Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta VIETINEI RINKAI SKIRTOS SMULKINTOS MĖSOS SPECIALIEJI ŽENKLINIMO REIKALAVIMAI
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
2 Skyrius SPECIALIEJI SMULKINTOS MĖSOS ŽENKLINIMO REIKALAVIMAI
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
3 Skyrius SMULKINTOS MĖSOS LABORATORINIAI TYRIMAI
14 Punktas (14 p.)
14.1 Punktas (14.1 p.)
14.2 Punktas (14.2 p.)
4 Skyrius VALSTYBINĖ VETERINARINĖ KONTROLĖ
15 Punktas (15 p.)
Pabaiga ()
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija