Suvestinė redakcija nuo 2000-08-31 iki 2001-01-31

 

Nutarimas paskelbtas: Žin. 1998, Nr. 97-2684, i. k. 0981100NUTA00001296

 

 

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ

 

N U T A R I M A S

DĖL AKCIZO ĮSKAITYMO IR GRĄŽINIMO TVARKOS BEI PRODUKTŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO PATVIRTINIMO

 

1998 m. lapkričio 4 d. Nr. 1296

Vilnius

 

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos akcizų įstatymo (Žin., 1994, Nr. 30-530; 1997, Nr. 117-2996; 1998, Nr. 96-2657) 3 ir 7 straipsniais, Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutaria:

1. Patvirtinti pridedamus:

1.1. Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarką;

1.2. produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašą.

2. Nustatyti, kad:

2.1. į nurodytą 1.2 punkte sąrašą įtraukiami tie produktai, kuriuose cukraus – ne mažiau kaip 20 procentų. Lietuvos Respublikos Vyriausybė Žemės ūkio ministerijos teikimu gali įtraukti į šį sąrašą ir produktus, kuriuose cukraus yra mažiau (procentais);

Punkto pakeitimai:

Nr. 623, 1999-05-20, Žin., 1999, Nr. 45-1449 (1999-05-26), i. k. 0991100NUTA00000623

 

2.2. cukraus gamintojai, realizuojantys cukrų, išrašomose sąskaitose faktūrose (pridėtinės vertės mokesčio sąskaitose faktūrose) privalo nurodyti akcizo sumą;

2.3. už cukrų (kaip žaliavą) sumokėtas akcizas šio nutarimo nustatyta tvarka gali būti įskaitytas arba grąžintas tik tuo atveju, jeigu cukrus įsigytas iš 2.2 punkte nurodytų ūkio subjektų arba importuotas, ir tik tada, kai akcizo suma išskirta cukraus įsigijimą patvirtinančioje sąskaitoje faktūroje (pridėtinės vertės mokesčio sąskaitoje faktūroje) arba importo deklaracijoje;

2.4. Žemės ūkio ministerijai Nacionalinės žemės ūkio plėtojimo programos priemonėms finansuoti (subsidijoms už cukrinius runkelius mokėti) pervedama pajamų, gautų iš akcizo už cukrų, įskaitant esantį produktuose, suma, atskaičius grąžintiną eksportuotojams akcizo už cukrų (kaip žaliavą) sumą. Lėšų pervedimo Žemės ūkio ministerijai tvarką nustato Finansų ministerija.;

2.5. jeigu 1.2 punkte nurodytame sąraše įrašyti produktai, remiantis Lietuvos Respublikos akcizų įstatymo 3 straipsnio 1 dalimi, yra akcizo objektai, pirmiausia apskaičiuojamas akcizas už tokiuose produktuose esantį cukrų, o tada – akcizas už patį produktą, į apmokestinamąją vertę neįtraukiant apskaičiuotos akcizo už cukrų, esantį produkte, sumos. Tokius produktus gaminančios įmonės teikia atskiras akcizo už cukrų, esantį produkte, ir akcizo už produktą apyskaitas.

 

 

 

Ministras Pirmininkas                                                                Gediminas Vagnorius

 

 

 

Finansų ministras                                                                                   Algirdas Šemeta

 


PATVIRTINTA

Lietuvos Respublikos Vyriausybės

1998 m. lapkričio 4 d. nutarimu Nr. 1296

 

Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarka

 

1. Įmonės, gaminančios produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąraše (toliau vadinama – sąrašas) nurodytus produktus, privalo registruotis akcizo mokėtojomis teritorinėse valstybinėse mokesčių inspekcijose, Lietuvos Respublikos akcizų įstatymo nustatyta tvarka apskaičiuoti akcizą ir teikti teritorinėms valstybinėms mokesčių inspekcijoms finansų ministro patvirtintos formos akcizų apyskaitas (toliau vadinama – apyskaitos) bei šioje tvarkoje nurodytus jų priedus Lietuvos Respublikos akcizų įstatyme nustatytu laiku.

2. Įmonės, įregistruotos teritorinėse valstybinėse mokesčių inspekcijose kaip akcizo mokėtojos, kartu su apyskaita pateikia priedą, kuriame nurodomas cukraus likutis įmonėje mokestinio mėnesio pirmąją dieną, mokestiniu laikotarpiu įsigyto cukraus kiekis (priedo antrojoje pusėje surašomi įsigijimo dokumentų (sąskaitų faktūrų arba importo deklaracijų) numeriai) ir cukraus likutis mokestinio laikotarpio pabaigoje. Priede pagal kiekvieną sąrašo poziciją ir iš viso nurodoma: mokestiniu laikotarpiu realizuotų sąraše nurodytų produktų kiekis (kilogramais), vertė, apskaičiuota akcizo suma. Jeigu mokestiniu laikotarpiu įmonė sąraše nurodytus produktus eksportavo, duomenys apie eksportuotus produktus priede pateikiami atskirai. Akcizo už eksportuotus produktus suma priede apskaičiuojama pagal faktiškai sunaudotą šiems produktams gaminti cukraus kiekį.

3. Įmonėms, įregistruotoms teritorinėse valstybinėse mokesčių inspekcijose kaip akcizo mokėtojos, akcizas, sumokėtas už įsigyjamą (importuojamą) cukrų kaip žaliavą (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą – 17.01, 1702.20, 1702.60.95.0, 1702.90.60.0, 1702.90.71.0, 1702.90.75.0, 1702.90.79.0, 1702.90.80.0, 1702.90.99.0) sąraše nurodytiems produktams gaminti, grąžinamas, kai šie produktai eksportuojami, ir įskaitomas, kai šie produktai realizuojami Lietuvoje. Akcizas, sumokėtas už Lietuvos Respublikoje įsigyjamą cukrų kaip žaliavą, įskaitomas arba grąžinamas 4–8 punktuose nurodyta tvarka tik tuo atveju, jeigu jis nurodytas cukraus įsigijimą patvirtinančioje sąskaitoje faktūroje (pridėtinės vertės mokesčio sąskaitoje faktūroje).

4. Įmonėms, įregistruotoms teritorinėse valstybinėse mokesčių inspekcijose kaip akcizo mokėtojos, įskaitoma akcizo už įsigytą (importuotą) cukrų kaip žaliavą dalis, atitinkanti akcizo, apskaičiuoto už mokestiniu laikotarpiu realizuotus sąraše nurodytus produktus, sumą, t. y. šios įmonės akcizo, apskaičiuoto už mokestiniu laikotarpiu Lietuvoje realizuotus sąraše nurodytus produktus, į biudžetą nemoka.

5. Įmonėms, įregistruotoms teritorinėse valstybinėse mokesčių inspekcijose kaip akcizo mokėtojos, sumokėtas akcizas už įsigytą (importuotą) cukrų kaip žaliavą, sunaudotą eksportuotiems sąraše nurodytiems produktams gaminti, grąžinamas iš biudžeto.

6. Grąžinama akcizo suma apskaičiuojama pagal cukraus, kuris faktiškai sunaudotas eksportuotiems mokestiniu laikotarpiu sąraše nurodytiems produktams gaminti, kiekį, tačiau neviršijant sumos, kuri būtų apskaičiuota remiantis šiuo nutarimu patvirtintame sąraše nurodytu cukraus kiekiu (procentais) produktuose.

7. Eksportuotojas, pageidaujantis susigrąžinti akcizą, be 1 ir 2 punktuose nurodytų dokumentų, privalo dar pateikti prašymą grąžinti akcizą ir Muitinės departamento prie Finansų ministerijos nustatytus dokumentus, įrodančius, kad sąraše esantys produktai yra eksportuoti.

8. Akcizą eksportuotojams grąžina teritorinės valstybinės mokesčių inspekcijos per 10 dienų nuo raštiško prašymo ir dokumentų pateikimo, bet ne anksčiau nustatytojo akcizo sumokėjimo termino (30 dienos mokestinio laikotarpio, kuris eina po laikotarpio, už kurį prašoma grąžinti mokestį).

9. Jeigu duomenys apie sunaudotą cukrų, nurodyti apyskaitos priede, neatitinka apyskaitoje pateiktų apskaičiavimų dėl įmonėje, gaminančioje produktus, kurių sudėtyje yra cukraus, naudojamų receptūrų, toks neatitikimas nelaikomas akcizų mokėjimo tvarkos pažeidimu. Produktus, kurių sudėtyje yra cukraus, gaminančios įmonės privalo sudaryti sąlygas teritorinėms valstybinėms mokesčių inspekcijoms patikrinti įmonėse naudojamas šių produktų receptūras.

______________

 

part_c1724d149a5249548259fa5c7970c5f3_end


PATVIRTINTA

Lietuvos Respublikos Vyriausybės

1998 m. lapkričio 4 d. nutarimu Nr. 1296

 

Produktai, kurių sudėtyje yra cukraus

 

 

Kodas*

 

Prekių pavadinimas

 

Apmokestinamas cukraus kiekis (procentais)

0402.10.91.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

35

0402.10.99.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės, kiti

35

0402.29.15.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas ne didesnis kaip 27 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

38

0402.29.19.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas ne didesnis kaip 27 procentai masės, kiti

35

0402.29.91.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas didesnis kaip 27 procentai, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

38

0402.29.99.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turintys miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių riebumas didesnis kaip 27 procentai masės, kiti

38

0402.99.11.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas ne didesnis kaip 9,5 procento masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

43

0402.99.19.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas ne didesnis kaip 9,5 procento masės, kiti

43

0402.99.31.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 9,5 procento, bet ne didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

43

0402.99.39.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 9,5 procento, bet ne didesnis kaip 45 procentai masės, kiti

43

0402.99.91.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg

43

0402.99.99.0

pienas ir grietinėlė, koncentruoti arba su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių riebumas didesnis kaip 45 procentai masės, kiti

43

0406.10.20.1

švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių riebumas ne didesnis kaip 40 procentų masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

22

0406.10.80.1

kiti švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

22

0404.10.26.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės

27

0404.10.28.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės

27

0404.10.32.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės

27

0404.10.34.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą,  kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės

27

0404.10.36.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės

27

0404.10.38.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, turinčios miltelių, granulių arba kitų formų kietą pavidalą, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės

27

0404.10.72.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės

43

0404.10.74.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės

43

0404.10.76.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės

43

0404.10.78.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės

43

0404.10.82.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės

43

0404.10.84.0

išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, su cukrumi ar kitomis saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės

43

1701.11.10.0

skirtas rafinuoti žaliavinis cukranendrių cukrus be aromatinių ir dažiųjų medžiagų

92

1701.11.90.0

kitas žaliavinis cukranendrių cukrus be aromatinių ir dažiųjų medžiagų

92

1701.12.10.0

skirtas rafinuoti žaliavinis cukrinių runkelių cukrus be aromatinių ir dažiųjų medžiagų

92

1701.12.90.0

kitas žaliavinis cukrinių runkelių cukrus be aromatinių ir dažiųjų medžiagų

92

1701.91.00.0

cukranendrių arba cukrinių runkelių cukrus ir chemiškai gryna sacharozė su aromatinių arba dažiųjų medžiagų priedais

100

1701.99.10.1

rafinuotas baltasis cukrus

100

1701.99.10.9

kitas baltasis cukrus

100

1701.99.90.0

kitas cukrus

100

1702.20.10.0

klevų cukrus, kurio būvis kietas, su aromatinių arba dažiųjų medžiagų priedais

100

1702.20.90.0

kitas klevų cukrus ir klevų sirupas

100

1702.90.60.0

dirbtinis medus, sumaišytas arba nesumaišytas su natūraliu medumi

80

1702.90.71.0

karamelė, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 50 procentų sausosios medžiagos masės

80

1702.90.75.0

kita karamelė, turinti aglomeruotų arba neaglomeruotų miltelių pavidalą

80

1702.90.79.0

kita karamelė

80

1702.90.99.0

kitas cukrus

80

1704.10.11.0

juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu)

58

1704.10.19.0

kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu)

58

1704.10.91.0

juostelių pavidalo guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu)

70

1704.10.99.0

kita guma, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu)

70

1704.90.30.0

baltasis šokoladas

45

1704.90.51.0

konditerinės masės, įskaitant marcipaną, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė ne mažesnė kaip 1 kg

60

1704.90.55.9

pastilės ir žirneliai nuo gerklės skausmo ir nuo kosulio, neįregistruoti Valstybiniame vaistų registre

60

1704.90.61.1

konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės

65

1704.90.61.2

konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 60 procentų masės

55

1704.90.61.3

konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 35 procentus masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

1704.90.61.4

konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 35 procentus masės

30

1704.90.65.0

konditerijos gaminiai-guminukai ir konditerijos gaminiai iš drebučių, įskaitant vaisių pastas, turinčias konditerijos gaminių iš cukraus pavidalą

60

1704.90.71.0

saldainiai iš virtos cukraus masės, įdaryti arba neįdaryti

60

1704.90.75.0

kieti saldainiai iš cukraus ir sviesto (irisai), karamelės ir panašūs saldainiai

60

1704.90.81.0

kitos presuotos tabletės

60

1704.90.99.0

kiti konditerijos gaminiai iš cukraus, neturintys kakavos

60

1806.10.20.0

kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 5 procentus, bet mažiau kaip 65 procentus masės

50

1806.10.30.0

kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 65 procentus, bet mažiau kaip 80 procentų masės

75

1806.10.90.0

kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 80 procentų masės

90

1806.20.10.0

kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 31 procentas masės kakavos sviesto arba ne mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų

50

1806.20.30.0

kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 25 procentai, bet mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų

35

1806.20.50.0

kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto

35

1806.20.70.1

pieniško šokolado trupiniai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto

50

1806.20.70.9

kiti pieniško šokolado trupiniai

50

1806.20.80.1

šokolado aromatą turinčios glazūros, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto

35

1806.20.80.9

kitos šokolado aromatą turinčios glazūros

35

1806.20.95.1

kakavos turinčios pastos, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 20 procentų masės cukraus

20

1806.31.00.2

šokoladu glaistyti varškės sūreliai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto

24

1806.31.00.3

kiti šokoladu glaistyti varškės sūreliai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą

24

1806.31.00.7

kiti įdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto

45

1806.32.90.4

kiti neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.32.90.6

kiti neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, turintys briketų, plytelių arba juostelių pavidalą, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.11.2

šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

55

1806.90.11.6

kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, kurio sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

55

1806.90.19.2

kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

55

1806.90.19.7

įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.31.2

įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.31.6

kiti įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.39.2

neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.39.6

kiti neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.50.2

konditerijos gaminiai iš cukraus, turintys kakavos, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

30

1806.90.50.6

kiti konditerijos gaminiai iš cukraus, turintys kakavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

30

1806.90.60.1

lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

25

1806.90.60.3

kiti lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

25

1806.90.60.6

kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.60.8

kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

50

1806.90.70.2

gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

70

1806.90.70.6

kiti gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

70

1806.90.90.2

kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

42

1806.90.90.7

kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

42

1901.20.00.1

mišiniai ir tešlos, skirti kepinių, klasifikuojamų 19.05 pozicijoje, gamybai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

38

1901.90.99.1

kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

1901.90.99.2

kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

1901.90.99.3

kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

45

1901.90.99.4

kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

27

1905.20.10.0

meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro mažiau kaip 30 procentų masės

25

1905.20.30.0

meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro ne mažiau kaip 30 procentų, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

1905.20.90.0

meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės

65

1905.30.11.1

saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 85 g, o jų  sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

27

1905.30.19.1

kiti saldūs sausainiai, vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokolodu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

27

1905.30.30.1

kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 8 procentai masės pieno riebalų, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

27

1905.30.51.1

saldūs sluoksniuoti sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

27

1905.30.59.1

kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

27

1905.30.99.1

vafliai ir sausblyniai (įdaryti arba pertepti), kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės

33

1905.30.99.3

vafliai ir sausblyniai (įdaryti arba pertepti), kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

27

1905.90.60.1

kiti kepiniai su saldžiosiomis medžiagomis, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės

38

2006.00.10.0

imbieras, konservuotas cukruje (nusausintas, apcukruotas arba cukruotas)

70

2006.00.31.0

vyšnios, konservuotos cukruje (nusausintos, apcukruotos arba cukruotos), kuriose cukraus daugiau kaip 13 procentų masės

57

2006.00.38.0

kitos daržovės, vaisiai, riešutai, vaisių žievelės ir kitos augalų dalys, konservuotos cukruje (nusausintos, apcukruotos arba cukruotos), kuriose cukraus daugiau kaip 13 procentų masės

45

2007.91.10.0

citrusų vaisiai, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2007.99.10.0

slyvų tyrės ir pastos bei džiovintų slyvų tyrės ir pastos, skirtos pramoniniam perdirbimui, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 100 kg ir kuriose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

60

2007.99.20.0

kaštainių tyrės ir pastos, kuriose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

