Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Pastraipa ()
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
Citata
21 Punktas (21 p.)
4.5 Punktas (4.5 p.)
4.6 Punktas (4.6 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
Citata
16 Punktas (16 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
Citata
17 Punktas (17 p.)
5.5 Punktas (5.5 p.)
Citata
20 Punktas (20 p.)
5.6 Punktas (5.6 p.)
5.7 Punktas (5.7 p.)
5.8 Punktas (5.8 p.)
Citata
23 Punktas (23 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ TARYBA
Pabaiga
Patvirtinta IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPERTŲ KOMITETAS
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija