Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta NE MAISTO PREKIŲ HIGIENINIO ĮVERTINIMO TAISYKLĖS
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3.4 Punktas (3.4 p.)
3.4.1 Punktas (3.4.1 p.)
3.4.2 Punktas (3.4.2 p.)
3.5 Punktas (3.5 p.)
3.6 Punktas (3.6 p.)
1 Papunktis (3.6 p. 1 pp.)
2 Papunktis (3.6 p. 2 pp.)
3.7 Punktas (3.7 p.)
3.8 Punktas (3.8 p.)
3.9 Punktas (3.9 p.)
3.10 Punktas (3.10 p.)
3.11 Punktas (3.11 p.)
1 Priedas Prekių, kurių naudojimas gali pakenkti žmogaus sveikatai ir kurioms privalomas kreditinis įvertinimas, SĄRAŠAS (1 pr.)
2 Priedas Įgaliotų higieninio įvertinimo įstaigų SĄRAŠAS (2 pr.)
4 Priedas Įstaigų, atliekančių prekių bandymus, SĄRAŠAS (4 pr.)
5 Priedas (5 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija