Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta KOMPENSACINIŲ PRIEMONIŲ BENDRAM „NATURA 2000“ TINKLO VIENTISUMUI IŠSAUGOTI TAIKYMO, INFORMACIJOS APIE PATVIRTINTAS KOMPENSACINES PRIEMONES TEIKIMO EUROPOS KOMISIJAI IR KREIPIMOSI Į EUROPOS KOMISIJĄ DĖL JOS NUOMONĖS TVARKOS APRAŠAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius KOMPENSACINIŲ PRIEMONIŲ TIKSLAI IR TAIKYMAS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
8.3 Punktas (8.3 p.)
8.4 Punktas (8.4 p.)
8.5 Punktas (8.5 p.)
8.6 Punktas (8.6 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
3 Skyrius INFORMACIJOS APIE PATVIRTINTUS PLANUS, PROGRAMAS AR PLANUOJAMĄ ŪKINĘ VEIKLĄ IR PATVIRTINTAS KOMPENSACINES PRIEMONES TEIKIMAS EUROPOS KOMISIJAI
13 Punktas (13 p.)
13.1 Punktas (13.1 p.)
13.2 Punktas (13.2 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
4 Skyrius EUROPOS KOMISIJOS NUOMONĖS GAVIMAS
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
19.1 Punktas (19.1 p.)
19.2 Punktas (19.2 p.)
19.3 Punktas (19.3 p.)
19.4 Punktas (19.4 p.)
19.5 Punktas (19.5 p.)
19.6 Punktas (19.6 p.)
19.7 Punktas (19.7 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
5 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
22 Punktas (22 p.)
Pabaiga
1 Priedas EUROPOS KOMISIJAI PAGAL BUVEINIŲ DIREKTYVOS 6 STRAIPSNIO 4 DALĮ TEIKIAMOS INFORMACIJOS FORMA (1 pr.)
Pastraipa
1. Skyrius PLANAS, PROGRAMA AR PROJEKTAS
2. Skyrius NEIGIAMO POVEIKIO VERTINIMAS1
Pastraipa
3. Skyrius ALTERNATYVŪS SPRENDIMAI
4. Skyrius ĮPAREIGOJANČIOS SVARBESNIO VISUOMENĖS INTERESO PRIEŽASTYS
Pastraipa
5. Skyrius KOMPENSACINĖS PRIEMONĖS3
Pastraipa
2 Priedas PAGRINDINIŲ SĄVOKŲ IŠAIŠKINIMAI (2 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija