Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 54 : 2003 „MAISTO PRODUKTAI. DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS TERŠALŲ IR PESTICIDŲ LIKUČIŲ KONCENTRACIJOS“
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius NUORODOS
2 Punktas (2 p.)
2.1 Papunktis (2.1 pp.)
2.2 Papunktis (2.2 pp.)
2.3 Papunktis (2.3 pp.)
2.4 Papunktis (2.4 pp.)
2.5 Papunktis (2.5 pp.)
2.6 Papunktis (2.6 pp.)
2.7 Papunktis (2.7 pp.)
2.8 Papunktis (2.8 pp.)
2.9 Papunktis (2.9 pp.)
3 Skyrius SĄVOKOS, SANTRUMPOS IR JŲ APIBRĖŽIMAI
3 Punktas (3 p.)
3.1 Papunktis (3.1 pp.)
3.2 Papunktis (3.2 pp.)
3.3 Papunktis (3.3 pp.)
3.4 Papunktis (3.4 pp.)
3.5 Papunktis (3.5 pp.)
3.6 Papunktis (3.6 pp.)
3.7 Papunktis (3.7 pp.)
3.8 Papunktis (3.8 pp.)
3.9 Papunktis (3.9 pp.)
3.10 Papunktis (3.10 pp.)
3.11 Papunktis (3.11 pp.)
3.12 Papunktis (3.12 pp.)
4 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Papunktis (10.1 pp.)
10.2 Papunktis (10.2 pp.)
5 Skyrius DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS TERŠALŲ KONCENTRACIJOS MAISTO PRODUKTUOSE
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Papunktis (13.1 pp.)
13.2 Papunktis (13.2 pp.)
13.3 Papunktis (13.3 pp.)
13.4 Papunktis (13.4 pp.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Papunktis (18.1 pp.)
18.2 Papunktis (18.2 pp.)
18.3 Papunktis (18.3 pp.)
19 Punktas (19 p.)
19.1 Papunktis (19.1 pp.)
19.2 Papunktis (19.2 pp.)
19.3 Papunktis (19.3 pp.)
19.4 Papunktis (19.4 pp.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Papunktis (20.1 pp.)
20.2 Papunktis (20.2 pp.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
6 Skyrius DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS PESTICIDŲ LIKUČIŲ KONCENTRACIJOS MAISTO PRODUKTUOSE
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
27.1 Papunktis (27.1 pp.)
27.2 Papunktis (27.2 pp.)
28 Punktas (28 p.)
28.1 Papunktis (28.1 pp.)
28.2 Papunktis (28.2 pp.)
29 Punktas (29 p.)
29.1 Papunktis (29.1 pp.)
29.2 Papunktis (29.2 pp.)
30 Punktas (30 p.)
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
33 Punktas (33 p.)
34 Punktas (34 p.)
34.1 Papunktis (34.1 pp.)
34.1.1 Papunktis (34.1.1 pp.)
34.1.2 Papunktis (34.1.2 pp.)
34.1.3 Papunktis (34.1.3 pp.)
34.1.4 Papunktis (34.1.4 pp.)
34.1.5 Papunktis (34.1.5 pp.)
34.1.6 Papunktis (34.1.6 pp.)
34.1.7 Papunktis (34.1.7 pp.)
34.2 Papunktis (34.2 pp.)
34.2.1 Papunktis (34.2.1 pp.)
34.2.2 Papunktis (34.2.2 pp.)
34.2.3 Papunktis (34.2.3 pp.)
1 Priedas EUROPOS SĄJUNGOS TEISĖS AKTAI, KURIŲ NUOSTATOS PERKELTOS Į HIGIENOS NORMĄ HN 54 :2003 „MAISTO PRODUKTAI. DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS TERŠALŲ IR PESTICIDŲ LIKUČIŲ KONCENTRACIJOS“ (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
4 Punktas (1 pr. 4 p.)
5 Punktas (1 pr. 5 p.)
6 Punktas (1 pr. 6 p.)
7 Punktas (1 pr. 7 p.)
8 Punktas (1 pr. 8 p.)
9 Punktas (1 pr. 9 p.)
10 Punktas (1 pr. 10 p.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija