Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta NACIONALINIO MAISTO IR VETERINARIJOS RIZIKOS VERTINIMO INSTITUTO ATLIEKAMŲ TYRIMŲ IR KITŲ PASLAUGŲ KAINŲ APSKAIČIAVIMO METODIKA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius TYRIMŲ KAINŲ APSKAIČIAVIMO METODIKA
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
4.3 Papunktis (4.3 pp.)
4.4 Papunktis (4.4 pp.)
4.5 Papunktis (4.5 pp.)
4.6 Papunktis (4.6 pp.)
4.7 Papunktis (4.7 pp.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija