LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS
Į S A K Y M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS 2003 M. LIEPOS 1 D. ĮSAKYMO NR. V-393 „DĖL MAISTO IR JO INGREDIENTŲ APDOROJIMO JONIZUOJANČIĄJA SPINDULIUOTE REIKALAVIMŲ PATVIRTINIMO“ PAPILDYMO
2004 m. gegužės 7 d. Nr. V-341
Vilnius
Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos maisto įstatymo (Žin., 2000, Nr. 32-893; 2002, Nr. 64-2574) 9 straipsnio 2 dalies 4 punktu, vykdydamas Lietuvos Respublikos pozicijos Europos Sąjungos institucijose nagrinėjamais klausimais rengimo, derinimo, pristatymo ir Europos Sąjungos teisės (acquis communitaire) perkėlimo į Lietuvos Respublikos nacionalinę teisę ir jos įgyvendinimo koordinavimo tvarkos, patvirtintos Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2004 m. sausio 9 d. nutarimu Nr. 21 (Žin., 2004, Nr. 8-184), 32 punktą bei įgyvendindamas Komisijos dokumentus 2003/C 56/03 ir 2003/C 187/11:
1. Papildau Maisto ir jo ingredientų apdorojimo jonizuojančiąja spinduliuote reikalavimus, patvirtintus Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2003 m. liepos 1 d. įsakymu Nr. V-393 „Dėl maisto ir jo ingredientų apdorojimo jonizuojančiąja spinduliuote reikalavimų patvirtinimo“ (Žin., 2003, Nr. 70-3206), nauju VIII skyriumi:
„VIII. EUROPOS SĄJUNGOS DOKUMENTAI
20. Maisto ir jo ingredientų, kuriems Europos Sąjungos šalyse įteisintas apdorojimas jonizuojančiąja spinduliuote, sąrašas 2003/C 56/03, paskelbtas 2003 m. kovo 11 d. Europos Sąjungos oficialiame žurnale Nr. 56, 5 p.