Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
1.3.1 Punktas (1.3.1 p.)
1.3.2 Punktas (1.3.2 p.)
1.3.3 Punktas (1.3.3 p.)
1.3.4 Punktas (1.3.4 p.)
1.3.5 Punktas (1.3.5 p.)
1.3.6 Punktas (1.3.6 p.)
1.3.7 Punktas (1.3.7 p.)
1.3.8 Punktas (1.3.8 p.)
1.3.9 Punktas (1.3.9 p.)
1.3.10 Punktas (1.3.10 p.)
1.3.11 Punktas (1.3.11 p.)
1.3.12 Punktas (1.3.12 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.3.1 Punktas (2.3.1 p.)
2.3.2 Punktas (2.3.2 p.)
2.3.3 Punktas (2.3.3 p.)
2.3.4 Punktas (2.3.4 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
3 Punktas (3 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PAŠARŲ PRODUKTŲ 2004 M. STEBĖSENOS PLANAS
Patvirtinta ŪKIO SUBJEKTŲ VALSTYBINIŲ TIKRINIMŲ DAŽNUMAS 2004 M.
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.1.1 Punktas (1.1.1 p.)
1.1.2 Punktas (1.1.2 p.)
1.1.3 Punktas (1.1.3 p.)
1.1.4 Punktas (1.1.4 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.2.1 Punktas (1.2.1 p.)
1.2.2 Punktas (1.2.2 p.)
1.2.3 Punktas (1.2.3 p.)
1.2.4 Punktas (1.2.4 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
7 Punktas (7 p.)
Forma ______________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE PAŠARŲ PRODUKTŲ UŽTERŠIMĄ DIOKSINAIS IR SUNKIAISIAIS METALAIS, UŽDRAUSTŲ PAŠARINIŲ ANTIBIOTIKŲ IR KOKCIDIOSTATIKŲ NAUDOJIMĄ 200_ M.___PUSMETĮ
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Forma _______________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE GYVŪNŲ LAIKYMO VIETAS, KURIOSE 200__ M. ____ PUSMETĮ GYVŪNUS LEISTA ŠERTI PAŠARAIS, KURIŲ SUDĖTYJE YRA ŽUVŲ MILTŲ, HIDROLIZUOTŲ BALTYMŲ IR DIKALCIO FOSFATO, PAGAMINTO IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS
Forma _____________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE ŽUVŲ MILTUS, JŲ PANAUDOJIMĄ PAŠARŲ GAMYBAI, PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIUOSE JŲ YRA, KIEKĮ IR PANAUDOJIMĄ 200__ M.______________MĖNESĮ
Lentelė 200 – – Nr.
Pastraipa
Pastraipa
Pastraipa
Forma _________________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE HIDROLIZUOTUS BALTYMUS, JŲ PANAUDOJIMĄ PAŠARŲ GAMYBAI, PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIUOSE JŲ YRA, KIEKĮ IR PANAUDOJIMĄ 200__M.________________MĖNESĮ
Forma (frm.)
Skirsnis _________________________________VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA
Skirsnis ATASKAITA APIE DIKALCIO FOSFATĄ, PAGAMINTĄ IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, JO PANAUDOJIMĄ PAŠARŲ GAMYBAI, PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIUOSE JŲ YRA, KIEKĮ IR PANAUDOJIMĄ 200__ M.______________ MĖNESĮ
Forma _________________________________VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE PAŠARUS SU ŽUVŲ MILTAIS, HIDROLIZUOTAIS BALTYMAIS, DIKALCIO FOSFATU, PAGAMINTU IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, JŲ TOLESNĮ PANAUDOJIMĄ IR KIEKĮ 200__ M._______________MĖNESĮ
Forma _________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE IŠTIRTUS OFICIALIUS PAŠARŲ PRODUKTŲ MĖGINIUS 200__M.______________MĖNESĮ
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Forma ____________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE KOMBINUOTŲJŲ PAŠARŲ, TARP JŲ SU GYVŪNINĖMIS ŽALIAVOMIS, GAMYBĄ 200___M.
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Pastraipa
Forma ____________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE PREMIKSŲ, TARP JŲ SU GYVŪNINĖMIS ŽALIAVOMIS, GAMYBĄ 200__M.
Lentelė 200 – – Nr.
Pastraipa
Pastraipa
Forma _________________________________VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TRANYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE VAISTINIŲ PAŠARŲ GAMYBĄ 200__M. ____PUSMETĮ
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Forma PASIENIO IR TRANSPORTO VALSTYBINĖ VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE PAŠARŲ PRODUKTŲ SIUNTŲ IMPORTĄ _______________________PASIENIO VETERINARIJOS POSTE 200__M.____________________MĖNESĮ
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Forma ____________________________ VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA (frm.)
Skirsnis ATASKAITA APIE PAŠARŲ PRODUKTŲ OFICIALIĄ KONTROLĘ 200__M. ___KETVIRTĮ
Lentelė 200 – – NR.
Pastraipa
Pastraipa
Patvirtinta
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija