Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta 3 KATEGORIJOS ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR 3 KATEGORIJOS PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ, SKIRTŲ PAŠARŲ GAMYBAI IR GYVŪNŲ ŠĖRIMUI, GAMYBOS, TIEKIMO RINKAI IR NAUDOJIMO TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
2 Skyrius VETERINARINIO PATVIRTINIMO REIKALAVIMAI
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
3 Skyrius SPECIALIOSIOS NUOSTATOS
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Punktas (18.1 p.)
18.2 Punktas (18.2 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
4 Skyrius VALSTYBINĖ KONTROLĖ
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
1 Priedas ŽUVŲ MILTŲ, KRAUJO PRODUKTŲ, KRAUJO MILTŲ, DIKALCIO FOSFATO, TRIKALCIO FOSFATO, PAGAMINTŲ IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, KITŲ PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ NAUDOJIMO PAŠARŲ GAMYBAI ŪKIO SUBJEKTE (FERMOJE) APSKAITOS ŽURNALAS (1 pr.)
2 Priedas ŪKIO SUBJEKTE (FERMOJE) PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA ŽUVŲ MILTŲ, KRAUJO PRODUKTŲ, KRAUJO MILTŲ, DIKALCIO FOSFATO, TRIKALCIO FOSFATO, GAUTŲ IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, KITŲ PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ, NAUDOJIMO GYVŪNŲ ŠĖRIMUI APSKAITOS ŽURNALAS (2 pr.)
3 Priedas PAŠARŲ GAMYBOS ĮMONĖSE PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA ŽUVŲ MILTŲ, KRAUJO PRODUKTŲ, KRAUJO MILTŲ, DIKALCIO FOSFATO, TRIKALCIO FOSFATO, GAUTŲ IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, KITŲ PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ, NAUDOJIMO GYVŪNŲ ŠĖRIMUI APSKAITOS ŽURNALAS (3 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija