Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Parašo vieta
Pabaiga
Patvirtinta KIAULIŲ VERTINIMO PAGAL PALIKUONIŲ MĖSOS KOKYBĘ METODIKA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius VEISLINIŲ KIAULIŲ VERTINIMAS PAGAL PALIKUONIŲ MĖSOS KOKYBĖS RODIKLIUS
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
8.3 Punktas (8.3 p.)
8.4 Punktas (8.4 p.)
8.5 Punktas (8.5 p.)
8.6 Punktas (8.6 p.)
8.7 Punktas (8.7 p.)
8.8 Punktas (8.8 p.)
8.9 Punktas (8.9 p.)
8.10 Punktas (8.10 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija