Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta PACIENTŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE TVARKOS APRAŠAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
4.3 Papunktis (4.3 pp.)
4.4 Papunktis (4.4 pp.)
4.5 Papunktis (4.5 pp.)
4.6 Papunktis (4.6 pp.)
4.7 Papunktis (4.7 pp.)
4.8 Papunktis (4.8 pp.)
4.9 Papunktis (4.9 pp.)
4.10 Papunktis (4.10 pp.)
2 Skyrius PACIENTŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO BENDRIEJI REIKALAVIMAI
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Papunktis (8.1 pp.)
8.2 Papunktis (8.2 pp.)
8.3 Papunktis (8.3 pp.)
8.4 Papunktis (8.4 pp.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
3 Skyrius PACIENTŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE TVARKA
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
4 Skyrius DIETINIŲ PATIEKALŲ PATIEKIMO PACIENTAMS TVARKA
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
28 Punktas (28 p.)
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
33 Punktas (33 p.)
33.1 Papunktis (33.1 pp.)
33.2 Papunktis (33.2 pp.)
33.3 Papunktis (33.3 pp.)
33.4 Papunktis (33.4 pp.)
33.5 Papunktis (33.5 pp.)
33.6 Papunktis (33.6 pp.)
33.7 Papunktis (33.7 pp.)
34 Punktas (34 p.)
35 Punktas (35 p.)
35.1 Papunktis (35.1 pp.)
35.2 Papunktis (35.2 pp.)
35.2.1 Papunktis (35.2.1 pp.)
35.2.2 Papunktis (35.2.2 pp.)
35.2.3 Papunktis (35.2.3 pp.)
35.2.4 Papunktis (35.2.4 pp.)
35.2.5 Papunktis (35.2.5 pp.)
36 Punktas (36 p.)
37 Punktas (37 p.)
38 Punktas (38 p.)
5 Skyrius VALGIARAŠČIŲ SUDARYMO REIKALAVIMAI
39 Punktas (39 p.)
40 Punktas (40 p.)
41 Punktas (41 p.)
6 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
42 Punktas (42 p.)
43 Punktas (43 p.)
Pabaiga
1 Priedas NEPILNAMEČIŲ PACIENTŲ DIETINIAM MAITINIMUI ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE TIEKIAMOS DIETOS IR JŲ APIBŪDINIMAS¹ (1 pr.)
Pabaiga
2 Priedas SUAUGUSIŲJŲ PACIENTŲ DIETINIAM MAITINIMUI ASMENS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS ĮSTAIGOSE TIEKIAMOS DIETOS IR JŲ APIBŪDINIMAS¹ (2 pr.)
Pabaiga
3 Priedas MAISTO PRIEDŲ, KURIŲ NETURI BŪTI PACIENTAMS MAITINTI TIEKIAMUOSE MAISTO PRODUKTUOSE, SĄRAŠAS (3 pr.)
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
1.1 Papunktis (3 pr. 1.1 pp.)
1.2 Papunktis (3 pr. 1.2 pp.)
1.3 Papunktis (3 pr. 1.3 pp.)
1.4 Papunktis (3 pr. 1.4 pp.)
1.5 Papunktis (3 pr. 1.5 pp.)
1.6 Papunktis (3 pr. 1.6 pp.)
1.7 Papunktis (3 pr. 1.7 pp.)
1.8 Papunktis (3 pr. 1.8 pp.)
1.9 Papunktis (3 pr. 1.9 pp.)
1.10 Papunktis (3 pr. 1.10 pp.)
1.11 Papunktis (3 pr. 1.11 pp.)
1.12 Papunktis (3 pr. 1.12 pp.)
1.13 Papunktis (3 pr. 1.13 pp.)
1.14 Papunktis (3 pr. 1.14 pp.)
1.15 Papunktis (3 pr. 1.15 pp.)
1.16 Papunktis (3 pr. 1.16 pp.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
2.1 Papunktis (3 pr. 2.1 pp.)
2.2 Papunktis (3 pr. 2.2 pp.)
2.3 Papunktis (3 pr. 2.3 pp.)
2.4 Papunktis (3 pr. 2.4 pp.)
2.5 Papunktis (3 pr. 2.5 pp.)
2.6 Papunktis (3 pr. 2.6 pp.)
2.7 Papunktis (3 pr. 2.7 pp.)
2.8 Papunktis (3 pr. 2.8 pp.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
3.1 Papunktis (3 pr. 3.1 pp.)
3.2 Papunktis (3 pr. 3.2 pp.)
3.3 Papunktis (3 pr. 3.3 pp.)
3.4 Papunktis (3 pr. 3.4 pp.)
3.5 Papunktis (3 pr. 3.5 pp.)
3.6 Papunktis (3 pr. 3.6 pp.)
3.7 Papunktis (3 pr. 3.7 pp.)
3.8 Papunktis (3 pr. 3.8 pp.)
3.9 Papunktis (3 pr. 3.9 pp.)
3.10 Papunktis (3 pr. 3.10 pp.)
3.11 Papunktis (3 pr. 3.11 pp.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
4.1 Papunktis (3 pr. 4.1 pp.)
4.2 Papunktis (3 pr. 4.2 pp.)
4.3 Papunktis (3 pr. 4.3 pp.)
4.4 Papunktis (3 pr. 4.4 pp.)
4.5 Papunktis (3 pr. 4.5 pp.)
4.6 Papunktis (3 pr. 4.6 pp.)
4.7 Papunktis (3 pr. 4.7 pp.)
4.8 Papunktis (3 pr. 4.8 pp.)
4.9 Papunktis (3 pr. 4.9 pp.)
4.10 Papunktis (3 pr. 4.10 pp.)
4.11 Papunktis (3 pr. 4.11 pp.)
4.12 Papunktis (3 pr. 4.12 pp.)
4.13 Papunktis (3 pr. 4.13 pp.)
4.14 Papunktis (3 pr. 4.14 pp.)
4.15 Papunktis (3 pr. 4.15 pp.)
4.16 Papunktis (3 pr. 4.16 pp.)
Pabaiga
4 Priedas PACIENTAMS MAITINTI TIEKIAMŲ MAISTO PRODUKTŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI (4 pr.)
1 Punktas (4 pr. 1 p.)
2 Punktas (4 pr. 2 p.)
3 Punktas (4 pr. 3 p.)
4 Punktas (4 pr. 4 p.)
5 Punktas (4 pr. 5 p.)
6 Punktas (4 pr. 6 p.)
7 Punktas (4 pr. 7 p.)
8 Punktas (4 pr. 8 p.)
9 Punktas (4 pr. 9 p.)
10 Punktas (4 pr. 10 p.)
11 Punktas (4 pr. 11 p.)
Pabaiga
5 Priedas LEIDŽIAMAS CUKRŲ, DRUSKOS IR PRIVALOMAS SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ KIEKIS PACIENTAMS MAITINTI TIEKIAMUOSE STANDARTINĖMS DIETOMS SKIRTUOSE MAISTO PRODUKTUOSE¹ IR PATIEKALUOSE (5 pr.)
Pabaiga
6 Priedas MAISTO IR PATIEKALŲ PACIENTAMS MAITINTI SKIRIANT STANDARTINES DIETAS PATIEKIMAS (6 pr.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija