Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis „DĖL VALSTYBINĖMS (VALSTYBĖS PERDUOTOMS SAVIVALDYBĖMS) FUNKCIJOMS ATLIKTI LĖŠŲ APSKAIČIAVIMO METODIKOS PATVIRTINIMO“.
Preambulė
Pastraipa
Parašo vieta
Patvirtinta VALSTYBINĖMS (VALSTYBĖS PERDUOTOMS SAVIVALDYBĖMS) FUNKCIJOMS ATLIKTI LĖŠŲ APSKAIČIAVIMO METODIKA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
2 Skyrius LIETUVOS RESPUBLIKOS GYVENTOJŲ REGISTRO TVARKYMO IR DUOMENŲ TEIKIMO VALSTYBĖS REGISTRAMS FUNKCIJAI ATLIKTI LĖŠŲ POREIKIO SKAIČIAVIMAS
2 Punktas (2 p.)
3 Skyrius CIVILINĖS SAUGOS FUNKCIJAI ATLIKTI LĖŠŲ POREIKIO SKAIČIAVIMAS
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.1.1 Punktas (5.1.1 p.)
5.1.2 Punktas (5.1.2 p.)
5.1.3 Punktas (5.1.3 p.)
5.1.4 Punktas (5.1.4 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.1.1 Punktas (7.1.1 p.)
7.1.2 Punktas (7.1.2 p.)
7.1.3 Punktas (7.1.3 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
7.5 Punktas (7.5 p.)
7.6 Punktas (7.6 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
8.3 Punktas (8.3 p.)
8.4 Punktas (8.4 p.)
4 Skyrius PRIEŠGAISRINĖS SAUGOS FUNKCIJAI ATLIKTI LĖŠŲ POREIKIO SKAIČIAVIMAS
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Punktas (17.1 p.)
17.2 Punktas (17.2 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Punktas (20.1 p.)
20.2 Punktas (20.2 p.)
21 Punktas (21 p.)
21.1 Punktas (21.1 p.)
21.1.1 Punktas (21.1.1 p.)
21.1.2 Punktas (21.1.2 p.)
21.1.3 Punktas (21.1.3 p.)
21.1.4 Punktas (21.1.4 p.)
21.2 Punktas (21.2 p.)
22 Punktas (22 p.)
5 Skyrius GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMO DUOMENŲ IR GYVENAMOSIOS VIETOS NETURINČIŲ ASMENŲ APSKAITOS DUOMENŲ TVARKYMO FUNKCIJAI ATLIKTI LĖŠŲ POREIKIO SKAIČIAVIMAS
23 Punktas (23 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija