Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
1 Skyrius SPECIALIOS TRANSPORTO PRIEMONĖS
1 Straipsnis (1 str.)
1 Straipsnio dalis (1 str. 1 d.)
2 Straipsnis (2 str.)
1 Straipsnio dalis (2 str. 1 d.)
2 Skyrius SPECIALIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ, SKIRTŲ KAI KURIŲ GENDANČIŲ MAISTO PRODUKTŲ TARPTAUTINIAM GABENIMUI, NAUDOJIMAS
3 Straipsnis (3 str.)
1 Straipsnio dalis (3 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (3 str. 2 d.)
3 Straipsnio dalis (3 str. 3 d.)
4 Straipsnis (4 str.)
1 Straipsnio dalis (4 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (4 str. 2 d.)
a Straipsnio punktas (4 str. 2 d. a p.)
b Straipsnio punktas (4 str. 2 d. b p.)
3 Straipsnio dalis (4 str. 3 d.)
4 Straipsnio dalis (4 str. 4 d.)
3 Skyrius ĮVAIRIOS NUOSTATOS
5 Straipsnis (5 str.)
1 Straipsnio dalis (5 str. 1 d.)
6 Straipsnis (6 str.)
1 Straipsnio dalis (6 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (6 str. 2 d.)
7 Straipsnis (7 str.)
1 Straipsnio dalis (7 str. 1 d.)
8 Straipsnis (8 str.)
1 Straipsnio dalis (8 str. 1 d.)
4 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
9 Straipsnis (9 str.)
1 Straipsnio dalis (9 str. 1 d.)
a Straipsnio punktas (9 str. 1 d. a p.)
b Straipsnio punktas (9 str. 1 d. b p.)
c Straipsnio punktas (9 str. 1 d. c p.)
2 Straipsnio dalis (9 str. 2 d.)
3 Straipsnio dalis (9 str. 3 d.)
4 Straipsnio dalis (9 str. 4 d.)
10 Straipsnis (10 str.)
1 Straipsnio dalis (10 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (10 str. 2 d.)
11 Straipsnis (11 str.)
1 Straipsnio dalis (11 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (11 str. 2 d.)
12 Straipsnis (12 str.)
1 Straipsnio dalis (12 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (12 str. 2 d.)
13 Straipsnis (13 str.)
1 Straipsnio dalis (13 str. 1 d.)
14 Straipsnis (14 str.)
1 Straipsnio dalis (14 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (14 str. 2 d.)
15 Straipsnis (15 str.)
1 Straipsnio dalis (15 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (15 str. 2 d.)
3 Straipsnio dalis (15 str. 3 d.)
16 Straipsnis (16 str.)
1 Straipsnio dalis (16 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (16 str. 2 d.)
3 Straipsnio dalis (16 str. 3 d.)
17 Straipsnis (17 str.)
1 Straipsnio dalis (17 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (17 str. 2 d.)
3 Straipsnio dalis (17 str. 3 d.)
18 Straipsnis (18 str.)
1 Straipsnio dalis (18 str. 1 d.)
2 Straipsnio dalis (18 str. 2 d.)
a Straipsnio punktas (18 str. 2 d. a p.)
b Straipsnio punktas (18 str. 2 d. b p.)
3 Straipsnio dalis (18 str. 3 d.)
4 Straipsnio dalis (18 str. 4 d.)
5 Straipsnio dalis (18 str. 5 d.)
a Straipsnio punktas (18 str. 5 d. a p.)
b Straipsnio punktas (18 str. 5 d. b p.)
Pastraipa
Pastraipa
6 Straipsnio dalis (18 str. 6 d.)
7 Straipsnio dalis (18 str. 7 d.)
8 Straipsnio dalis (18 str. 8 d.)
19 Straipsnis (19 str.)
1 Straipsnio dalis (19 str. 1 d.)
a Straipsnio punktas (19 str. 1 d. a p.)
b Straipsnio punktas (19 str. 1 d. b p.)
c Straipsnio punktas (19 str. 1 d. c p.)
d Straipsnio punktas (19 str. 1 d. d p.)
e Straipsnio punktas (19 str. 1 d. e p.)
f Straipsnio punktas (19 str. 1 d. f p.)
g Straipsnio punktas (19 str. 1 d. g p.)
20 Straipsnis (20 str.)
1 Straipsnio dalis (20 str. 1 d.)
Pabaiga
Priedas SPECIALIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ¹, NAUDOJAMŲ GREITAI GENDANTIEMS MAISTO PRODUKTAMS GABENTI, APIBRĖŽTYS IR STANDARTAI (pr.)
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
Skirsnis 1 priedo 1 papildymas
Skirsnis IZOLIUOTŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ, TRANSPORTO PRIEMONIŲ ŠALDYTUVŲ, MECHANINIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ REFRIŽERATORIŲ IR APŠILDOMŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ ATITIKTIES STANDARTAMS KONTROLĖS NUOSTATOS
1 Punktas (pr. 1 p.)
a Papunktis (pr. 1 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 1 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 1 p. c pp.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
a Papunktis (pr. 3 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 3 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 3 p. c pp.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
5 Punktas (pr. 5 p.)
6 Punktas (pr. 6 p.)
b Papunktis (pr. 6 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 6 p. c pp.)
i Papunktis (pr. 6 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 6 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 6 p. iii pp.)
a Papunktis (pr. 6 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 6 p. b pp.)
iv Papunktis (pr. 6 p. iv pp.)
d Papunktis (pr. 6 p. d pp.)
Skirsnis 1 priedo 2 papildymas
Skirsnis SPECIALIŲ ŠALDYMO ARBA ŠILDYMO PRIETAISŲ, NAUDOJAMŲ TRANSPORTO PRIEMONĖSE GREITAI GENDANTIEMS MAISTO PRODUKTAMS GABENTI, IZOLIACINIŲ SAVYBIŲ IR EFEKTYVUMO MATAVIMO BEI KONTROLĖS PROCEDŪROS IR METODAI
1 Punktas (pr. 1 p.)
1.1 Punktas (pr. 1.1 p.)
Skirsnis K = W/S. DELTA T
1.2 Punktas (pr. 1.2 p.)
Skirsnis Temperatūros matavimo taškai
1.3 Punktas (pr. 1.3 p.)
a Papunktis (pr. 1.3 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 1.3 p. b pp.)
1.4 Punktas (pr. 1.4 p.)
a Papunktis (pr. 1.4 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 1.4 p. b pp.)
1.5 Punktas (pr. 1.5 p.)
Pabaiga
Priedas (pr.)
1.6 Punktas (pr. 1.6 p.)
Skirsnis Pastovios būklės laikotarpis ir bandymo trukmė
1.7 Punktas (pr. 1.7 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
Skirsnis K koeficiento nustatymo procedūros
2.1 Punktas (pr. 2.1 p.)
2.1.1 Punktas (pr. 2.1.1 p.)
Skirsnis Bandymo metodas
2.1.2 Punktas (pr. 2.1.2 p.)
2.1.3 Punktas (pr. 2.1.3 p.)
Skirsnis Bandymo procedūra
2.1.4 Punktas (pr. 2.1.4 p.)
2.1.5 Punktas (pr. 2.1.5 p.)
2.1.6 Punktas (pr. 2.1.6 p.)
2.1.7 Punktas (pr. 2.1.7 p.)
2.1.8 Punktas (pr. 2.1.8 p.)
2.2 Punktas (pr. 2.2 p.)
2.2.1 Punktas (pr. 2.2.1 p.)
2.2.2 Punktas (pr. 2.2.2 p.)
Skirsnis Bandymo metodas
2.2.3 Punktas (pr. 2.2.3 p.)
2.2.4 Punktas (pr. 2.2.4 p.)
a Papunktis (pr. 2.2.4 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 2.2.4 p. b pp.)
Skirsnis Bandymo procedūra
2.2.5 Punktas (pr. 2.2.5 p.)
2.2.6 Punktas (pr. 2.2.6 p.)
2.2.7 Punktas (pr. 2.2.7 p.)
2.2.8 Punktas (pr. 2.2.8 p.)
2.2.9 Punktas (pr. 2.2.9 p.)
2.3 Punktas (pr. 2.3 p.)
2.3.1 Punktas (pr. 2.3.1 p.)
2.3.2 Punktas (pr. 2.3.2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
Skirsnis Transporto priemonių šiluminių įrenginių efektyvumo nustatymo procedūros
3.1 Punktas (pr. 3.1 p.)
3.1.1 Punktas (pr. 3.1.1 p.)
3.1.2 Punktas (pr. 3.1.2 p.)
Skirsnis Bandymo procedūra
3.1.3 Punktas (pr. 3.1.3 p.)
b Papunktis (pr. 3.1.3 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 3.1.3 p. c pp.)
Skirsnis Bendrosios visoms transporto priemonėms refrižeratoriams taikomos nuostatos
3.1.4 Punktas (pr. 3.1.4 p.)
3.1.5 Punktas (pr. 3.1.5 p.)
Skirsnis Tinkamumo vertinimo kriterijus
3.1.6 Punktas (pr. 3.1.6 p.)
3.2 Punktas (pr. 3.2 p.)
Skirsnis Bandymo metodas
3.2.1 Punktas (pr. 3.2.1 p.)
Skirsnis Bandymo procedūra
3.2.2 Punktas (pr. 3.2.2 p.)
3.2.3 Punktas (pr. 3.2.3 p.)
3.2.4 Punktas (pr. 3.2.4 p.)
Skirsnis Tinkamumo vertinimo kriterijus
3.2.5 Punktas (pr. 3.2.5 p.)
3.2.6 Punktas (pr. 3.2.6 p.)
3.2.7 Punktas (pr. 3.2.7 p.)
a Papunktis (pr. 3.2.7 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 3.2.7 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 3.2.7 p. c pp.)
3.3 Punktas (pr. 3.3 p.)
Skirsnis Bandymo metodas
3.3.1 Punktas (pr. 3.3.1 p.)
3.3.2 Punktas (pr. 3.3.2 p.)
Skirsnis Bandymo procedūra
3.3.3 Punktas (pr. 3.3.3 p.)
3.3.4 Punktas (pr. 3.3.4 p.)
3.3.5 Punktas (pr. 3.3.5 p.)
Skirsnis Tinkamumo vertinimo kriterijus
3.3.6 Punktas (pr. 3.3.6 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
4.1 Punktas (pr. 4.1 p.)
4.1.1 Punktas (pr. 4.1.1 p.)
Skirsnis Wo = Wj + U. DELTAT
4.2 Punktas (pr. 4.2 p.)
4.2.1 Punktas (pr. 4.2.1 p.)
4.2.2 Punktas (pr. 4.2.2 p.)
a Papunktis (pr. 4.2.2 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 4.2.2 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 4.2.2 p. c pp.)
d Papunktis (pr. 4.2.2 p. d pp.)
4.2.3 Punktas (pr. 4.2.3 p.)
i Papunktis (pr. 4.2.3 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 4.2.3 p. ii pp.)
4.3 Punktas (pr. 4.3 p.)
4.3.1 Punktas (pr. 4.3.1 p.)
a Papunktis (pr. 4.3.1 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 4.3.1 p. b pp.)
4.3.2 Punktas (pr. 4.3.2 p.)
4.3.3 Punktas (pr. 4.3.3 p.)
4.3.4 Punktas (pr. 4.3.4 p.)
i Papunktis (pr. 4.3.4 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 4.3.4 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 4.3.4 p. iii pp.)
4.4 Punktas (pr. 4.4 p.)
4.4.1 Punktas (pr. 4.4.1 p.)
5 Punktas (pr. 5 p.)
5.1 Punktas (pr. 5.1 p.)
i Papunktis (pr. 5.1 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 5.1 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 5.1 p. iii pp.)
iv Papunktis (pr. 5.1 p. iv pp.)
v Papunktis (pr. 5.1 p. v pp.)
vi Papunktis (pr. 5.1 p. vi pp.)
5.2 Punktas (pr. 5.2 p.)
5.3 Punktas (pr. 5.3 p.)
i Papunktis (pr. 5.3 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 5.3 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 5.3 p. iii pp.)
6 Punktas (pr. 6 p.)
6.1 Punktas (pr. 6.1 p.)
6.2 Punktas (pr. 6.2 p.)
i Papunktis (pr. 6.2 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 6.2 p. ii pp.)
6.3 Punktas (pr. 6.3 p.)
6.4 Punktas (pr. 6.4 p.)
6.5 Punktas (pr. 6.5 p.)
i Papunktis (pr. 6.5 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 6.5 p. ii pp.)
7 Punktas (pr. 7 p.)
Skirsnis 1A pavyzdys
999 Dalis
Skirsnis 1B pavyzdys
999 Dalis
Skirsnis 2A pavyzdys
999 Dalis
a Papunktis (pr. a pp.)
b Papunktis (pr. b pp.)
c Papunktis (pr. c pp.)
Skirsnis 2B pavyzdys
999 Dalis
a Papunktis (pr. a pp.)
b Papunktis (pr. b pp.)
c Papunktis (pr. c pp.)
Skirsnis K = (W(1)+W(2)) / S. DELTA T
999 Dalis
Skirsnis 4A pavyzdys
999 Dalis
Skirsnis 4B pavyzdys
999 Dalis
Skirsnis 4C pavyzdys
999 Dalis
999 Dalis
999 Dalis
999 Dalis
999 Dalis
999 Dalis
Skirsnis PATIKRINIMO ATASKAITA
a Papunktis (pr. a pp.)
b Papunktis (pr. b pp.)
c Papunktis (pr. c pp.)
d Papunktis (pr. d pp.)
Skirsnis 1 priedo 3 papildymas
Skirsnis A. Transporto priemonės atitikties sertifikato, minėto 1 priedo 1 papildymo 3 dalyje, pavyzdys
Skirsnis IZOLIUOTŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ, TRANSPORTO PRIEMONIŲ ŠALDYTUVŲ, MECHANINIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ REFRIŽERATORIŲ IR APŠILDOMŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ, NAUDOJAMŲ GREITAI GENDANČIŲ MAISTO PRODUKTŲ TARPTAUTINIAM GABENIMUI SAUSUMOS KELIAIS, SERTIFIKATO PAVYZDYS
Skirsnis SERTIFIKATAS⁵ ATP XXXXXXXX
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
5 Punktas (pr. 5 p.)
6 Punktas (pr. 6 p.)
6.1 Punktas (pr. 6.1 p.)
6.1.1 Punktas (pr. 6.1.1 p.)
6.1.2 Punktas (pr. 6.1.2 p.)
6.1.3 Punktas (pr. 6.1.3 p.)
6.1.4 Punktas (pr. 6.1.4 p.)
7 Punktas (pr. 7 p.)
7.1 Punktas (pr. 7.1 p.)
7.1.1 Punktas (pr. 7.1.1 p.)
7.1.2 Punktas (pr. 7.1.2 p.)
7.1.3 Punktas (pr. 7.1.3 p.)
7.2 Punktas (pr. 7.2 p.)
7.2.1 Punktas (pr. 7.2.1 p.)
7.2.2 Punktas (pr. 7.2.2 p.)
7.2.3 Punktas (pr. 7.2.3 p.)
Skirsnis NNNNNN (BANDYMO STOTIS) METAI / MĖNUO / DIENA ir NNNNNN (BANDYMO STOTIS) METAI / MĖNUO / DIENA
7.2.4 Punktas (pr. 7.2.4 p.)
7.2.5 Punktas (pr. 7.2.5 p.)
7.3 Punktas (pr. 7.3 p.)
7.3.1 Punktas (pr. 7.3.1 p.)
7.3.2 Punktas (pr. 7.3.2 p.)
7.3.3 Punktas (pr. 7.3.3 p.)
7.4 Punktas (pr. 7.4 p.)
8 Punktas (pr. 8 p.)
8.1 Punktas (pr. 8.1 p.)
8.1.1 Punktas (pr. 8.1.1 p.)
8.1.2 Punktas (pr. 8.1.2 p.)
9 Punktas (pr. 9 p.)
10 Punktas (pr. 10 p.)
Skirsnis B. Transporto priemonės atitikties sertifikato plokštelė, kaip nustatyta pagal 1 priedo 1 papildymo 3 dalies nuostatas
1 Punktas (pr. 1 p.)
a Papunktis (pr. 1 p. a pp.)
b Papunktis (pr. 1 p. b pp.)
c Papunktis (pr. 1 p. c pp.)
d Papunktis (pr. 1 p. d pp.)
e Papunktis (pr. 1 p. e pp.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
Pabaiga
Priedas 1 priedo 4 papildymas (pr.)
Skirsnis PRIE SPECIALIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ TVIRTINAMI SKIRIAMIEJI ŽENKLAI
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
2.1 Punktas (pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (pr. 2.2 p.)
Skirsnis TRANSPORTO PRIEMONIŲ PASIRINKIMAS IR TEMPERATŪROS SĄLYGOS, KURIŲ TURI BŪTI LAIKOMASI GABENANT GREITAI (SMARKIAI) UŽŠALDYTUS IR ŠALDYTUS MAISTO PRODUKTUS
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
Skirsnis 2 priedo 1 papildymas
Skirsnis ORO TEMPERATŪROS KONTROLĖ, GABENANT GREITAI GENDANČIUS GREITAI UŽŠALDYTUS MAISTO PRODUKTUS
Skirsnis 2 priedo 2 papildymas
Skirsnis PAVYZDŽIŲ ATRINKIMO IR TEMPERATŪROS MATAVIMO PROCEDŪRA GABENANT ATŠALDYTUS, ŠALDYTUS IR GREITAI UŽŠALDYTUS GREITAI GENDANČIUS MAISTO PRODUKTUS
Skirsnis A. BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
Skirsnis B. PAVYZDŽIŲ ATRINKIMAS
5 Punktas (pr. 5 p.)
6 Punktas (pr. 6 p.)
7 Punktas (pr. 7 p.)
8 Punktas (pr. 8 p.)
100 Skyrius GREITAI GENDANČIŲ MAISTO PRODUKTŲ TEMPERATŪROS MATAVIMAS
9 Punktas (pr. 9 p.)
1 Skyrius Atšaldyti maisto produktai
10 Punktas (pr. 10 p.)
11 Punktas (pr. 11 p.)
2 Skyrius Šaldyti ir greitai užšaldyti maisto produktai
12 Punktas (pr. 12 p.)
13 Punktas (pr. 13 p.)
i Papunktis (pr. 13 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 13 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 13 p. iii pp.)
500 Skyrius MATAVIMO SISTEMOS BENDRIEJI TECHNINIAI DUOMENYS
14 Punktas (pr. 14 p.)
i Papunktis (pr. 14 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 14 p. ii pp.)
iii Papunktis (pr. 14 p. iii pp.)
iv Papunktis (pr. 14 p. iv pp.)
v Papunktis (pr. 14 p. v pp.)
vi Papunktis (pr. 14 p. vi pp.)
vii Papunktis (pr. 14 p. vii pp.)
viii Papunktis (pr. 14 p. viii pp.)
Skirsnis E. LEIDŽIAMAS TEMPERATŪROS MATAVIMO NUOKRYPIS
14 Punktas (pr. 14 p.)
i Papunktis (pr. 14 p. i pp.)
ii Papunktis (pr. 14 p. ii pp.)
Skirsnis TRANSPORTO PRIEMONIŲ IR TEMPERATŪROS SĄLYGŲ PARINKIMAS GABENANT ATŠALDYTUS MAISTO PRODUKTUS
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija