TARPŽINYBINĖ KOMBINUOTOSIOS MUITŲ TARIFŲ IR UŽSIENIO PREKYBOS STATISTIKOS NOMENKLATŪROS NAUDOJIMO KOMISIJA

 

A K T A S

DĖL NACIONALINIŲ SUBPOZICIJŲ ĮVEDIMO Į KOMBINUOTĄJĄ PREKIŲ NOMENKLATŪRĄ

 

2000 m. lapkričio 14 d. Nr. 33/2000

Vilnius

 

 

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1996 m. rugsėjo 11 d. nutarimo Nr. 1052 „Dėl Lietuvos Respublikos Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros“ (Žin., 1996, Nr. 87-2062, Nr. 125-2921; 1997, Nr. 102-2574; 1999, Nr. 35-1041) 1.4 ir 1.6 punktais, tarpžinybinė Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros naudojimo komisija:

1. Tvirtina įvedamas į Kombinuotąją prekių nomenklatūrą nacionalines subpozicijas (pridedama).

2. Šis aktas taikomas nuo 2000 m. gruodžio 1 d.

 

 

 

PIRMININKAS                                                                                                             Š. AVIŽIENIS

 

SEKRETORĖ                                                                                                  V. PROTUSEVIČIENĖ


PATVIRTINTA

Tarpžinybinės Kombinuotosios muitų

tarifų ir užsienio prekybos statistikos

nomenklatūros naudojimo komisijos

2000 m. lapkričio 14 d.

aktu Nr. 33/2000

 

LIETUVOS RESPUBLIKOS KOMBINUOTOJI MUITŲ TARIFŲ IR UŽSIENIO PREKYBOS STATISTIKOS NOMENKLATŪRA

 

Įvedamos nacionalinės subpozicijos

 

Papildyti Kombinuotosios prekių nomenklatūros, patvirtintos tarpžinybinės Kombinuotosios muitų tarifų ir užsienio prekybos statistikos nomenklatūros naudojimo komisijos 1999 m. gruodžio 9 d. aktu Nr. 8/1999 (Žin., 1999, Nr. 111-3254), 4 skirsnio „Pienas ir pieno produktai; paukščių kiaušiniai; natūralus medus; gyvūninės kilmės maisto produktai, nenurodyti kitoje vietoje“ 04.06 poziciją „Sūriai ir varškė“ ir 27 skirsnio „Mineralinis kuras, mineralinės alyvos ir jų distiliavimo produktai; bituminės medžiagos; mineraliniai vaškai“ 27.11 poziciją „Naftos dujos ir kiti dujiniai angliavandeniliai“ tokiomis nacionalinėmis subpozicijomis:

„0406.10

-Švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė:

0406.10.20

--Kurių riebumas ne didesnis kaip 40% masės:

0406.10.20.1

---Kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20% masės

0406.10.20.3

---Pizza sūris, kurio riebumas ne mažesnis kaip 38% masės, o vandens kiekis ne mažesnis

 

kaip 52% masės, susmulkintas į ne didesnius kaip 1 g masės gabalėlius, užšaldytas ir tiesiogiai

 

sufasuotas į pakuotes, kurių neto masė ne mažesnė kaip 5 kg

0406.10.20.8

---Kiti

2711.12

--Propanas:

 

---Propanas, kurio grynumas ne mažesnis kaip 99%:

2711.12.11

----Skirtas naudoti kaip variklių degalai arba šildymo kuras:

2711.12.11.1

-----Skirtas autotransporto priemonėms

2711.12.11.9

-----Kitas

 

----Skirtas kitiems tikslams:

2711.12.94

-----Kurio grynumas didesnis kaip 90%, bet mažesnis kaip 99%:

2711.12.94.1

------Skirtas autotransporto priemonėms

2711.12.94.9

------Kitas

2711.12.97

-----Kitas:

2711.12.97.1

------Skirtas autotransporto priemonėms

2711.12.97.9

------Kitas

2711.13.97

----Kiti:

2711.13.97.1

-----Skirti autotransporto priemonėms

2711.13.97.9

-----Kiti

2711.19.00

--Kiti:

2711.19.00.1

---Skirti autotransporto priemonėms

2711.19.00.9

---Kiti“.

______________