LIETUVOS RESPUBLIKOS ŽEMĖS ŪKIO
MINISTRAS
ĮSAKYMAS
DĖL ŽEMĖS ŪKIO MINISTRO 2008 M. RUGSĖJO 1 D. ĮSAKYMO NR. 3D-481 „DĖL TRADICINIŲ AMATŲ KLASIFIKACIJOS APRAŠO IR TRADICINIŲ AMATŲ KLASIFIKACIJOS PATVIRTINIMO“ PAKEITIMO
2015 m. spalio 9 d. Nr. 3D-758
Vilnius
P a k e i č i u Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2008 m. rugsėjo 1 d. įsakymą Nr. 3D-481 „Dėl Tradicinių amatų klasifikacijos aprašo ir Tradicinių amatų klasifikacijos patvirtinimo“, ir 020 eilutę išdėstau taip:
|
|
|
|
|
|
|
„020
|
Maisto ruošimas
|
Virėjas
|
020AG06.01.01 |
Maistas
|
Grūdų gaminiai |
Košės |
020AG06.01.02 |
Blynai |
|||||
020AG06.01.03 |
Virtiniai |
|||||
020AG06.01.04 |
Sriubos |
|||||
020AG06.01.05 |
Miltų padažai |
|||||
020AG06.01.06 |
Aguonų pienas |
|||||
020AG06.01.07 |
Kanapių pienas |
|||||
020AG06.01.08 |
Kanapių padažai |
|||||
020AG06.01.09 |
Kanapių varškė |
|||||
020AG06.01.10 |
Garstyčių padažai |
|||||
020AG06.02.01 |
Bulvių gaminiai |
Virtos bulvės |
||||
020AG06.02.02 |
Bulvių sriubos |
|||||
020AG06.02.03 |
Bulvių košės |
|||||
020AG06.02.04 |
Blynai |
|||||
020AG06.02.05 |
Bandos |
|||||
020AG06.02.06 |
Plokštainiai |
|||||
020AG06.02.07 |
Didžkukuliai |
|||||
020AG06.02.08 |
Švilpikai |
|||||
020AG06.02.09 |
Virtiniai su įvairiais įdarais |
|||||
020AG06.02.10 |
Virtiniai |
|||||
020AG06.03.01 |
Grybų gaminiai |
Virti grybai |
||||
020AG06.03.02 |
Grybų sriubos |
|||||
020AG06.03.03 |
Švieži kepti grybai |
|||||
020AG06.03.04 |
Sūdyti grybai |
|||||
020AG06.03.05 |
Rauginti grybai |
|||||
020AG06.03.06 |
Džiovinti grybai |
|||||
020AG06.03.07 |
Grybų padažai |
|||||
020AG06.03.08 |
Pyragėliai su grybais |
|||||
020AG06.04.01 |
Daržovių gaminiai |
Rauginti burokėliai |
||||
020AG06.04.02 |
Rauginti kopūstai |
|||||
020AG06.04.03 |
Rauginti agurkai |
|||||
020AG06.04.04 |
Daržovių sriubos |
|||||
020AG06.04.05 |
Krienų padažai |
|||||
020AG06.05.01 |
Vaisių gaminiai |
Rauginti obuoliai |
||||
020AG06.05.02 |
Kepti obuoliai |
|||||
020AG06.05.03 |
Džiovinti obuoliai |
|||||
020AG06.05.04 |
Džiovintos kriaušės |
|||||
020AG06.05.05 |
Džiovintos slyvos |
|||||
020AG06.05.06 |
Obuolienės |
|||||
020AG06.05.07 |
Kriaušių košės |
|||||
020AG06.05.08 |
Slyvų košės |
|||||
020AG06.06.01 |
Šviežios uogos su cukrumi |
|||||
020AG06.06.02 |
Šviežios uogos su pienu |
|||||
020AG06.06.03 |
Džiovintos žemuogės |
|||||
020AG06.06.04 |
Džiovintos mėlynės |
|||||
020AG06.06.05 |
Džiovintos avietės |
|||||
020AG06.06.06 |
Bruknių košės |
|||||
020AG06.06.07 |
Bruknių košės su priedais |
|||||
020AG06.06.08 |
Žemuogių uogienės |
|||||
020AG06.06.09 |
Mėlynių uogienės |
|||||
020AG06.06.10 |
Aviečių uogienės |
|||||
020AG06.06.11 |
Agrastų uogienės |
|||||
020AG06.06.12 |
Serbentų uogienės |
|||||
020AG06.06.13 |
Spanguolių uogienės |
|||||
020AG06.06.14 |
Vyšnių uogienės |
|||||
020AG06.07.01 |
Gėrimai |
Sula |
||||
020AG06.07.02 |
Gira |
|||||
020AG06.07.03 |
Rasalas |
|||||
020AG06.07.04 |
Kisielius |
|||||
020AG06.07.05 |
Gilių kava |
|||||
020AG06.07.06 |
Grūdų kava |
|||||
020AG06.07.07 |
Morkų kava |
|||||
020AG06.07.08 |
Žolelių arbata |
|||||
020AG06.07.09 |
Kmynų gėrimas |
|||||
020AG06.07.10 |
Mėtų gėrimas |
|||||
020AG06.07.11 |
Duonos gėrimas |
|||||
020AG06.07.12 |
Spanguolių gėrimas |
|||||
020AG06.07.13 |
Sirupas |
|||||
020GV04.01.01 |
Virta mėsa ir mėsos gaminiai |
Mėsos sriubos |
||||
020GV04.01.02 |
Kumpiai |
|||||
020GV04.01.03 |
Dešros |
|||||
020GV04.01.04 |
Šoninės |
|||||
020GV04.01.05 |
Vištiena |
|||||
020GV04.01.06 |
Jautiena |
|||||
020GV04.01.07 |
Aviena |
|||||
020GV04.01.08 |
Antiena |
|||||
020GV04.01.09 |
Žąsiena |
|||||
020GV04.01.10 |
Kepeninė |
|||||
020GV04.01.11 |
Šaltiena |
|||||
020GV04.01.12 |
Vyniotiniai |
|||||
020GV04.01.13 |
Kiauliena |
|||||
020GV04.01.14 |
Kalakutiena |
|||||
020GV04.02.01 |
Kepta mėsa ir mėsos gaminiai |
Kumpiai |
||||
020GV04.02.02 |
Šoninės |
|||||
020GV04.02.03 |
Antiena |
|||||
020GV04.02.04 |
Žąsiena |
|||||
020GV04.02.05 |
Vištiena |
|||||
020GV04.02.06 |
Kalakutiena |
|||||
020GV04.02.07 |
Laukinių paukščių mėsa |
|||||
020GV04.02.08 |
Žvėriena |
|||||
020GV04.02.09 |
Spirgučių padažai |
|||||
020GV04.02.10 |
Jautiena |
|||||
020GV04.02.11 |
Kiauliena |
|||||
020GV04.03.01 |
Vėdarai ir subproduktų gaminiai |
Kraujiniai vėdarai |
||||
020GV04.03.02 |
Kruopiniai vėdarai |
|||||
020GV04.03.03 |
Bulviniai vėdarai |
|||||
020GV04.03.04 |
Kraujiniai blynai |
|||||
020GV04.04.01 |
Pieno gaminiai
|
Pieniškos sriubos |
||||
020GV04.04.02 |
Varškės padažai |
|||||
020GV04.04.03 |
Krekenos |
|||||
020GV04.04.04 |
Sviestas su prieskoniais |
|||||
020GV04.04.05 |
Sviesto padažai |
|||||
020GV04.04.06 |
Kastinys |
|||||
020GV04.04.07 |
Varškėčiai |
|||||
020GV04.04.08 |
Varškės virtiniai |
|||||
020GV04.04.09 |
Varškės pyragai |
|||||
020GV04.04.10 |
Varškės bandelės |
|||||
020GV04.05.01 |
Žuvų gaminiai
|
Žuvienė |
||||
020GV04.05.02 |
Keptos žuvys |
|||||
020GV04.05.03 |
Virtos žuvys |
|||||
020GV04.05.04 |
Rūkytos žuvys |
|||||
020GV04.05.05 |
Sūdytos žuvys |
|||||
020GV04.05.06 |
Vytintos žuvys |
|||||
020GV04.05.07 |
Žuvų šutiniai |
|||||
020GV04.05.08 |
Įdarytos žuvys |
|||||
020GV04.05.09 |
Virti vėžiai |
|||||
020GV04.05.10 |
Silkių patiekalai |
|||||
020GV04.05.11 |
Silkių padažai |
|||||
020GV04.06.01 |
Kiaušinių gaminiai |
Kiaušinienės“ |