Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis DĖL BRANDUOLINIŲ MEDŽIAGŲ APSKAITOS IR KONTROLĖS BEI INFORMAVIMO APIE VEIKLĄ BRANDUOLINĖS ENERGETIKOS AR KITOJE SU BRANDUOLINĖS ENERGIJOS PANAUDOJIMU SUSIJUSIOJE SRITYJE BENDRŲJŲ REIKALAVIMŲ ĮGYVENDINIMO REKOMENDACIJŲ PATVIRTINIMO
Preambulė
Pastraipa
Parašo vieta
Patvirtinta BRANDUOLINIŲ MEDŽIAGŲ APSKAITOS IR KONTROLĖS BEI INFORMAVIMO APIE VEIKLĄ BRANDUOLINĖS ENERGETIKOS AR KITOJE SU BRANDUOLINĖS ENERGIJOS PANAUDOJIMU SUSIJUSIOJE SRITYJE BENDRŲJŲ REIKALAVIMŲ ĮGYVENDINIMO REKOMENDACIJOS
1 Skyrius ĮVADAS
2 Skyrius BRANDUOLINIŲ MEDŽIAGŲ APSKAITA IR KONTROLĖ
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
1.5 Punktas (1.5 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.1.1 Punktas (3.1.1 p.)
3.1.2 Punktas (3.1.2 p.)
3.1.3 Punktas (3.1.3 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.2.1 Punktas (3.2.1 p.)
3.2.2 Punktas (3.2.2 p.)
3.2.3 Punktas (3.2.3 p.)
3.2.4 Punktas (3.2.4 p.)
3.2.5 Punktas (3.2.5 p.)
3.2.6 Punktas (3.2.6 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3.4 Punktas (3.4 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
3 Skyrius BENDRASIS VIETOVĖS (AIKŠTELĖS) APRAŠYMAS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
7.5 Punktas (7.5 p.)
7.6 Punktas (7.6 p.)
8 Punktas (8 p.)
4 Skyrius INFORMAVIMAS APIE BRANDUOLINIO KURO CIKLO MOKSLO TIRIAMUOSIUS IR BANDOMUOSIUS KONSTRUOJAMUOSIUS DARBUS
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
9.4 Punktas (9.4 p.)
9.5 Punktas (9.5 p.)
9.6 Punktas (9.6 p.)
9.6.1 Punktas (9.6.1 p.)
9.6.2 Punktas (9.6.2 p.)
5 Skyrius INFORMAVIMAS APIE BRANDUOLINĖS PASKIRTIES DVEJOPO NAUDOJIMO PREKIŲ GAMYBĄ AR IMPORTĄ IR (AR)EKSPORTĄ
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija