LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
N U T A R I M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖS 1998 M. LAPKRIČIO 4 D. NUTARIMO NR. 1296 „DĖL AKCIZO ĮSKAITYMO IR GRĄŽINIMO TVARKOS BEI PRODUKTŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO PATVIRTINIMO“ DALINIO PAKEITIMO
1999 m. gegužės 20 d. Nr. 623
Vilnius
1. Iš dalies pakeisti Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m. lapkričio 4 d. nutarimą Nr. 1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ (Žin., 1998, Nr. 97-2684, Nr. 108-2970):
1.1. išdėstyti 2.1 punktą taip:
1.2. nurodytuoju nutarimu patvirtintame produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąraše:
1.2.1. išbraukti šias pastraipas:
„0403.10.31.0 |
jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurio riebumas ne didesnis kaip 3 procentai masės |
32 |
0403.10.33.0 |
jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurio riebumas didesnis kaip 3 procentai, bet ne didesnis kaip 6 procentai masės |
35 |
0403.10.39.0 |
jogurtas, nearomatintas, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurio riebumas didesnis kaip 6 procentai masės |
34 |
0403.90.31.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės |
27 |
0403.90.33.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0403.90.39.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0403.90.61.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas ne didesnis kaip 3 procentai masės |
43 |
0403.90.63.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 3 procentai, bet ne didesnis kaip 6 procentai masės |
43 |
0403.90.69.0 |
pasukos, rūgpienis ir grietinė, kefyras ir kitoks fermentuotas arba raugintas pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba nekoncentruoti, nearomatinti, be vaisių, riešutų arba kakavos priedų, su cukrumi arba kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 6 procentai masės |
43 |
1702.90.80.0 |
inulino sirupas |
80 |
1704.90.61.0 |
kiti konditerijos gaminiai iš cukraus, neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu |
60 |
1806.20.70.0 |
pieniški šokolado trupiniai |
35 |
1806.20.80.0 |
aromatinta šokolado glazūra |
35 |
1806.31.00.0 |
įdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą |
35 |
1806.32.10.0 |
neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, su javų grūdų, vaisių arba riešutų priedais |
35 |
1806.32.90.0 |
neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, su javų grūdų, vaisių arba riešutų priedais |
35 |
1806.90.11.0 |
šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu |
50 |
1806.90.19.0 |
kitas įdarytas arba neįdarytas šokoladas |
35 |
1806.90.31.0 |
kiti šokolado produktai, įdaryti |
35 |
1806.90.39.0 |
kiti šokolado produktai, neįdaryti |
35 |
1901.20.00.0 |
mišiniai ir tešlos, skirti duonos, pyragų, bandelių, pyragaičių, sausainių ir kitų kepinių, su kakava arba be kakavos, gamybai |
38 |
1905.30.11.0 |
saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 85 g |
27 |
1905.30.19.0 |
kiti saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos |
27 |
1905.30.30.0 |
saldūs sausainiai, kurių sudėtyje yra 8 procentai masės arba daugiau pieno riebalų |
27 |
1905.30.51.0 |
saldūs sluoksniuoti sausainiai |
27 |
1905.30.59.0 |
kiti saldūs sausainiai |
27 |
1905.90.60.0 |
kiti kepiniai su saldžiosiomis medžiagomis |
38 |
2106.90.30.0 |
aromatingi arba dažyti izogliukozės sirupai |
60 |
2106.90.55.0 |
aromatingi arba dažyti gliukozės ir maltodekstrino sirupai |
60 |
1.2.2. pastraipoje, kurios kodas 1806.20.10.0, skiltyje „Apmokestinamas cukraus kiekis (procentais)“ vietoj skaitmens „35“ įrašyti skaitmenį „50“;
1.2.3. Išdėstyti pastraipą, kurios kodas 1905.20.10.0, taip:
1.2.4. išdėstyti pastraipą, kurios kodas 1905.20.30.0, taip:
1.2.5. pastraipą, kurios kodas 2106.90.98.7, išdėstyti taip:
„ex 2106.90.98.7 |
cukrų sirupai su sorbitoliu, cukraus mišiniai su maistiniais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis |
60“; |
1.2.6. papildyti nurodytąjį sąrašą šiomis pastraipomis:
„0406.10.20.1 |
švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių riebumas ne didesnis kaip 40 procentų masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
22 |
0406.10.80.1 |
kiti švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
22 |
1704.90.61.1 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės |
65 |
1704.90.61.2 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 60 procentų masės |
55 |
1704.90.61.3 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 35 procentus masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
1704.90.61.4 |
konditerijos gaminiai iš cukraus (įskaitant baltąjį šokoladą), neturintys kakavos, su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 35 procentus masės |
30 |
1806.20.70.1 |
pieniško šokolado trupiniai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
50 |
1806.20.70.9 |
kiti pieniško šokolado trupiniai |
50 |
1806.20.80.1 |
šokolado aromatą turinčios glazūros, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
35 |
1806.20.80.9 |
kitos šokolado aromatą turinčios glazūros |
35 |
1806.31.00.2 |
šokoladu glaistyti varškės sūreliai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
24 |
1806.31.00.3 |
kiti šokoladu glaistyti varškės sūreliai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą |
24 |
1806.31.00.7 |
kiti įdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
45 |
1806.31.00.8 |
kiti įdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą |
45 |
1806.32.10.2 |
neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, su javų grūdų, vaisių arba riešutų priedais, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
40 |
1806.32.10.7 |
kiti neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, su javų grūdų, vaisių arba riešutų priedais, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
40 |
1806.32.90.4 |
kiti neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.32.90.6 |
kiti neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.11.2 |
šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
55 |
1806.90.11.6 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, kurio sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
55 |
1806.90.19.2 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
55 |
1806.90.19.7 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, kurio sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
55 |
1806.90.31.2 |
įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.31.6 |
kiti įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.39.2 |
neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.39.6 |
kiti neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.50.2 |
konditerijos gaminiai iš cukraus, turintys kakavos, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
30 |
1806.90.50.6 |
kiti konditerijos gaminiai iš cukraus, turintys kakavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
30 |
1806.90.60.1 |
lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
25 |
1806.90.60.3 |
kiti lydyti sūreliai su kakava ir sviestas, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
25 |
1806.90.60.6 |
kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.60.8 |
kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.70.2 |
gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
70 |
1806.90.70.6 |
kiti gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
70 |
1806.90.90.2 |
kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
42 |
1806.90.90.7 |
kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
42 |
1901.20.00.1 |
mišiniai ir tešlos, skirti kepinių, klasifikuojamų 19.05 pozicijoje, gamybai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
38 |
1901.90.99.1 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01–04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
1901.90.99.2 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01–04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
1901.90.99.3 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01–04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
1901.90.99.4 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01–04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
27 |
1905.30.11.1 |
saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 85 g, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.30.19.1 |
kiti saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokolodu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.30.30.1 |
kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 8 procentai masės pieno riebalų, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.30.51.1 |
saldūs sluoksniuoti sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.30.59.1 |
kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.30.99.1 |
vafliai ir sausblyniai (įdaryti arba pertepti), kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės |
33 |
1905.30.99.3 |
vafliai ir sausblyniai (įdaryti arba pertepti), kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
27 |
1905.90.60.1 |
kiti kepiniai su saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
38 |
2101.12.92.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.12.92.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.12.92.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.12.92.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.12.92.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.12.98.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.12.98.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.12.98.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.12.98.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.12.98.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.20.92.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.20.92.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.20.92.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.20.92.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.20.92.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.20.98.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.20.98.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.20.98.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.20.98.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.20.98.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.30.91.1 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.30.91.2 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.30.91.3 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.30.91.4 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.30.91.5 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.30.99.1 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.30.99.2 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.30.99.3 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.30.99.4 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.30.99.5 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25“; |