LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
N U T A R I M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS 1997 M. KOVO 24 D. NUTARIMO NR. 268 „DĖL PREKIŲ EKSPORTO IR IMPORTO REGULIAVIMO LIETUVOS RESPUBLIKOJE TVARKOS“ PAPILDYMO
2004 m. kovo 18 d. Nr. 299
Vilnius
Papildyti Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1997 m. kovo 24 d. nutarimą Nr. 268 „Dėl prekių eksporto ir importo reguliavimo Lietuvos Respublikoje tvarkos“ (Žin., 1997, Nr. 27-645) šiuo 2.11.5 punktu:
„2.11.5. nuo 2004 m. balandžio 1 d. importuojama aviena (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 0204.30.00.0, 0204.43.10.0), pienas ir grietinėlė (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 0402.10, 0402.21), sviestas ir kiti pieno riebalai ir aliejus (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 0405.10, 0405.90), sūriai ir varškė (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 04.06), valgomieji česnakai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 0703.20.00.0), pievagrybiai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 0711.51.00.0), kietieji kviečiai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1001.10.00.0), kukurūzai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 10.05), ryžiai (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1006.10, 1006.20, 1006.30, 1006.40.00.0), grūdiniai sorgai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1007.00), soros (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1008.20.00.0), kanarėlių lesalas (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1008.30.00.0), kiti javai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1008.90), salyklas (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 11.07), alyvų aliejus (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 15.09, 1510.00), maisto produktai iš miltų, kruopų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 1901.90.99), pomidorai, paruošti arba konservuoti be acto ar acto rūgšties (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 2002.90), grybai, konservuoti neilgam saugojimui, virti arba kepti (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 2003.10.20.0, 2003.10.30.0), paruošti arba konservuoti ananasai (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 2008.20), apelsinų sultys (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 2009.11, 2009.12.00.0, 2009.19), ananasų sultys (kodai pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – 2009.41, 2009.49), maisto produktai, nenurodyti kitoje vietoje, kurių pieno kiekis viršija 40 procentų (kodas pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2004 metų versiją – ex2106.90.98);“.