47

2007.99.31.0

džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš vyšnių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2007.99.33.0

džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš braškių arba žemuogių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2007.99.35.0

džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš aviečių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2007.99.39.1

džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš obuolių, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2007.99.39.9

kiti džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos, kuriuose cukraus daugiau kaip 30 procentų masės

55

2009.11.91.0

užšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.19.91.0

neužšaldytos apelsinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.20.91.0

greipfrutų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.30.51.0

citrinų sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.30.91.0

kitos citrusų vaisių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.40.91.0

ananasų sultys, kurių tankis esant 20o C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33g/cm3, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.60.71.0

koncentruotos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.60.79.0

kitos vynuogių sultys, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.70.91.0

obuolių sultys su cukrumi, kurių tankis esant 20o C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33g/cm3, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.80.61.0

kriaušių sultys su cukrumi, kurių tankis esant 20o C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33g/cm3, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.80.83.0

pasiflorų (kryžiažiedžių) ir gvajavų sultys, kurių tankis esant 200C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3 ir kuriose cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.80.84.0

mangų, mangostanų, papajų, tamarindų, anakardžio obuolių, ličių, duonvaisių, sapodilių, karambolų ir pitahajų sultys, kurių tankis esant

20o C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33g/cm3, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.90.31.0

obuolių ir kriaušių sulčių mišiniai, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.90.71.0

citrusų vaisių sulčių ir ananasų sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.90.92.0

atogrąžų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2009.90.94.0

kitų vaisių sulčių mišiniai su cukrumi, kurių tankis esant 20 0C temperatūrai ne didesnis kaip 1,33 g/cm3, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės, o cukraus pridėta daugiau kaip 30 procentų masės

49

2101.12.92.1

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.12.92.2

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.12.92.3

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.12.92.4

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.12.92.5

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2101.12.98.1

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.12.98.2

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.12.98.3

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.12.98.4

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.12.98.5

produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2101.20.92.1

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.20.92.2

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.20.92.3

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.20.92.4

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.20.92.5

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2101.20.98.1

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.20.98.2

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.20.98.3

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.20.98.4

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.20.98.5

produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2101.30.91.1

skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.30.91.2

skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.30.91.3

skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.30.91.4

skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.30.91.5

skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2101.30.99.1

kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės

75

2101.30.99.2

kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų  masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės

65

2101.30.99.3

kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės

45

2101.30.99.4

kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės

35

2101.30.99.5

kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės

25

2105.00.10.0

grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje nėra pieno riebalų arba šie riebalai sudaro mažiau kaip 3 procentus masės

25

2105.00.91.0

grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje riebalai sudaro 3 procentus masės arba daugiau, bet mažiau kaip 7 procentus masės

20

2105.00.99.0

grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje riebalai sudaro 7 procentus masės arba daugiau

20

2106.90.59.0 60

kiti aromatingi arba dažyti cukraus sirupai

60

2106.90.98.6

cukraus mišiniai su maistiniais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis

60

2309.10.90.0

kitas kačių ir šunų maistas, supakuotas į mažmeninei prekybai skirtas pakuotes

1

________________

* Pateiktas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą.

______________

 

Priedo pakeitimai:

Nr. 1400, 1998-12-04, Žin., 1998, Nr. 108-2970 (1998-12-09), i. k. 0981100NUTA00001400

Nr. 623, 1999-05-20, Žin., 1999, Nr. 45-1449 (1999-05-26), i. k. 0991100NUTA00000623

Nr. 962, 2000-08-23, Žin., 2000, Nr. 72-2231 (2000-08-30), i. k. 1001100NUTA00000962

 

 

 

Pakeitimai:

 

1.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 1400, 1998-12-04, Žin., 1998, Nr. 108-2970 (1998-12-09), i. k. 0981100NUTA00001400

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m. lapkričio 4 d. nutarimo Nr. 1296 "Dėl akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" dalinio pakeitimo

 

2.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 623, 1999-05-20, Žin., 1999, Nr. 45-1449 (1999-05-26), i. k. 0991100NUTA00000623

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m. lapkričio 4 d. nutarimo Nr. 1296 "Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" dalinio pakeitimo

 

3.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas

Nr. 962, 2000-08-23, Žin., 2000, Nr. 72-2231 (2000-08-30), i. k. 1001100NUTA00000962

Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m. lapkričio 4 d. nutarimo Nr. 1296 "Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" dalinio pakeitimo

 

 

part_0c16f61c45f6415281c8ebd18797c154_end