Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
Citata
2 Punktas (2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
Citata
2-1 Punktas (2-1 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
Citata
6 Skyrius DEGTINĖS IR AROMATIZUOTOS DEGTINĖS GAMYBOS PROCESAI, KOKYBĖS RODIKLIAI IR JŲ ĮVERTINIMAS“.
1.5 Punktas (1.5 p.)
Citata
50 Punktas (50 p.)
1.6 Punktas (1.6 p.)
Citata
51 Punktas (51 p.)
1.7 Punktas (1.7 p.)
Citata
51.1 Punktas (51.1 p.)
1.8 Punktas (1.8 p.)
Citata
96.1.1 Punktas (96.1.1 p.)
1.9 Punktas (1.9 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
Parašo rekvizitai
2 Priedas DEGTINĖS IR AROMATIZUOTOS DEGTINĖS KOKYBĖS RODIKLIAI (2 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija