Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 53-1: 2001 „LEIDŽIAMI VARTOTI MAISTO PRIEDAI. LEIDŽIAMOS VARTOTI KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVOS“
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
2 Skyrius NUORODOS
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
3 Skyrius TERMINAI IR JŲ APIBRĖŽIMAI
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.2.1 Punktas (6.2.1 p.)
6.2.2 Punktas (6.2.2 p.)
6.2.3 Punktas (6.2.3 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
4 Skyrius ŽYMENYS IR SANTRUMPOS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
7.5 Punktas (7.5 p.)
7.6 Punktas (7.6 p.)
5 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
15.1 Punktas (15.1 p.)
15.2 Punktas (15.2 p.)
15.3 Punktas (15.3 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Punktas (18.1 p.)
18.2 Punktas (18.2 p.)
18.3 Punktas (18.3 p.)
18.4 Punktas (18.4 p.)
18.4.1 Punktas (18.4.1 p.)
18.4.2 Punktas (18.4.2 p.)
18.4.3 Punktas (18.4.3 p.)
18.4.4 Punktas (18.4.4 p.)
18.4.5 Punktas (18.4.5 p.)
18.4.6 Punktas (18.4.6 p.)
18.5 Punktas (18.5 p.)
18.6 Punktas (18.6 p.)
18.7 Punktas (18.7 p.)
18.8 Punktas (18.8 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Punktas (20.1 p.)
20.2 Punktas (20.2 p.)
20.3 Punktas (20.3 p.)
20.4 Punktas (20.4 p.)
20.5 Punktas (20.5 p.)
20.6 Punktas (20.6 p.)
20.7 Punktas (20.7 p.)
20.8 Punktas (20.8 p.)
20.9 Punktas (20.9 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
Pabaiga
1 Priedas DIDŽIAUSI LEIDŽIAMI KIEKIAI MAISTO PRODUKTUOSE TAM TIKRŲ MEDŽIAGŲ, PATENKANČIŲ Į ŽMOGAUS ORGANIZMĄ SU MAISTO PRODUKTAIS, KURIŲ SUDĖTYJE YRA KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ ARBA KITŲ AROMATINIŲ SAVYBIŲ TURINČIŲ MAISTO SUDEDAMŲJŲ DALIŲ (1 pr.)
2 Priedas KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ, VARTOJAMŲ ARBA SKIRTŲ VARTOTI MAISTO PRODUKTŲ GAMYBAI, SĄRAŠAS (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (2 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (2 pr. 2.2 p.)
2.3 Punktas (2 pr. 2.3 p.)
2.4 Punktas (2 pr. 2.4 p.)
3 Priedas TARYBOS IR KOMISIJOS DIREKTYVŲ IR SPRENDIMŲ DĖL VALSTYBIŲ NARIŲ ĮSTATYMŲ, SUSIJUSIŲ SU NUOSTATOMIS DĖL KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ, VARTOJAMŲ MAISTO PRODUKTŲ GAMYBAI, IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVŲ SUVIENODINIMO, SU KURIŲ NUOSTATOMIS SUDERINTA LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 53-1:2001 „LEIDŽIAMI VARTOTI MAISTO PRIEDAI. LEIDŽIAMOS VARTOTI KVAPIOSIOS MEDŽIAGOS IR KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ GAMYBOS ŽALIAVOS“, SĄRAŠAS (3 pr.)
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija