Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ SURINKIMO, VEŽIMO IR NAUDOJIMO GYVŪNŲ ŠĖRIMUI REIKALAVIMAI
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius ŪKIO SUBJEKTŲ REGISTRAVIMAS
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
4.5 Punktas (4.5 p.)
4.6 Punktas (4.6 p.)
4.7 Punktas (4.7 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
3 Skyrius NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ SURINKIMAS IR LAIKYMAS NEGYVŪNINIO MAISTO TVARKYMO SUBJEKTUOSE
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
4 Skyrius NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ VEŽIMAS, NAUDOJIMAS IR APSKAITA ŪKIO SUBJEKTE
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
5 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
Pabaiga
1 Priedas NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ, KURIAIS GALIMA ŠERTI GYVŪNUS, SĄRAŠAS (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
4 Punktas (1 pr. 4 p.)
5 Punktas (1 pr. 5 p.)
6 Punktas (1 pr. 6 p.)
7 Punktas (1 pr. 7 p.)
8 Punktas (1 pr. 8 p.)
9 Punktas (1 pr. 9 p.)
10 Punktas (1 pr. 10 p.)
11 Punktas (1 pr. 11 p.)
12 Punktas (1 pr. 12 p.)
Pabaiga
2 Priedas ŪKIO SUBJEKTŲ, GYVŪNUS ŠERIANČIŲ NEGYVŪNINIAIS MAISTO PRODUKTAIS, REGISTRAS (2 pr.)
3 Priedas NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ VAŽTARAŠTIS (3 pr.)
4 Priedas NEGYVŪNINIŲ MAISTO PRODUKTŲ APSKAITOS REGISTRAS (4 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija