Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 132:2013 „MAISTO PRODUKTŲ IR MAISTO INGREDIENTŲ GAMYBOJE LEIDŽIAMI NAUDOTI EKSTRAHENTAI“
1 Skyrius „I SKYRIUS TAIKYMO SRITIS“.
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius „II SKYRIUS SĄVOKOS IR APIBRĖŽTYS“.
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
3 Skyrius „III SKYRIUS MAISTO PRODUKTŲ IR MAISTO INGREDIENTŲ GAMYBOJE LEIDŽIAMI NAUDOTI EKSTRAHENTAI“.
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
14.1 Punktas (14.1 p.)
14.2 Punktas (14.2 p.)
14.3 Punktas (14.3 p.)
14.4 Punktas (14.4 p.)
14.5 Punktas (14.5 p.)
14.6 Punktas (14.6 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
Pabaiga
Priedas EKSTRAHENTAI, KURIUOS GALIMA NAUDOTI APDOROJANT ŽALIAVAS, MAISTO PRODUKTUS, MAISTO KOMPONENTUS AR MAISTO INGREDIENTUS (pr.)
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (4 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija