Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo vieta
Forma ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ VAŽTARAŠTIS (frm.)
Pabaiga ()
Forma GAIŠENŲ VAŽTARAŠTIS (frm.)
Pabaiga ()
Patvirtinta ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ IR PERDIRBTŲ ŠALUTINIŲ GYVŪNINIŲ PRODUKTŲ VAŽTARAŠČIO PILDYMO NURODYMAI
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
4.5 Punktas (4.5 p.)
4.6 Punktas (4.6 p.)
4.7 Punktas (4.7 p.)
4.8 Punktas (4.8 p.)
4.9 Punktas (4.9 p.)
4.10 Punktas (4.10 p.)
4.11 Punktas (4.11 p.)
4.12 Punktas (4.12 p.)
4.13 Punktas (4.13 p.)
4.14 Punktas (4.14 p.)
4.15 Punktas (4.15 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
Pabaiga ()
Patvirtinta GAIŠENŲ VAŽTARAŠČIO PILDYMO NURODYMAI
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
2.5 Punktas (2.5 p.)
2.6 Punktas (2.6 p.)
2.7 Punktas (2.7 p.)
2.8 Punktas (2.8 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
Pabaiga ()
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija