LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS
Į S A K Y M A S
DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2004 M. BIRŽELIO 9 D. ĮSAKYMO NR. 3D-347 „DĖL VALSTYBĖS ĮMONĖS „GYVULIŲ PRODUKTYVUMO KONTROLĖ“ GYVULIŲ PRODUKTYVUMO KONTROLĖS IR SKERDENŲ VERTINIMO KAINŲ“ PAKEITIMO
2007 m. gegužės 31 d. Nr. 3D-264
Vilnius
1. Pakeičiu valstybės įmonės „Gyvulių produktyvumo kontrolė“ gyvulių produktyvumo kontrolės paslaugų (už vieną kontroliuojamą gyvulį per metus) ir skerdenų vertinimo kainų sąrašą, patvirtintą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2004 m. birželio 9 d. įsakymu Nr. 3D-347 „Dėl valstybės įmonės „Gyvulių produktyvumo kontrolė“ gyvulių produktyvumo kontrolės ir skerdenų vertinimo kainų“ (Žin., 2004, Nr. 96-3560; 2005, Nr. 61-2177; 2006, Nr. 73-2808), ir išdėstau jį nauja redakcija (pridedama).
PATVIRTINTA
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2004 m. birželio 9 d. įsakymu Nr. 3D-347
(Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro
2007 m. gegužės 31 d. įsakymo
Nr. 3D-264 redakcija)
VALSTYBĖS ĮMONĖS „GYVULIŲ PRODUKTYVUMO KONTROLĖ“ GYVULIŲ PRODUKTYVUMO KONTROLĖS PASLAUGŲ (UŽ VIENĄ KONTROLIUOJAMĄ GYVULĮ PER METUS) IR SKERDENŲ VERTINIMO KAINŲ SĄRAŠAS
Eil. Nr. |
Paslaugos pavadinimas |
Lt |
1. |
Karvių produktyvumo kontrolė At metodu fizinių asmenų bandose: |
|
1.1. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 1–10 |
98,96 |
1.2. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 11–50 |
95,96 |
1.3. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 51 ir daugiau |
93,44 |
2. |
Karvių produktyvumo kontrolė A4 metodu fizinių asmenų bandose: |
|
2.1. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 1–100 |
115,16 |
2.2. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 101–300 |
95,96 |
2.3. |
kai bandoje kontroliuojamų karvių skaičius 301 ir daugiau |
81,44 |
3. |
Karvių produktyvumo kontrolė C metodu fizinių ir juridinių asmenų bandose: |
|
3.1. |
Ct metodu |
33,60 |
3.2 |
C4 metodu |
35,60 |
4. |
Ėriavedžių produktyvumo kontrolė C metodu |
12,60 |
5. |
Ožkavedžių ir melžiamų ėriavedžių produktyvumo kontrolė C4 metodu |
35,60 |
6. |
Vienos kiaulės skerdenos įvertinimas: |
|
6.1. |
raumeningumo matuokliu „Fat-o-Meat’er“ |
1,65 |
6.2. |
lašinių storio matuokliu „Introscope“ |
1,74 |
7. |
Vieno galvijo skerdenos įvertinimas, klasifikavimo rezultatus paženklinant spaudu |
1,55 |
______________