Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LEIDIMO SERTIFIKUOTI PAGAL NACIONALINĘ ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO KOKYBĖS SISTEMĄ PAGAMINTUS PRODUKTUS SUTEIKIMO TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius REIKALAVIMAI ĮSTAIGOMS IR JŲ DARBUOTOJAMS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
5.5 Punktas (5.5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
3 Skyrius LEIDIMO SERTIFIKUOTI NKP SUTEIKIMO IR PANAIKINIMO TVARKA
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
10.4 Punktas (10.4 p.)
10.5 Punktas (10.5 p.)
10.6 Punktas (10.6 p.)
10.7 Punktas (10.7 p.)
10.7.1 Punktas (10.7.1 p.)
10.7.2 Punktas (10.7.2 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Papunktis (17.1 pp.)
17.2 Papunktis (17.2 pp.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
Pabaiga
1 Priedas (Prašymo suteikti leidimą sertifikuoti pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą pagamintus produktus formos pavyzdys) (1 pr.)
2 Priedas (Pažymos apie sertifikavimo įstaigos darbuotojo profesinę kvalifikaciją formos pavyzdys) (2 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija