LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
N U T A R I M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS 1998 M. LAPKRIČIO 4 D. NUTARIMO NR. 1296 „DĖL AKCIZO ĮSKAITYMO IR GRĄŽINIMO TVARKOS BEI PRODUKTŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO PATVIRTINIMO“ DALINIO PAKEITIMO
2000 m. rugpjūčio 23 d. Nr. 962
Vilnius
Iš dalies pakeisti produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašą, patvirtintą Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m. lapkričio 4 d. nutarimu Nr. 1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ (Žin., 1998, Nr. 97-2684, Nr. 108-2970; 1999, Nr. 45-1449):
1. Vietoj pastraipos:
„1701.99.10.0 |
baltasis cukrus |
100“ |
įrašyti pastraipas:
„1701.99.10.1 |
rafinuotas baltasis cukrus |
100 |
1701.99.10.9 |
kitas baltasis cukrus |
100“. |
2. Vietoj pastraipos:
„1702.90.71.0 |
karamelė, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro 50 procentų arba daugiau sausos medžiagos masės |
80“ |
įrašyti pastraipą:
„1702.90.71.0 |
karamelė, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 50 procentų sausosios medžiagos masės |
80“. |
3 Vietoj pastraipos:
„1704.10.11.0 |
juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės |
58“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.10.11.0 |
juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
58“. |
4. Vietoj pastraipos:
„1704.10.19.0 |
kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės |
58“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.10.19.0 |
kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
58“. |
5. Vietoj pastraipos:
„1704.10.91.0 |
juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro 60 procentų masės arba daugiau |
70“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.10.91.0 |
juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
70“. |
6. Vietoj pastraipos:
„1704.10.99.0 |
kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro 60 procentų masės arba daugiau |
70“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.10.99.0 |
kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
70“. |
7. Vietoj pastraipos:
„1704.90.51.0 |
konditerinės masės, įskaitant marcipaną, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė 1 kg arba didesnė |
60“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.51.0 |
konditerinės masės, įskaitant marcipaną, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė ne mažesnė kaip 1 kg |
60“. |
8. Vietoj pastraipos:
„1704.90.55.9 |
kitos pastilės ir žirneliai nuo gerklės skausmo ir nuo kosulio, neįregistruoti Lietuvos Respublikos valstybiniame vaistų ir vaistinių medžiagų registre |
60“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.55.9 |
pastilės ir žirneliai nuo gerklės skausmo ir nuo kosulio, neįregistruoti Valstybiniame vaistų registre |
60“. |
9. Vietoj pastraipos:
„1704.90.61.1 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės |
65“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.61.1 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės |
65“. |
10. Vietoj pastraipos:
„1704.90.61.2 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 60 procentų masės |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.61.2 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 60 procentų masės |
55“. |
11. Vietoj pastraipos:
„1704.90.61.3 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 35 procentus masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.61.3 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 35 procentus masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45“. |
12. Vietoj pastraipos:
„1704.90.61.4 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 35 procentus masės |
30“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.61.4 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 35 procentus masės |
30“. |
13. Vietoj pastraipos:
„1704.90.81.0 |
presuotos tabletės |
60“ |
įrašyti pastraipą:
„1704.90.81.9 |
kitos presuotos tabletės |
60“. |
14. Vietoj pastraipos:
„1806.10.20.0 |
kakavos milteliai su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro 5 procentus arba daugiau, bet mažiau kaip 65 procentus masės |
50“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.10.20.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 5 procentus, bet mažiau kaip 65 procentus masės |
|
15. Vietoj pastraipos:
„1806.10.30.0 |
kakavos milteliai su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro 65 procentus arba daugiau, bet mažiau kaip 80 procentų masės |
75“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.10.30.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 65 procentus, bet mažiau kaip 80 procentų masės |
75“. |
16. Vietoj pastraipos:
„1806.10.90.0 |
kakavos milteliai su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro 80 procentų arba daugiau |
90“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.10.90.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 80 procentų masės |
90“. |
17. Vietoj pastraipos:
„1806.20.10.0 |
kiti gaminiai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes ir kurių masė didesnė kaip 2 kg, kurių sudėtyje yra 31 procentas masės arba daugiau kakavos sviesto arba kurių sudėtyje yra 31 procentas masės arba daugiau kakavos sviesto ir pieno riebalų |
50“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.20.10.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 31 procentas masės kakavos sviesto arba ne mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų |
50“. |
18. Vietoj pastraipos:
„1806.20.30.0 |
kiti gaminiai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes ir kurių masė didesnė kaip 2 kg, kurių sudėtyje yra 25 procentai masės arba daugiau, bet mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų |
35“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.20.30.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 25 procentai, bet mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų |
35“. |
19. Vietoj pastraipos:
„1806.20.50.0 |
kiti gaminiai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes ir kurių masė didesnė kaip 2 kg, kurių sudėtyje yra 18 procentų masės arba daugiau kakavos sviesto |
35“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.20.50.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
35“. |
20. Vietoj pastraipos:
„1806.20.95.1** |
kakavos turinčios pastos, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 20 procentų masės cukraus |
20“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.20.95.1 |
kakavos turinčios pastos, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 20 procentų masės cukraus |
20“. |
21. Vietoj pastraipos:
„1806.90.60.3 |
kiti lydyti sūreliai su kakava ir sviestas, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
25“ |
įrašyti pastraipą:
„1806.90.60.3 |
kiti lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
25“. |
22. Vietoj pastraipos:
„1905.20.90.0 |
meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro 50 procentų masės arba daugiau |
65“ |
įrašyti pastraipą:
„1905.20.90.0 |
meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės |
65“. |
23. Vietoj pastraipos:
„2007.99.10.0 |
slyvų tyrės ir pastos bei džiovintų slyvų tyrės ir pastos, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 100 kg, skirtos pramoniniam perdirbimui, kuriose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
60“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.10.0 |
slyvų tyrės ir pastos bei džiovintų slyvų tyrės ir pastos, skirtos pramoniniam perdirbimui, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 100 kg ir kuriose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
60“. |
24. Vietoj pastraipos:
„2007.99.31.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš vyšnių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.31.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš vyšnių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
55“. |
25. Vietoj pastraipos:
„2007.99.33.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš braškių arba žemuogių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.33.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš braškių arba žemuogių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
55“. |
26. Vietoj pastraipos:
„2007.99.35.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš aviečių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.35.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš aviečių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
55“. |
27. Vietoj pastraipos:
„2007.99.39.1 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš obuolių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.39.1 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš obuolių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
55“. |
28. Vietoj pastraipos:
„2007.99.39.9 |
kiti džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų |
55“ |
įrašyti pastraipą:
„2007.99.39.9 |
kiti džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės |
55“. |
29. Vietoj pastraipos:
„2009.11.91.0 |
užšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.11.91.0 |
užšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
30. Vietoj pastraipos:
„2009.19.91.0 |
neužšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.19.91.0 |
neužšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
31. Vietoj pastraipos:
„2009.20.91.0 |
greipfrutų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.20.91.0 |
greipfrutų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
32. Vietoj pastraipos:
„2009.30.51.0 |
citrinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.30.51.0 |
citrinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
|
33. Vietoj pastraipos:
„2009.30.91.0 |
kitos citrusų vaisių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.30.91.0 |
kitos citrusų vaisių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
34. Vietoj pastraipos:
„2009.60.71.0 |
koncentruotos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.60.71.0 |
koncentruotos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
35. Vietoj pastraipos:
„2009.60.79.0 |
kitos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.60.79.0 |
kitos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
36. Vietoj pastraipos:
„2009.90.31.0 |
obuolių ir kriaušių sulčių mišiniai, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.90.31.0 |
obuolių ir kriaušių sulčių mišiniai, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
37. Vietoj pastraipos:
„ex 2106.90.98.7** |
cukraus sirupai su sorbitoliu, cukraus mišiniai su maistiniais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis |
60“ |
įrašyti pastraipą:
„2106.90.98.6 |
cukraus mišiniai su maistiniais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis |
60“. |
38. Vietoj pastraipos:
„2009.90.71.0 |
citrusų vaisių sulčių ir ananasų sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.90.71.0 |
citrusų vaisių sulčių ir ananasų sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
39. Vietoj pastraipos:
„2009.90.92.0 |
atogrąžų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.90.92.0 |
atogrąžų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
40. Vietoj pastraipos:
„2009.90.94.0 |
kitų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 ECU už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“ |
įrašyti pastraipą:
„2009.90.94.0 |
kitų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės |
49“. |
41. Išbraukti nuorodą „**Akcizas taikomas nuo 1999 m. sausio 1 dienos. Akcizas netaikomas cukrų sirupams su sorbitoliu“ (panaikinus šią nuorodą prie atitinkamo kodo).