

                                                                                                                                                 (įmonės pavadinimas)

 

Įmonės kodas registre

 

 

 

 

 

 

 

Adresas

 

 

Pagrindinės veiklos kodas

 

 

 

 

 

 

Pagrindinės veiklos pavadinimas

 

 

pieno supirkimo 200… m. ............................ mėn. ataskaita

 

Nr.                         

                                                                                                                                         (data)

 

Supirktas žalias

pienas iš ūkių

Kodas

Žalio natūralaus karvės pieno kiekis, t

Supirkimo kaina, ct/kg

Iš to skaičiaus

Priemoka, ct/kg

Nuoskaita, ct/kg

Už kiekį

Sezoninė

Kita

Sezoninė

Kita

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

nurodyti

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Aukščiausiosios rūšies

10011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pirmosios rūšies

10012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antrosios rūšies

10013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidutinė svertinė supirkimo kaina:

 

 

 

 

Supirkto iš ūkių pieno kokybės rodikliai:

 

Riebumas, %

 

 

1 % riebalų kaina, Lt/kg

 

 

Baltymingumas, %

 

 

1 % baltymų kaina, Lt/kg

 

 

 

PASTABOS:

1. Teikiama už praėjusį mėnesį iki kito mėnesio 8 d.

2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.

 

Įmonės vadovas                                                                                                                                                                 

                                                                               (Parašas)                                                                                        (Vardas ir pavardė)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Rengėjo nuoroda)

 

______________


 

Forma PS – 4 (metinė) patvirtinta

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro

2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384

 

                                                                                                                         

                                                                                                                                                 (įmonės pavadinimas)

 

 

Įmonės kodas registre

 

 

 

 

 

 

 

Adresas

 

 

Pagrindinės veiklos kodas

 

 

 

 

 

 

Pagrindinės veiklos pavadinimas

 

 

PIENO SUPIRKIMO, PARDAVIMO IR PIENO PRODUKTŲ GAMYBOS 200 … m. ATASKAITA

 

Nr.                         

                                                                                                                                         (data)

 

I. Žaliavos supirkimas

Kodas

Kiekis, t

Riebalų kiekis, t

Baltymų kiekis, t

A

B

1

2

3

Žalias karvių pienas

100

 

 

 

 

iš ūkių

1001

 

 

 

iš pieno supirkimo įmonių

1002

 

 

 

iš kitų pieninių

1003

 

 

 

iš kitų valstybių

1004

 

 

 

Grietinėlė

130

 

 

 

Nugriebtas pienas

1140

 

 

 

Pasukos

120

 

 

 

Iš viso:

 

 

 

 

II. Produktų gamyba

Kodas

Kiekis, t

Riebalų kiekis produkte, t

Panaudota

Nenugriebto pieno, t

Nugriebto pieno, t

A

B

1

2

3

4

Švieži produktai

1

 

 

 

 

Geriamasis pienas

11

 

 

 

 

Neperdirbtas (žalias) pienas

111

 

 

 

 

Nenormalizuotas, nenugriebtas (natūralus pienas), ne mažesnio kaip 3,5% riebumo

112

 

 

 

 

 

pasterizuotas

1121

 

 

 

 

sterilizuotas

1122

 

 

 

 

apdorotas UAT

1123

 

 

 

 

Normalizuotas, nenugriebtas, ne mažesnio kaip 3,2% riebumo

1124

 

 

 

 

 

pasterizuotas

11241

 

 

 

 

sterilizuotas

11242

 

 

 

 

apdorotas UAT

11243

 

 

 

 

Pusiau nugriebtas

113

 

 

 

 

pasterizuotas, 1,5–1,8 % riebumo

11311

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A

B

1

2

3

4

 

sterilizuotas, 1,5–1,8 % riebumo

11321

 

 

 

 

apdorotas UAT, 1,5–1,8 % riebumo

11331

 

 

 

 

pasterizuotas, 2,5 % riebumo

11312

 

 

 

 

sterilizuotas, 2,5 % riebumo

11322

 

 

 

 

apdorotas UAT, 2,5 % riebumo

11332

 

 

 

 

pasterizuotas, 1,0 % riebumo

11313

 

 

 

 

sterilizuotas, 1,0 % riebumo

11323

 

 

 

 

apdorotas UAT, 1,0 % riebumo

11333

 

 

 

 

Nugriebtas, kurio riebumas ne daugiau kaip 0,5 %

114

 

 

 

 

 

pasterizuotas

1141

 

 

 

 

sterilizuotas

1142

 

 

 

 

apdorotas UAT

1143

 

 

 

 

Pasukos (be priedų)

12

 

 

 

 

Grietinėlė

13

 

 

 

 

 

ne daugiau kaip 29 % riebumo

131

 

 

 

 

plakamoji, daugiau kaip 29 % riebumo

132

 

 

 

 

grietinė

133

 

 

 

 

Rauginti pieno gėrimai

14

 

 

 

 

 

jogurtas su priedais

1411

 

 

 

 

kefyras, rūgpienis su priedais

1412

 

 

 

 

jogurtas be priedų

1421

 

 

 

 

kefyras, rūgpienis be priedų

1422

 

 

 

 

Kiti pieno gėrimai (pvz., šokoladinis pienas, pasukos su priedais)

15

 

 

 

 

Kiti pieno produktai (pieno drebučiai, desertai, tortai, ledai ir pan.)

16

 

 

 

 

 

valgomieji ledai

161

 

 

 

 

Kiti produktai

2

 

 

 

 

Sutirštintas pienas

21

 

 

 

 

 

nesaldintas

211

 

 

 

 

saldintas

212

 

 

 

 

Sausi pieno produktai

22

 

 

 

 

 

grietinėlės milteliai

221

 

 

 

 

nenugriebto pieno milteliai

222

 

 

 

 

pusiau nugriebto pieno milteliai

223

 

 

 

 

nugriebto pieno milteliai

224

 

 

 

 

pasukų milteliai

225

 

 

 

 

kiti

226

 

 

 

 

Sviestas ir kiti pieno riebalų produktai

23

 

 

 

 

 

Sviestas, 80–90 % riebumo

231

 

 

 

 

Lydytas sviestas

232

 

 

 

 

Kiti pieno riebalų produktai

233

 

 

 

 

 

tepamieji pieno riebalai, 62–80 % riebumo

2331

 

 

 

 

lietuviškas „Valstiečių“ sviestas, 72 % riebumo

23311

 

 

 

 

tepamieji riebalų mišiniai, 62–80 % riebumo

2332

 

 

 

 

A

B

1

2

3

4

Sūriai

24

 

 

 

 

Sūriai (iš karvių pieno)

2411

 

 

 

 

Sūriai (visi) pagal kategorijas

242

 

 

 

 

 

minkšti

2421

 

 

 

 

pusminkščiai

2422

 

 

 

 

puskiečiai

2423

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A

B

1

2

3

4

 

kieti

2424

 

 

 

 

labai kieti

2425

 

 

 

 

švieži (įskaitant varškės sūrius, gaminamus iš varškės)

2426

 

 

 

 

varškė

24261

 

 

 

 

Lydytas sūris

25

 

 

 

 

Kazeinas (ir kazeinatai)

26

 

 

 

 

Išrūgos

27

 

 

 

 

 

skystos

271

 

 

 

 

sutirštintos

272

 

 

 

 

milteliai

273

 

 

 

 

laktozė

274

 

 

 

 

Kiti produktai (nenurodyti kitur)

28

 

 

 

 

Iš viso:

 

 

 

 

 

III. Pardavimas

Kodas

Kiekis, t

Riebalų kiekis, t

Panaudota

Nenugriebto pieno, t

Nugriebto pieno, t

A

B

1

2

3

4

Žalias karvių pienas

1000

 

 

 

 

 

grąžinimas ūkiams

10001

 

 

 

 

kitoms pieninėms

10002

 

 

 

 

eksportas

10003

 

 

 

 

 

į ES valstybes

100031

 

 

 

 

į trečiąsias valstybes

100032

 

 

 

 

Grietinėlė

1300

 

 

 

 

 

kitoms pieninėms

13001

 

 

 

 

eksportas

13002

 

 

 

 

 

į ES valstybes

130021

 

 

 

 

į trečiąsias valstybes

130022

 

 

 

 

Nugriebtas pienas

11400

 

 

 

 

 

grąžinimas ūkiams

114001

 

 

 

 

 

kitoms pieninėms

114002

 

 

 

 

eksportas

114003

 

 

 

 

 

į ES valstybes

1140031

 

 

 

 

į trečiąsias valstybes

1140032

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A

B

1

2

3

4

Pasukos

1200

 

 

 

 

 

kitoms pieninėms

12001

 

 

 

 

eksportas

12002

 

 

 

 

 

į ES valstybes

120021

 

 

 

 

į trečiąsias valstybes

120022

 

 

 

 

Iš viso:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV. Kitas panaudojimas

Kodas

Kiekis, t

Riebalų kiekis, t

Panaudota

Nenugriebto pieno, t

Nugriebto pieno, t

A

B

1

2

3

4

Žalias karvių pienas

10000

 

 

 

 

Grietinėlė

13000

 

 

 

 

Nugriebtas pienas

114000

 

 

 

 

Pasukos

12000

 

 

 

 

Iš viso:

 

 

 

 

 

Balansas (I – II – III – IV)

Riebalų kiekis produkte, t

Panaudota

Nenugriebto pieno, t

Nugriebto pieno, t

 

 

 

 

 

PASTABOS:

1. Teikiama už praėjusius metus iki gegužės 15 d.

2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.

 

Įmonės vadovas                                                                                                                                                                 

                                                                               (Parašas)                                                                                        (Vardas ir pavardė)

 

 

 

 

 

 

 

(Rengėjo nuoroda)

______________


 

Forma PS – 5 (savaitinė) patvirtinta

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro

2003 m. rugsėjo 25 d. įsakymu Nr. 3D-384

 

                                                                                                                         

                                                                                                                                                 (įmonės pavadinimas)

 

Įmonės kodas registre

 

 

 

 

 

 

 

Adresas

 

 

Pagrindinės veiklos kodas

 

 

 

 

 

 

Pagrindinės veiklos pavadinimas

 

 

PIENO PRODUKTŲ PARDAVIMO 200… m. ..............................  sav. KAINŲ ATASKAITA

 

Nr.                         

                                                                                                                                         (data)

 

Produkto pavadinimas

Kodas

Sudėtis

Kokybės klasė

Nokinimo laikas, mėn.

Pateikimas

Pakuotės dydis

Įmonės vidutinė (svertinė) pardavimo kaina, Lt/kg

Pastabos

 

Riebumas,

%

Sausosios medžiagos kiekis, %

Drėgmės kiekis neriebalinėje medžiagoje, %

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Išrūgų milteliai

273

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nugriebto pieno milteliai

224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nenugriebto pieno milteliai

222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nesaldintas sutirštintas pienas, 7 % riebumo

211

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saldintas sutirštintas pienas, 7 % riebumo

212

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sviestas, 82 % riebumo

231

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lydytas sviestas

232

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laktozė

274

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sūriai

242

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emmental tipo

24271

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cheddar tipo

24272

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gouda tipo

24273

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edam tipo

24273

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mozzarella tipo

24274

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilsit tipo

24275

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feta tipo

24276

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parmesan tipo

24277

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kazeinas ir kazeinatai*

26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Teikiama kiekvieno mėnesio 3-ios savaitės pirmadienį iki 17 val.

 

PASTABOS:

1. Teikiama už praėjusią savaitę iki antradienio 17 val.

2. Duomenys teikiami per interaktyviąją duomenų įvesties sistemą IDIS Rinkos informacijos centrui. Nesant techninių galimybių naudoti IDIS, duomenys teikiami el. paštu duomenys@ris. lt arba faks. (8 37) 75 22 18.

 

Įmonės vadovas                                                                                                                                                                 

                                                                               (Parašas)                                                                                        (Vardas ir pavardė)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Rengėjo nuoroda)

______________