LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS
ĮSAKYMAS
DĖL KOMISIJOS SUDARYMO
2021 m. lapkričio 4 d. Nr. 3D-685
Vilnius
Siekdamas įgyvendinti Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos ekspertų atrankos į sudaromų kolegialių organų veiklą tvarkos aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2021 m. birželio 10 d. įsakymu Nr. 3D-382, nuostatas bei atrinkti ekspertus į Nacionalinės žemės ūkio ir maisto produktų kokybės sistemos darbo grupę:
1. S u d a r a u kandidatų į ekspertus atrankos komisiją (toliau – komisija):
Jolita Martutaitytė – Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) Tvarios žemės ūkio gamybos ir maisto pramonės departamento Maisto pramonės ir kooperacijos skyriaus vedėja, komisijos pirmininkė (jos nesant – Lilija Tepelienė, ŽŪM Tvarios žemės ūkio gamybos ir maisto pramonės departamento Maisto pramonės ir kooperacijos skyriaus patarėja);
Natalija Guseva – ŽŪM Tvarios žemės ūkio gamybos ir maisto pramonės departamento Maisto pramonės ir kooperacijos skyriaus vyriausioji specialistė (jos nesant – Loreta Mačytė, ŽŪM Tvarios žemės ūkio gamybos ir maisto pramonės departamento Maisto pramonės ir kooperacijos skyriaus vyriausioji specialistė);
Jolanta Oleškevič – ŽŪM Teisėkūros ir atstovavimo skyriaus patarėja;
Rasa Tašlinskienė – ŽŪM Korupcijos prevencijos ir vidaus tyrimų skyriaus patarėja;
Rolandas Valatkevičius – ŽŪM Tvarios žemės ūkio gamybos ir maisto pramonės departamento Maisto pramonės ir kooperacijos skyriaus patarėjas.
2. P a v e d u komisijai, atlikus kandidatų į ekspertus atranką ir priėmus rekomendacinio pobūdžio sprendimą, parengti ir pateikti žemės ūkio ministro įsakymo projektą dėl Nacionalinės žemės ūkio ir maisto produktų kokybės sistemos darbo grupės sudarymo.
3. N u s t a t a u, kad į komisijos posėdžius gali būti kviečiami ir nurodytam tikslui pasitelkiami kiti ministerijos bei kitų ministerijos valdymo srities institucijų, įstaigų ir įmonių darbuotojai.