Suvestinė redakcija nuo 2003-03-08 iki 2003-08-31
Nutarimas paskelbtas: Žin. 2002, Nr. 57-2336, i. k. 1021100NUTA00000851
LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
N U T A R I M A S
DĖL LIETUVOS RESPUBLIKOJE PAGAMINTŲ ARBA IMPORTUOTŲ CUKRAUS IR PRODUKTŲ, KURIUOSE YRA CUKRAUS, SĄRAŠO PATVIRTINIMO
2002 m.birželio 7 d.Nr.851
Vilnius
Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos cukraus mokesčio įstatymu (Žin., 2002, Nr.15-551), Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutaria:
1.Patvirtinti Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašą (pridedama).
2.Pripažinti netekusiais galios:
2.1.Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.lapkričio 4 d.nutarimą Nr.1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ (Žin., 1998, Nr.97-2684);
2.2.Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.gruodžio 4 d.nutarimą Nr.1400 „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.lapkričio 4 d.nutarimo Nr.1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo“ (Žin., 1998, Nr.108-2970);
2.3.Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1999 m.gegužės 20 d.nutarimą Nr.623 „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.lapkričio 4 d.nutarimo Nr.1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo“ (Žin., 1999, Nr.45-1449);
2.4.Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2000 m.rugpjūčio 23 d.nutarimą Nr.962 „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.lapkričio 4 d.nutarimo Nr.1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo „ dalinio pakeitimo“ (Žin., 2000, Nr.72-2231);
2.5.Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m.rugsėjo 10 d.nutarimą Nr.1070 „Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1998 m.lapkričio 4 d.nutarimo Nr.1296 „Dėl Akcizo įskaitymo ir grąžinimo tvarkos bei produktų, kurių sudėtyje yra cukraus, sąrašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo“ (Žin., 2001, Nr.79-2756).
PATVIRTINTA
Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m.
birželio 7 d. nutarimu Nr.851
LIETUVOS RESPUBLIKOJE PAGAMINTI ARBA IMPORTUOTI CUKRUS IR PRODUKTAI, KURIUOSE YRA CUKRAUS
KPN kodas* |
Produkto aprašymas |
Apmokestinamas cukraus kiekis (procentais) |
0402.10.91.0 |
miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, kurių riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
35 |
0402.10.99.0 |
kitas miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, kurių riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių |
35 |
0402.29.15.0 |
miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas ne didesnis kaip 27 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
38 |
0402.29.19.0 |
kitas miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas ne didesnis kaip 27 procentai masės |
35 |
0402.29.91.0 |
miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 27 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
38 |
0402.29.99.0 |
kitas miltelių, granulių arba kitokio sausojo pavidalo pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
38 |
0402.99.11.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas ne didesnis kaip 9,5 procento masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0402.99.19.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas ne didesnis kaip 9,5 procento masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0402.99.31.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 9,5 procento, bet ne didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0402.99.39.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 9,5 procento, bet ne didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0402.99.91.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0402.99.99.0 |
kitas pienas ir grietinėlė, į kuriuos pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių riebumas didesnis kaip 45 procentai masės, tiesiogiai išfasuoti į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 2,5 kg |
43 |
0404.10.26.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės |
27 |
0404.10.28.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0404.10.32.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0404.10.34.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės |
27 |
0404.10.36.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0404.10.38.0 |
miltelių, granulių arba kitokio pavidalo sausosios išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
27 |
0404.10.72.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės |
43 |
0404.10.74.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės |
43 |
0404.10.76.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis ne didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
43 |
0404.10.78.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas ne didesnis kaip 1,5 procento masės |
43 |
0404.10.82.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 1,5 procento, bet ne didesnis kaip 27 procentai masės |
43 |
0404.10.84.0 |
kitos išrūgos ir pakeistų savybių išrūgos, koncentruotos arba nekoncentruotos, į kurias pridėta cukraus ar kitų saldiklių, kurių sudėtyje esančių baltymų kiekis didesnis kaip 15 procentų masės, o riebumas didesnis kaip 27 procentai masės |
43 |
0406.10.20.1 |
švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių riebumas ne didesnis kaip 40 procentų masės, ir jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
22 |
0406.10.80.1 |
kiti švieži (nenokinami arba nekonservuojami) sūriai, įskaitant išrūgų sūrius, ir varškė, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
22 |
1701.11.10.0 |
skirtas rafinuoti žaliavinis cukranendrių cukrus, į kurį nepridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
92 |
1701.11.90.0 |
kitas žaliavinis cukranendrių cukrus, į kurį nepridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
92 |
1701.12.10.0 |
skirtas rafinuoti žaliavinis cukrinių runkelių cukrus, į kurį nepridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
92 |
1701.12.90.0 |
kitas žaliavinis cukrinių runkelių cukrus, į kurį nepridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
92 |
1701.91.00.0 |
cukranendrių arba cukrinių runkelių cukrus ir chemiškai gryna sacharozė, į kuriuos pridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
100 |
1701.99.10.1 |
rafinuotasis baltasis cukrus |
100 |
1701.99.10.9 |
kitas baltasis cukrus |
100 |
1701.99.90.0 |
kitas cukrus |
100 |
1702.20.10.0 |
klevų cukrus, kurio būvis kietas, į kurį pridėta aromatinių arba dažiųjų medžiagų |
100 |
1702.20.90.0 |
kitas klevų cukrus ir klevų sirupas |
100 |
1702.90.60.0 |
dirbtinis medus, sumaišytas arba nesumaišytas su natūraliu medumi |
80 |
1702.90.71.0 |
karamelė, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 50 procentų sausosios medžiagos masės |
80 |
1702.90.75.0 |
kita karamelė, turinti aglomeruotų arba neaglomeruotų miltelių pavidalą |
80 |
1702.90.79.0 |
kita karamelė |
80 |
1702.90.99.0 |
kitas cukrus ir kiti sirupų mišiniai |
80 |
1704.10.11.0 |
juostelių pavidalo kramtomoji guma, su cukraus apvalkalu arba be jo, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
58 |
1704.10.19.0 |
kita kramtomoji guma, su cukraus apvalkalu arba be jo, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
58 |
1704.10.91.0 |
juostelių pavidalo kramtomoji guma, su cukraus apvalkalu arba be jo, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
70 |
1704.10.99.0 |
kita kramtomoji guma, su cukraus apvalkalu arba be jo, kurios sudėtyje esanti sacharozė sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) |
70 |
1704.90.30.0 |
baltasis šokoladas |
45 |
1704.90.51.0 |
konditerinės masės, įskaitant marcipaną, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė ne mažesnė kaip 1 kg |
60 |
1704.90.55.9 |
pastilės ir žirneliai nuo gerklės skausmo ir nuo kosulio, neįregistruoti Valstybiniame vaistų registre |
60 |
1704.90.61.1 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 60 procentų masės |
65 |
1704.90.61.2 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 60 procentų masės |
55 |
1704.90.61.3 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 35 procentus masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
1704.90.61.4 |
konditerijos gaminiai su cukraus apvalkalu, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 35 procentus masės |
30 |
1704.90.65.0 |
konditerijos gaminiai-guminukai ir konditerijos gaminiai iš drebučių, įskaitant vaisių pastas, turinčias konditerijos gaminių iš cukraus pavidalą |
60 |
1704.90.71.0 |
saldainiai iš virtos cukraus masės, įdaryti arba neįdaryti |
60 |
1704.90.75.0 |
kieti saldainiai iš cukraus ir sviesto (irisai), karamelės ir panašūs saldainiai |
60 |
1704.90.81.9 |
kitos presuotos tabletės ir specialios paskirties maisto produktai, neįregistruoti Valstybiniame vaistų registre |
60 |
1704.90.99.0 |
kiti konditerijos gaminiai iš cukraus, neturintys kakavos |
60 |
1806.10.20.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 5 procentus masės, bet mažiau kaip 65 procentus masės |
50 |
1806.10.30.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 65 procentus masės, bet mažiau kaip 80 procentų masės |
75 |
1806.10.90.0 |
kakavos milteliai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) arba izogliukozė, išreikšta sacharozės kiekiu, sudaro ne mažiau kaip 80 procentų masės |
90 |
1806.20.10.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg, ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 31 procentas masės kakavos sviesto arba ne mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų |
50 |
1806.20.30.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg, ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 25 procentai, bet mažiau kaip 31 procentas kakavos sviesto ir pieno riebalų |
35 |
1806.20.50.0 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo gaminiai, kurių masė didesnė kaip 2 kg, taip pat skysti gaminiai, pastos, milteliai, granulės arba kitokio pavidalo gaminiai, sudėti į talpyklas arba tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių masė didesnė kaip 2 kg, ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
35 |
1806.20.70.1 |
pieniško šokolado trupiniai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
50 |
1806.20.70.9 |
kiti pieniško šokolado trupiniai |
50 |
1806.20.80.1 |
šokolado aromatą turinčios glazūros, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
35 |
1806.20.80.9 |
kitos šokolado aromatą turinčios glazūros |
35 |
1806.20.95.1 |
gaminiai su kakava, kurių sudėtyje yra daugiau kaip 20 procentų masės cukraus |
20 |
1806.31.00.2 |
briketų, plytelių arba juostelių pavidalo šokoladu glazūruoti varškės sūreliai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
24 |
1806.31.00.3 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo šokoladu glazūruoti varškės sūreliai |
24 |
1806.31.00.7 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo įdaryti kakavos turintys maisto produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto |
45 |
1806.31.00.8 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo įdaryti kakavos turintys maisto produktai |
45 |
1806.32.10.2 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, su javų, grūdų, vaisių arba riešutų priedais, ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
40 |
1806.32.10.7 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, su javų, grūdų, vaisių arba riešutų priedais, ir kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
40 |
1806.32.90.4 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
50 |
1806.32.90.6 |
kiti briketų, plytelių arba juostelių pavidalo neįdaryti kakavos turintys maisto produktai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.11.2 |
šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, ir kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
55 |
1806.90.11.6 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, su alkoholiu, ir kurio sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
55 |
1806.90.19.2 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, kurio sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
55 |
1806.90.19.7 |
kitas šokoladas, įdarytas arba neįdarytas, kurio sudėtyje yra mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
55 |
1806.90.31.2 |
įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
50 |
1806.90.31.6 |
kiti įdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.39.2 |
neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
50 |
1806.90.39.6 |
kiti neįdaryti šokolado produktai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.50.2 |
kakavos turintys konditerijos gaminiai iš cukraus, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
30 |
1806.90.50.6 |
kiti kakavos turintys konditerijos gaminiai iš cukraus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
30 |
1806.90.60.1 |
lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
25 |
1806.90.60.3 |
kiti lydyti sūreliai su kakava ir sviestas su kakava, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
25 |
1806.90.60.6 |
kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
50 |
1806.90.60.8 |
kiti tepiniai su kakava, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
50 |
1806.90.70.2 |
gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
70 |
1806.90.70.6 |
kiti gaminiai su kakava, vartojami gėrimų gamybai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
70 |
1806.90.90.2 |
kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 18 procentų masės kakavos sviesto ir ne mažiau kaip 20 procentų masės cukraus |
42 |
1806.90.90.7 |
kiti maisto produktai, turintys kakavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
42 |
1901.20.00.1 |
mišiniai ir tešlos, skirti kepinių, klasifikuojamų 19.05 pozicijoje, gamybai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
38 |
1901.90.99.1 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
1901.90.99.2 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
1901.90.99.3 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, ir kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
1901.90.99.4 |
kiti maisto produktai iš miltų, rupinių, krakmolo arba salyklo ekstrakto, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 40 procentų masės, kiti maisto produktai iš prekių, klasifikuojamų 04.01-04.04 pozicijose, kurių sudėtyje nėra kakavos arba kurių sudėtyje esanti kakava, iš kurios visiškai pašalinti riebalai, sudaro mažiau kaip 5 procentus masės, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
27 |
1904.10.10.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.10.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.10.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kukurūzų grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
40 |
1904.10.30.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.0.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.30.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant ryžių grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
40 |
1904.10.90.1 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
20 |
1904.10.90.2 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
30 |
1904.10.90.3 |
paruošti maisto produktai, pagaminti išpučiant 40“. arba skrudinant kitų javų (išskyrus kukurūzus ir ryžius) grūdus arba jų produktus, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės |
|
1905.20.10.0 |
meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
1905.20.30.0 |
meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
1905.20.90.0 |
meduoliai su imbiero priedais ir panašūs produktai, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų, išreikštą sacharozės kiekiu) sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės |
65 |
1905.31.11.1 |
saldūs sausainiai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 85 g, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.31.19.1 |
kiti saldūs sausainiai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, o jų sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.31.30.1 |
kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje yra ne mažiau kaip 8 procentai masės pieno riebalų, o cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.31.91.1 |
saldūs sluoksniuoti sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.31.99.1 |
kiti saldūs sausainiai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.32.11.1 |
vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, tiesiogiai supakuoti į pakuotes, kurių neto masė ne didesnė kaip 85 g, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.32.19.1 |
kiti vafliai ir sausblyniai, visiškai arba iš dalies padengti ar glaistyti šokoladu arba kitais produktais, kurių sudėtyje yra kakavos, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
27 |
1905.32.99.1 |
kiti vafliai ir sausblyniai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės |
33 |
1905.32.99.3 |
kiti vafliai ir sausblyniai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
27 |
1905.90.60.1 |
kiti kepiniai, į kuriuos pridėta saldiklių ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
38 |
2006.00.10.0 |
imbieras, konservuotas cukruje (nusausintas, apcukruotas arba cukruotas) |
70 |
2006.00.31.0 |
vyšnios, konservuotos cukruje (nusausintos, apcukruotos arba cukruotos), kuriose cukraus daugiau kaip 13 procentų masės |
57 |
2006.00.38.0 |
kitos daržovės, vaisiai, riešutai, vaisių žievelės ir kitos augalų dalys, konservuotos cukruje (nusausintos, apcukruotos arba cukruotos), kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 13 procentų masės |
45 |
2007.91.10.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš citrusų vaisių, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2007.99.10.0 |
slyvų tyrės ir pastos bei džiovintų slyvų tyrės ir pastos, skirtos pramoniniam perdirbimui, tiesiogiai supakuotos į pakuotes, kurių neto masė didesnė kaip 100 kg, ir kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
60 |
2007.99.20.0 |
kaštainių tyrės ir pastos, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
47 |
2007.99.31.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš vyšnių, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2007.99.33.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš braškių arba žemuogių, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2007.99.35.0 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš aviečių, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2007.99.39.1 |
džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos iš obuolių, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2007.99.39.9 |
kiti džemai, vaisių drebučiai (želė), marmeladai, tyrės ir pastos, kurių sudėtyje esančio cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
55 |
2009.11.91.0 |
užšaldytos apelsinų sultys, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.19.91.0 |
neužšaldytos apelsinų sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.29.91.0 |
greipfrutų sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.39.51.0 |
citrinų sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.39.91.0 |
kitos citrusų vaisių sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.49.91.0 |
ananasų sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.69.71.0 |
koncentruotos vynuogių sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 30, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.69.79.0 |
kitos vynuogių sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 30, bet ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.79.91.0 |
obuolių sultys, kurių Brikso vertė didesnė kaip 20, bet ne didesnė kaip 67, ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.80.61.0 |
kriaušių sultys, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67 ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.80.83.0 |
pasiflorų (kryžiažiedžių) ir gvajavų sultys, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67 ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.80.84.0 |
mangų, mangostanų, papajų, tamarindų, anakardžio obuolių, ličių, duonvaisių, sapodilių, karambolų ir pitahajų sultys, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67 ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.80.86.0 |
kitos bet kurių vienos rūšies vaisių arba daržovių sultys, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67 ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.90.31.0 |
obuolių ir kriaušių sulčių mišiniai, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 18 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.90.71.0 |
citrusų vaisių sulčių ir ananasų sulčių mišiniai, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.90.92.0 |
atogrąžų vaisių sulčių mišiniai, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2009.90.94.0 |
kitų vaisių sulčių mišiniai, kurių Brikso vertė ne didesnė kaip 67, vertė ne didesnė kaip 30 eurų už 100 kg neto masės ir kurių sudėtyje pridėtojo cukraus kiekis didesnis kaip 30 procentų masės |
49 |
2101.12.92.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.12.92.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.12.92.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.12.92.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.12.92.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos ekstraktų, esencijų arba koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.12.98.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.12.98.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.12.98.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.12.98.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.12.98.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš kavos, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.20.92.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.20.92.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.20.92.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.20.92.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.20.92.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės ekstraktų, esencijų ar koncentratų, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.20.98.1 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.20.98.2 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.20.98.3 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.20.98.4 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.20.98.5 |
produktai, daugiausia sudaryti iš arbatos arba matės, ir kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.30.91.1 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.30.91.2 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.30.91.3 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.30.91.4 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.30.91.5 |
skrudintų trūkažolių (cikorijų) ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2101.30.99.1 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 70 procentų masės |
75 |
2101.30.99.2 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 50 procentų masės, bet mažiau kaip 70 procentų masės |
65 |
2101.30.99.3 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 40 procentų masės, bet mažiau kaip 50 procentų masės |
45 |
2101.30.99.4 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 30 procentų masės, bet mažiau kaip 40 procentų masės |
35 |
2101.30.99.5 |
kitų skrudintų kavos pakaitalų ekstraktai, esencijos ir koncentratai, kurių sudėtyje esantis cukrus sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės, bet mažiau kaip 30 procentų masės |
25 |
2105.00.10.0 |
grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje nėra pieno riebalų arba šie riebalai sudaro mažiau kaip 3 procentus masės |
25 |
2105.00.91.0 |
grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje riebalai sudaro ne mažiau kaip 3 procentus masės, bet mažiau kaip 7 procentus masės |
20 |
2105.00.99.0 |
grietininiai ir kiti valgomieji ledai, su kakava arba be jos, kurių sudėtyje riebalai sudaro ne mažiau kaip 7 procentus masės |
20 |
2106.90.59.0 |
kiti aromatinti arba dažyti cukraus sirupai |
60 |
2106.90.98.3 |
cukraus sirupai su saldikliais ar kitais priedais, kurių sudėtyje esanti sacharozė (įskaitant invertuotąjį cukrų) sudaro ne mažiau kaip 20 procentų masės |
60 |
2106.90.98.6 |
cukrų mišiniai su valgomaisiais priedais, riebalais arba kitomis medžiagomis |
60 |
2202.90.10.1 |
nektarai |
10 |
2202.90.10.8 |
kiti nealkoholiniai gėrimai, išskyrus vaisių arba daržovių sultis, klasifikuojamas 20.09 pozicijoje, kurių sudėtyje nėra produktų, klasifikuojamų 04.01–04.04 pozicijose |
10 |
2309.10.90.0 |
kitas kačių ir šunų maistas, kurio sudėtyje nėra krakmolo, gliukozės, gliukozės sirupo, maltodekstrino arba maltodekstrino sirupo, pieno produktų |
1 |
___________________
* Produktų kodai ir aprašymas pateikti pagal Kombinuotosios prekių nomenklatūros 2003 metų versiją.
______________
Priedo pakeitimai:
Nr. 1120, 2002-07-12, Žin., 2002, Nr. 72-3068 (2002-07-17), i. k. 1021100NUTA00001120
Nr. 6, 2003-01-09, Žin., 2003, Nr. 4-120 (2003-01-15), i. k. 1031100NUTA00000006
Nr. 288, 2003-03-05, Žin., 2003, Nr. 24-1000 (2003-03-07), i. k. 1031100NUTA00000288
Pakeitimai:
1.
Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas
Nr. 1120, 2002-07-12, Žin., 2002, Nr. 72-3068 (2002-07-17), i. k. 1021100NUTA00001120
Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 7 d. nutarimo Nr. 851 "Dėl Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" pakeitimo
2.
Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas
Nr. 6, 2003-01-09, Žin., 2003, Nr. 4-120 (2003-01-15), i. k. 1031100NUTA00000006
Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 7 d. nutarimo Nr. 851 "Dėl Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" pakeitimo
3.
Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Nutarimas
Nr. 288, 2003-03-05, Žin., 2003, Nr. 24-1000 (2003-03-07), i. k. 1031100NUTA00000288
Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 7 d. nutarimo Nr. 851 "Dėl Lietuvos Respublikoje pagamintų arba importuotų cukraus ir produktų, kuriuose yra cukraus, sąrašo patvirtinimo" pakeitimo