Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 119:2014 „MAISTO PRODUKTŲ ŽENKLINIMAS“
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS IR JŲ APIBRĖŽTYS
6 Punktas (6 p.)
3 Skyrius MAISTO PRODUKTŲ PARTIJOS IDENTIFIKAVIMAS
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.1.1 Punktas (8.1.1 p.)
8.1.2 Punktas (8.1.2 p.)
8.1.3 Punktas (8.1.3 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
8.3 Punktas (8.3 p.)
8.4 Punktas (8.4 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
4 Skyrius INFORMACIJOS TEIKIMO APIE MAŽMENINĖS PREKYBOS VIETOSE, AUTOMATUOSE AR AUTOMATIZUOTOS PREKYBOS PATALPOSE TIEKIAMUS NEFASUOTUS MAISTO PRODUKTUS, VARTOTOJO PRAŠYMU PAKUOJAMUS MAISTO PRODUKTUS IR TIESIOGINIAM PARDAVIMUI FASUOJAMUS MAISTO PRODUKTUS REIKALAVIMAI
14 Punktas (14 p.)
14.1 Papunktis (14.1 pp.)
14.2 Papunktis (14.2 pp.)
14.3 Papunktis (14.3 pp.)
14.4 Papunktis (14.4 pp.)
14.5 Papunktis (14.5 pp.)
14.6 Papunktis (14.6 pp.)
14.7 Papunktis (14.7 pp.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Papunktis (18.1 pp.)
18.2 Papunktis (18.2 pp.)
18.3 Papunktis (18.3 pp.)
18.4 Papunktis (18.4 pp.)
18.5 Papunktis (18.5 pp.)
18.6 Papunktis (18.6 pp.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Papunktis (20.1 pp.)
20.2 Papunktis (20.2 pp.)
21 Punktas (21 p.)
5 Skyrius INFORMACIJOS TEIKIMO APIE VIEŠOJO MAITINIMO ĮSTAIGOSE VARTOTOJO PRAŠYMU SUPAKUOTUS, TIESIOGINIAM PARDAVIMUI FASUOJAMUS IR NEFASUOTUS MAISTO PRODUKTUS REIKALAVIMAI
22 Punktas (22 p.)
22.1 Punktas (22.1 p.)
22.2 Punktas (22.2 p.)
22.3 Punktas (22.3 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
25.1 Punktas (25.1 p.)
25.2 Punktas (25.2 p.)
26 Punktas (26 p.)
Pabaiga
1 Priedas SUDEDAMŲJŲ DALIŲ, KURIOS DAŽNIAU VADINAMOS GRUPĖS NEI SAVO SPECIFINIU PAVADINIMU, GRUPĖS (1 pr.)
2 Priedas SUDEDAMŲJŲ DALIŲ, KURIOS VADINAMOS JŲ GRUPĖS PAVADINIMU IR NURODOMAS JŲ SPECIFINIS PAVADINIMAS ARBA E NUMERIS, GRUPIŲ SĄRAŠAS (2 pr.)
3 Priedas KVAPIŲJŲ MEDŽIAGŲ PAVADINIMŲ NURODYMO SUDEDAMŲJŲ DALIŲ SĄRAŠE TVARKA (3 pr.)
4 Priedas VITAMINAI IR MINERALINĖS MEDŽIAGOS, KURIOS GALI BŪTI NURODOMOS IR REKOMENDUOJAMOS JŲ PAROS NORMOS (4 pr.)
5 Priedas SUDEDAMOSIOS DALYS, KURIŲ ŽENKLINIMAS REGLAMENTUOJAMAS ŠIOS HIGIENOS NORMOS 16.3 IR 16.9 PUNKTUOSE (5 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija